Les den offisielle beskrivelsen

BEBS er en executive business school med internasjonal erfaring innen forretningsforvaltning og opplæring. BEBS har vært i forkant av lederutdanningen, inspirerende, utfordrende og medvirker til utviklingen av nåværende og fremtidige ledere i mange land og sektorer.

BEBS er en innovativ institusjon som gir en positiv, omfattende og konsistent innvirkning på mennesker, bedrifter og samfunn.

Suksessen til BEBS er basert på en akademisk tilnærming, med sterkt fokus på faglig og humanistisk tilnærming til næringsliv og ledelse. Under noen av våre programmer tar våre professorer og ledende fagfolk refleksjon, dialog, kritisk analyse, prosjekter og tiltak for å sikre god utdanning , og dermed generere et verdifullt bidrag til næringsliv og sosial transformasjon.

BEBS 'oppdrag er å gi mennesker rundt om i verden, slik at de kan bli svært kompetente fagfolk og fullt ut forstår sin rolle i selskapet og samfunnet. Vår Business School har en fast forpliktelse til intellektuell rigor og akademisk fortreffelighet, og et klart fokus på mennesker - på deres personlige og faglige utvikling.

Hva gjør BEBS forskjellig?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" er en handelsskole opprettet av ledere for ledere. Vi vil at du skal lære ved å gjøre og ikke bare akademisk.
  • BEBS tilbyr master med dobbel akkreditering.
  • Våre lærere er en gruppe av ledere og ledere med gode karrierer i næringslivet.
  • Vår modell er basert på hva bedrifter trenger i dag. Ikke på gamle mønstre som ikke lenger passer i vårt nåværende forretningssystem.
  • I BEBS søker vi ikke bare det du lærte, men at du praktiserer det du lærte, gjennom en pedagogisk, kreativ og forstyrrende tilnærming.

Hva mottar BEBS studenter?

· Utdanning fokusert på internasjonal virksomhet og drevet av innovasjon

· Empowerment for å skape ditt eget selskap

· En strategisk visjon om lederskap som inspirerer til innovative og bærekraftige forretningsmodeller

· En følelse av sosialt ansvar, som kommer med faglig kompetanse og engasjert ledelse

· Utmerkede nettverksmuligheter gjennom professorer, studiebesøk og praksisplasser

· Nåværende og oppdatert praktisk kunnskap

· Et studiemiljø som er forretningsmessig orientert med en svært humanistisk tilnærming

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Barcelona Executive Business School (BEBS)

Mellom suksess og fiasko er det god prosjektledelse eller mangel på det. Hvem vil mislykkes? Svaret på dette spørsmålet er årsaken til at prosjektledelsen har blitt stjer ... [+]

Mellom suksess og fiasko er det god prosjektledelse eller mangel på det. Hvem vil mislykkes? Svaret på dette spørsmålet er årsaken til at prosjektledelsen har blitt stjernen verktøyet for bedrifter i de senere år.

Å slå mål til virkelighet kan være enklere sagt enn gjort for mange selskaper. Nåværende forretningsmiljø er hyperkompetanse og globalisert, hvor endring skjer hver dag. Dette betyr at selskapene må ta raske beslutninger mens de er usikre på hva som kan være neste. En måte å gjøre veksten bærekraftig er å sørge for at en god plan er på plass, og å utnytte endringene, heller enn å se dem som hindringer. De mest vellykkede selskapene realiserer ideer ved å gjøre disse endringene til prosjekter og gjennomføre dem gjennom velplanlagt prosjektledelse.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Master i International Tourism and Hospitality Management består av å gi kunnskap om aktuelle emner fokusert på turistsektoren og human capital management og dens innflyt ... [+]

Master i International Tourism and Hospitality Management består av å gi kunnskap om aktuelle emner fokusert på turistsektoren og human capital management og dens innflytelse på turistmarkedet, samt oppmuntre til innovasjon og evolusjonære forbedringer på dette området. Denne graden tar sikte på å utvikle studentenes karriere som styremedlemmer, arealforvaltere eller entreprenører, slik at de kan skaffe seg kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for beslutningstaking i denne sektoren.

Innenfor turisme og gjestfrihetssektoren er kunnskap om turismehotellplanlegging og -administrasjon avgjørende for en lederkarriere i det spennende yrket for forvaltning av gjestfrihet eller turisme.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Den internasjonale master i e-Supply Chain Management er ment å utvikle de nødvendige kriteriene for at du får en klar, aktuell og omfattende oversikt over operasjoner og ... [+]

Den internasjonale master i e-Supply Chain Management har som mål å trene fagfolk på å ha en strategisk visjon, slik at de ikke bare mestrer logistikken, men at de fokuserte på å utvikle internasjonalisering av selskapet, og gikk utover transport og lagring, slik at de mestret alle behovene og områdene som planlegging, styring og kontroll av logistikkstrategi og internasjonalisering av selskapet.

Modulene i programmet

Modul 1: Et strategisk og globalt syn på Supply Chain Management (SCM) - 6 studiepoeng ECTS

Modul 2: SCM Innovasjon og optimalisering - 9 studiepoeng ECTS

Modul 3: Etterspørsel, strategi, innkjøp, innkjøp og innkjøp i SCM - 6 studiepoeng ECTS

... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Master i International Business Innovation (IMBI) forbereder deg til å kunne innovere i et globalt miljø der forståelse for viktigheten av ny teknologi, personlig forbedr ... [+]

MBA i internasjonal forretningsinnovasjon (IMBI) søker å utvikle evnene og ferdighetene til selskapenes ansatte fra forskjellige sektorer og avdelinger for å gjøre dem i stand til å svare på det nye utfordringer de møter i det nåværende samfunnet. Et miljø som har led en strukturell endring trenger en annen, mer gründer nærme seg.

Faglig læreplan

Kapasiteten til å innovere: en av få varige konkurransefortrinn - 9 studiepoeng ECTS

Nøkkelfaktoren til innovasjon: mennesker - 6 studiepoeng studiepoeng

Identifisering av innovasjonsutfordringer (innovasjonsstrategi) - 9 studiepoeng studiepoeng... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Barcelona Executive Business School (BEBS)

MBA i Talent Management and Leadership (HR) av BEBS forbereder fagfolk til å utvikle seg i karrieren som ledere på området menneskelige ressurser (HR) og tilby løsninger ... [+]

Enten du jobber med en karriere i et stort selskap eller en ung oppstart, er det ett område, det er det mest utfordrende for noen av disse selskapene å administrere - menneskekapitalen. Når du jobber med folk, er det ikke alltid nok å være en god leder, det er også nødvendig å være en god leder.

MBA i Talent Management and Leadership (HR) av BEBS forbereder fagfolk til å utvikle seg i karrieren som ledere på området menneskelige ressurser (HR) og tilby løsninger på dagens utfordringer på dette feltet.

I tillegg til å lære HR-prinsippene, har studentene muligheten til å lære konsepter for menneskelig kapitalstyring, som ansattes motivasjon, talentoppkjøp, opprettholdelse, forandringsledelse og organisasjonskultur, som gir dem mulighet til å få trengte treningsevner. Som HR spiller en strategisk rolle i utførelsen av globale organisasjoner, gir dette programmet studentene det harde... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Engelsk
Heltid studier
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonia, Spania
Telefon
false