Escuela Albufera

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ligger på L'Albufera nasjonalpark, er vårt akademi en stor sjanse til å lære spansk i Spania. Naturen er rundt, og du kan nyte bor på våre luksus tre laget bungalower, i harmoni med miljøet. Ikke bare tilbyr vi spanskundervisning, men også vi har en makeløs ferie, for å lære, ha det gøy og for å bli involvert med mennesker fra andre land og kultur.

Kultur utveksling poenget med Valencia er her!

Albufera Skolen tilbyr deg også ulike fritidsaktiviteter som fotturer, paella kokkekurs, sykkel leie, salsa dansekurs og byturer. Eller hvis du foretrekker det, kan du bare ligge i solen og nyte en frisk sangria og samtidig ha en dukkert i våre varme strender eller du kan slappe av etter en god siesta i vår private svømmebassenget under et palmetre.

Alle disse funksjonene gjør Albufera skole ikke bare en språkskole, men en ideell skjebne å tilbringe ferien og nyte og oppdage litt mer om Valencia og Spania.

Vår skole ligger i en fantastisk natur, den L'Albufera nasjonalpark, i El Saler.

El Saler er et distrikt i Valencia, bare 5 km fra byen. Det er et område med en stor naturarven og det perfekte stedet å oppdage både den kosmopolitiske og det tradisjonelle, sider av Valencia og fordype deg i røttene til denne vakre kultur.

Boformer:

Steder

Valencia

Address
Carrera Del Riu 556
El Saler

46012 Valencia, Valencian Community, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: