Artidi Escuela Superior

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historien vår

På 80-tallet begynte en gruppe gründere sin profesjonelle virksomhet som vindusdressere og merchandisers i Barcelona. Etter hvert utvides tilbudet om kommersielle dekorasjonstjenester til andre lokalsamfunn, og ga plass i 1990 til det første vindusdressingskurs i Barcelona for handelskammeret og deretter utvidet.

I løpet av 90-tallet begynte en formativ forbindelse med Institute of Education ved University of Barcelona, og underviste i 1995 det første kurset med vindusdressing og merchandising til professorer i handel og markedsføring. Mangfoldet i teamet gjorde det mulig å kombinere profesjonelle tjenester i internasjonalt anerkjente selskaper og lage nye opplæringsplaner rettet mot selskaper, rådhus, fagforeninger, foreninger og andre faggrupper.

Forretningsbånd, anerkjennelse av opplæring og etterspørselen etter fagfolk ga vei for innvielsen av ÁRTIDI vindusdressingskole, i et gammelt metallverk fra 1910, grunnlagt med det formål å trene nye fagpersoner. For tiden har vi utvidet til å bli den største skolen i Europa innen vindusdressing og opplæring i visuell handel og handelsrelatert utdanning.

filosofi

ÁRTIDIs filosofi er en pioner innen trening fordi vi ikke bare underviser. Studentene våre innoverer og forbedrer salgsstrategier for næringsliv og handel. I ÁRTIDI tilbyr vi strategier og trening for å oppnå det. ÁRTIDI-studenter er kjent i næringslivet ikke bare som profesjonelle eksperter, men som innovatører innen salgsteknikker.

Studentene våre lærer å bli informert om å ha egne kriterier og beslutning. Studenter som bringer nyhetene, skaper trender og oppdager markedsbehov fordi vi motiverer dem for det og lærer dem hvordan de skal gjøre det.

Hvordan får vi studentene våre til å sette trender? På skolen lærer de spesifikke klasser for å analysere markedet og oppdage nyheten. Runde bord der elevene blir Coolhunter og bidrar med sin spesielle visjon om nye trender. Motivasjon og kreativitet klasser. De deltar på konferanser der de er hovedpersonene, genererer kreative handlinger, originale og med reelle resultater. Selvforsynt studenter som skaper merke trender.

Metodikken

I ÁRTIDI undervises en anerkjent, profesjonell, flerkulturell trening med en åpen og flertallsholdning forskjellig fra de andre formasjonene. Vår erfaring med mer enn 20 års yrkes- og undervisningskarriere har vist oss at for å være en god profesjonell må du lære ved å gjøre i virkelige rom og med kvalifiserte fagpersoner.

ARTIDI-metodikken har en reell internasjonal anerkjennelse som går langt utover realiseringen av konvensjonelle kurs. Fra den mest spesifikke og detaljerte teorien til å kjenne til de mest innovative strategiene, i skolen vår søker vi formativ fortreffelighet. Treningsmetoden er praktisk, effektiv og ekte fordi bare ÁRTIDI har en infrastruktur som utelukkende er designet for denne typen trening.

Studentene deltar i en komplett opplæring som dekker alle aspekter som virkelige butikkvinduer, design av originale og dekorative elementer til visuell merchandising i en ekte butikk og det nyeste dataverktøyet for eksklusiv opplæring på skolen vår. I tillegg til butikkdesign, møbler, 3D-produktlayout og forretningsskikk. Det dannende resultatet oppnås med de mest avanserte metodene som promoteres fra trening til profesjonelle verdier, holdninger og strategier.

119504_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c732a78d0904dc05a_1280.jpg

Fasiliteter Visual Merchandising og Window Dressing Area

"Det vi lærer å gjøre, lærer vi ved å gjøre" Dette sitatet fra Aristoteles beskriver opplæringen i Ártidi. En vindusdresser og en visuell forhandler bør trene på å trene. Design, konstruksjon og montering er den virkelige sekvensen som disse fagfolkene skal trenes på. Derfor har Ártidi den største infrastrukturen i Europa dedikert til denne typen trening.

Representanter for "London School of Architects", så vel som andre nasjonale og internasjonale medier, har nevnt fasilitetene våre som de mest utstyrte for å skape høyt kvalifiserte fagfolk.

Teoretiske klasserom; verksteder utstyrt med flere verktøy og materialer; pilotbutikk for å øve fra produktplassering, atmosfære til image image design; 3D-design klasserom og mer enn 40 ekte utstillingsvinduer av forskjellige typer og lyspærer som utgjør våre mer enn 1000m2 fasiliteter. Vi har også mer enn 100 mannequins, ekte produktbutikker og en uteplass.

Infrastrukturen vår lar studentene lære i et reelt miljø utover standardopplæring.

Kvalitets- og treningsgaranti

For tiden å gjennomføre et treningskurs er det viktig å være en del av denne konkurrerende arbeidsverdenen. For dette er det forskjellige evalueringsfaktorer slik at interessenter kan vurdere det mest passende valget.

Selet av kvalitet og formativ garanti, er et konsept med nasjonal selvreguleringstrening av vindusdressing og visuell merchandisesektor. Merket som garanterer de som er interessert i kurs; at ledelse, programmering, design og planlegging av utdanningsplanen så vel som lærerstaben; De er blitt utført og overvåket av kvalifiserte fagpersoner innen opplæringsteknikk.

Siden 1992 oppmuntrer vi til og bidrar til utdannelse. CGF-merket identifiserer Ártidi som et treningssenter der kvalitet og garanti er til stede i alle sine treningsprogrammer.

Steder

Barcelona

Address
Calle de la Llacuna, 50
Barcelona, Catalonia, Spania