Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UPF Barcelona School of Management er Pompeu Fabra Universitys lederskole, en av verdens beste universiteter i henhold til store internasjonale rangeringer. Det er en del av det videre utdanningsinstituttet for Pompeu Fabra University, ledet av universitetets rektor. Vårt oppdrag er å utvikle fagfolk som vil forvandle samfunnet ved å utfordre normer for vitenskap og sosial bevissthet. Vi tilbyr masterprogrammer, postgraduate kurs og spesialiseringskurs i Bedriftsøkonomi, ledelse, lov, politikk og offentlig ledelse, kreativitet og teknologi, økonomi, helsestyring og vitenskap, kommunikasjon, journalistikk og oversettelse, markedsføring og merkevarebygging, regnskap og økonomi og human ressurser. Vi definerer ledelsen som en ressurs som er grunnleggende for enhver form for profesjonell utvikling; Det er ikke bare knyttet til verdensverdenen eller lederrollene. Vi ser utdanning som en bånd mellom universitetet og selskapet. Av denne grunn utvikles alle masterprogrammer og kursutdanning i fellesskap av UPFs mest prestisjefylte akademikere og respekterte fagfolk fra ledende bedrifter og offentlige myndigheter.

608_img4.jpg

Hvorfor velge oss?

Fordi det er handelsskolen til Pompeu Fabra University, et av verdens beste universiteter i henhold til de viktigste internasjonale rangeringer:

  • Rangerte 12. beste universitet i verden under 50 år i henhold til Times Higher Education Ranking (2015).
  • Topp 10 blant Europas beste universiteter i henhold til U-Multirank (2015)
  • I de øverste 400 universiteter i henhold til universitetsuniversitets akademiske rangering (2014). Det øverste spanske universitetet innen samfunnsvitenskap

For sin nasjonalt og internasjonalt anerkjente lærerpersonale; kombinere de beste UPF-foreleserne, ledere innen undervisning, forskning og vitenskapelig produksjon, med høyt kvalifiserte direktører og fagfolk fra de beste selskapene i markedet. På grunn av sin omfattende, mangesidede visjon om ledelse, som er definert som en ressurs som er grunnleggende for enhver form for profesjonell utvikling; Det er ikke bare knyttet til verdensverdenen eller lederrollene. Å nyte en internasjonal læringsopplevelse på alle sine campus. I 2015:

  • 45 nasjonaliteter representerte blant studentene
  • 82% av stipendene tildelt internasjonale studenter
  • 71% av de lærerutdannede mastergradsstudenter utdannet på prestisjetunge universiteter utenfor Spania

For sin sterke forbindelse til næringen. I 2015:

  • Over 900 studenter tok en internship.
  • Over 1200 praktikavtaler ble signert med selskaper

For sin praktfulle beliggenhet i den dynamiske, kosmopolitiske byen Barcelona og dens emblematiske fasiliteter: Ciutadella Campus, Balmes-bygningen, Poblenou Campus og Mar Campus. For sin støtte til og forpliktelse til talent og motivasjon fra elevene. I fjor:

  • 29 Mastergradsstudenter har hatt glede av et MSc-stipend
  • 26 Talent Stipendier tildelt de mest fantastiske Barcelona School of Management studenter

Fordi 91% av studentene vil anbefale skolens mastergradsprogrammer og kursutdanning til en venn.

Steder

Barcelona

UPF Barcelona School Of Management

Address
Barcelona School of Management
Balmes, 132-134


08008 Barcelona, Catalonia, Spania
Telefon
+34 935 42 18 00

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited