Comenius University in Bratislava, Faculty of Pharmacy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Comenius University in Bratislava, Faculty of Pharmacy

Det farmasøytiske fakultet er en del av det største, eldste og fremragende universitetet i Slovakia.

Comenius University i Bratislava er et moderne europeisk universitet som i 2019 feiret 100-årsjubileum. Det er det eneste slovakiske universitetet som jevnlig rangeres i internasjonale rangeringer av de beste universitetene i verden. Med tretten fakulteter tilbyr det det bredeste utvalget av studieprogrammer (over 800) på tre nivåer, og flere av disse studiene er de eneste av deres slag som tilbys i Slovakia. Det er et bredt spekter av menneskelige kunnskaper å velge mellom når du studerer, det være seg innen medisin, humaniora og samfunnsfag, naturvitenskap, matematikk, teologi og mye mer.

Comenius University er en forskningsinstitusjon som driver hundrevis av nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter. Som et resultat er mange av studentene som driver med viktig forskning i løpet av studiene og kan delta aktivt i prosjekter, tilskudd og profesjonelle praksisplasser (inkludert i utlandet).

Hvert år sender Comenius University det høyeste antallet studenter i utlandet av alle slovakiske universiteter, og det mottar flest internasjonale studenter, inkludert fra steder som Tyskland, Norge, Hellas, Iran, Østerrike og Island.

THE MEETING

fakta

 • Cirka 1 500 studenter, hvorav rundt 15% internasjonale studenter fra forskjellige land
 • 11 spesialiserte undervisningsavdelinger
 • 2 egne undervisningsapotek som også fungerer som samfunnsapotek
 • Nye laboratorier og forelesningsrom med oppdatert utstyr
 • Høyt kvalifiserte lærere med mangeårig nasjonal og internasjonal undervisnings- og forskningserfaring
 • Alle nivåer av apotekutdanning, inkludert ph.d. og Ph.D. programmer, fordypning, etc.
 • Internasjonale utvekslingsprogrammer, inkludert bilaterale kontrakter med 30+ partneruniversiteter i Europa, Asia og USA
 • Scientific Center of Excellence, sentrale vitenskapelige laboratorier, ulike forskningsprosjekter
 • En stor hage til medisinplanter
 • Sentralbiblioteket
 • Treningsstudio og treningsutstyr
 • Egne kantiner og kafeteriaer

Prestisje
Comenius University University of Pharmacy er det eneste fakultetet i sitt slag i Slovakia. Fakultetet hever originale farmasi fagpersoner ved å integrere kunnskap fra naturvitenskap og medisin samt spesifikke farmasøytiske vitenskaper.

Tradisjon
Slovakiske farmasøytiske universitetsstudier har eksistert i mer enn 70 år, og mer enn 11 000 studenter ble uteksaminert fra Fakultet for farmasi i Bratislava.

akkreditering
Studieprogrammet Pharmacy er i samsvar med EUs direktiv 2005/36 / EF fra Europaparlamentet og Rådet om anerkjennelse av faglige kvalifikasjoner.

White work table with notes, smartphone and laptop

utdanning

Nyutdannet fra studieprogrammet Pharmacy er definert av kunnskaper og praktiske ferdigheter på høyt nivå innen kjemiske, biologiske, medisinske og spesielt farmasøytiske fagområder. Kandidaten har dyp kunnskap om alt som skjer med et medisin i den menneskelige organismen; dens effekter og uheldige effekter; samt helsemessige og sosiale aspekter ved bruk av medisiner. Nyutdannet behersker farmasøytisk teknologi, farmasøytiske, kjemiske, mikrobiologiske, biologiske studier på medisiner for menneskelig bruk. Kandidaten kan evaluere vitenskapelige data om medisiner og gi relatert informasjon basert på slik ferdighet. Kandidaten har tilstrekkelig kunnskap om juridiske og andre krav relatert til farmasøytisk praksis. Studieprogrammet er i samsvar med Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/36 / EF om anerkjennelse av faglige kvalifikasjoner.

Steder

Bratislava

Address
Odbojárov 10
SK-83232 Bratislava, Bratislava-regionen, Slovakia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: