Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Technische Universität München Asia (også kjent som TUM Asia ) begynte i Singapore i 2002 som grenskampus ved Technische Universität München (TUM). TUM ble invitert til å sette opp en campus i Singapore som en del av "Global Schoolhouse Initiative", et prosjekt som har som mål å utvikle Singapore til et knutepunkt med førsteklasses utdanningsinstitusjoner - som tilbyr en rekke utdanningsalternativer av toppkvalitet til Singaporeere og i region.

Partnerskap med Asias beste universiteter

Gjennom sitt banebrytende samarbeid med Singapores to ledende universiteter har TUM pioneret globaliseringen av tyske universiteter med tilstedeværelsen av TUM Asia i samarbeid med National University of Singapore (NUS) og Nanyang Technological University (NTU) for å tilby høyere utdanningsprogram. For tiden tilbyr TUM Asia den felles TUM-NUS MSc i industriell kjemi og felles TUM-NTU MSc i integrert kretsdesign og MSc i Green Electronics. På egenhånd tilbyr TUM Asia to TUM master grader: Rail, Transport og Logistikk, og Aerospace Engineering, og to TUM Bachelor grader i samarbeid med Singapore Institute of Technology (SIT).

Hvorfor studere på TUM Asia i Singapore?

5 grunner til å tjene Degree med TUM Asia

1- STUDIE MED TYSKLANDs # 1 UNIVERSITET I ASIA

I 2011s akademiske rangering av verdensuniversiteter (også kjent som Shanghai-rangering) ble TUM plassert som # 1-universitetet i Tyskland og som 54. verdensuniversitet i henhold til QSs verdensrangering 2011. Siden da har TUM gått videre rangert som Tysklands # 1-universitet i 3 påfølgende år, plassert blant andre prestisjetunge og internasjonalt anerkjente universiteter, som Harvard University, University of Tokyo og National University of Singapore. I tillegg til å være Tysklands # 1-universitet, har TUM mange andre anerkjennelser som å være det eneste tyske universitetet som tildeles prisen "Universitetet for Excellence" i seks påfølgende år (2006 - 2012) og nyter den fjerde beste rangering blant alle tekniske universiteter i Europa.

Tyskland er kjent som ideelandet og begrepet tysk engineering er knyttet til kvalitet, fortreffelighet og teknisk storhet. Kombiner det med Asia-Kina og India som allerede utgjør en tredjedel av verdens forbrukerpopulasjon - og den omfattende teknologien blant asiatiske forbrukere, tilbyr våre utdanningsprogrammer en konkurransefortrinn for å forstå markedstrender.

Dette dual-perspektivet vil også gi elevene mulighet til å kombinere beste praksis på tvers av de to kontinenter for å produsere nye løsninger til det stadig evolusjonerende globale landskapet. Tyskland og Singapore har mange likheter i førsteklasses infrastruktur, som førsteklasses transportsystemer, prisbelønte flyplasser og flyselskaper, et sterkt støttende industrilandskap og gode akademiske institusjoner.

2- DE BESTE LØSNINGER VERDEN HAR TILBUD

5.000 papirer

3- STRONG INDUSTRI NETWORK

I TUM Asia tror vi på å utstyre våre studenter med en praktisk utdanning, kombinere teori med bransjelevant applikasjon. Som Tysklands # 1-universitet har vi sterke bånd med viktige industripartnere, som BASF, Clariant, Infineon, Lantiq, Rohde

4- HANDS-ON-TILBAKE

Isaac Newton grunnla gravitasjonsloven etter at han observert eplet som faller fra treet. På TUM Asia mener vi at læring er knyttet tett til en praktisk tilnærming. I alle våre kurs gjennomgår studentene en semesteroppgave ved siden av en internship. Dette tjener til å gi en avenue for studenter å teste sin teoretiske kunnskap, samt inspirere dem til å ta det de har lært og innovere fremtiden. Studentene har gått på å forfølge forskningsrelaterte karriere, og mer nylig, opprettelsen av TUM Create (ved NTU

5- STYRKE I DIVERSITET

Som Thomas Friedman sa: "Verden er flat". Globalisering er nå en uunngåelig kraft som er her for å bli, og i TUM Asia vi stolt over en mangfoldig innmelding av studenter som drar fra over 28 land. Dette betyr at vi fremmer et levende læringsmiljø der studenten lærer seg utover læreboken, men også gjennom sine motparters liv. Ideer syntetiseres på tvers av de ulike økonomiske realitetene som elevene lærer å se fra flere utsiktspunkter, og skaper en evne til å løse problemer på kreative måter.

Steder

Singapore

German Institute of Science and Technology - TUM Asia

Address
TUM Asia
510 Dover Road #05-01
SIT@SP Building

139660 Singapore, Singapore
Telefon
+65 6777 7407

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss