King Abdulaziz University, Faculty of Economics & Administration FEA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultet for økonomi og administrasjon (FEA) er den første fakultetet etablert ved King Abdulaziz Universitet (KAU). Etableringen av KAU er forankret til et møte ledet av Hans Majestet Kong Faisal Bin Abdulaziz, og fant sted på sin sommer mester i Tayif 22. Jamad Alawal 1384H. Dette møtet har resultert i etableringen av en av de store institusjoner for høyere utdanning i landet (dvs. for bedrifter). KAU har begynt å ta opp studenter i sitt første fakultet (dvs. FEA) på 4 Rajab 1387H; når 68 mann, 30 kvinnelige studenter, 8 heltid fire deltid fakultetet medlemmer, og 40 andre ansatte begynte å være baser for to akademiske avdelinger, som var Business Admin og økonomi avdelinger. Følgelig, fire mer akademisk avdeling hadde blitt etablert i FEA å omfatte: Offentlig administrasjon, regnskap, statsvitenskap og jus avdelinger. Fem mer akademisk avdeling ble etablert i 2009-2010, inkludert: Management Information Systems, sykehus og Helse Services Management, finans, markedsføring, Human Resource Management avdelinger. I dag er FEA tar ledelsen blant konkurrentene i kongedømmet Saudi-Arabia og Midtøsten, reflekteres av sin kapasitet (mer enn 20 000 studenter, og over 400 lærere medlemmer), sannheter av sine akademiske programmer og avdeling (11 BA-programmet, 12 akademisk og utøvende Masters), forskningssentre (FoU-senter, og Hassan Abbas Sharbatly Digital Library), dens moderne pedagogiske metoder (FEA virtuelle og simuleringer: Stock Market, Bane, regnskapsfirma, og Media center), og viktigst, konsentrasjons på i samsvar med akkreditering standarder for ulike kjente og anerkjente internasjonale akkrediteringsorganer.

Visjonserklæring Fakultet for økonomi og administrasjon (FEA) er fast bestemt på å nå den ledende posisjon i utformingen av utdanning og praksis innen ledelse, økonomi, regnskap, jus og statsvitenskap, ikke bare i Saudi-Arabia, men også i Midtøsten.

Mission statement Fakultet for økonomi og administrasjon (FEA) er en nasjonal tverrfaglig institusjon som serverer heltid og deltid lavere og høyere grads studenter og arbeider fagfolk. FEA er forpliktet til å: · Tilby sine kandidater med kunnskaper, ferdigheter og verdier som gjør dem i stand til aktivt å integrere disse attributtene i sin yrkeskarriere. · Styrke fakultetet å produsere en balansert blanding av grunnleggende og anvendt forskning som vil berike fremme kunnskap og gi kreative løsninger på problemer som eksisterer i nasjonal virksomhet og statlig sektor. · Økt bidrag fra lærere, ansatte og studenter til berikelse av det felles beste for sivilsamfunn, business bedrifter og offentlige etater på lokalt og nasjonalt nivå. Dette gjøres ved å tilby ulike tilpasset forskning, rådgivning og fakultet og student ledet opplæringsprogrammer som faller i hver gruppe behov.

Steder

Jeddah

King Abdulaziz University

Address
Jeddah, Makkah-provinsen, Saudi-Arabia
Telefon
+966 2 640 0000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer