Barreira Arte + Diseño

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

131426_BarreiraADluz-low.jpg

Å velge å studere i Barreira AD er å velge å gå inn i et annet, mangfoldig, kreativt miljø; et miljø der du kan være den du vil, fordi elever og lærere ikke bare respekterer forskjellen, men også konstruksjonen av personlighet, talent og stemmen i seg selv.

Barreira AD, med mer enn 60 års erfaring, underviser i motedesign, grafisk design, interiørdesign, 3D-animasjon, videospilldesign og kino i forskjellige offisielle programmer - mellom- og høyere grad, høyere studier tilsvarende universitetsgrad - og i Internasjonale mestere , med en metode basert på anvendt kunnskap: studentene våre lærer når de jobber med kreative prosjekter med reell korrespondanse i den profesjonelle sektoren de retter seg mot.

Våre klasserom og verkstedklasserom er utstyrt med de nyeste teknologiske midler slik at studenten har til disposisjon verktøyene han vil jobbe med når han er ferdig med studiene ved senteret.

For hvis det søkes noe i Barreira AD, i tillegg til å utvikle individuelle og kollektive talent, er det å forberede studentene og studentene våre på en slik måte at de forlater arbeidsmarkedet med garanti for at det de har lært vil tillate dem å velge å jobbe på Høyeste nivå takket være forskjellene som gjør dem unike. Det gjør dem mer.

Hva er 'VÆR MER' for oss?

BE MORE er ikke bare Barreira AD, det er deg. Mennesker som deg som har trodd på å velge en annen vei, alle de menneskene som takket være sin kreativitet skaper en bedre verden. Du som har lagt det konvensjonelle til side og valgt selv, for å være mer.

Hvis du velger å drømme fremfor å konforme, hvis du velger det innovative i stedet for det vanlige, hvis du velger å transformere, hvis du velger å lage, ... velger du å VÆRE MER.

Studere i Valencia (Spania)

Valencia er den tredje viktigste byen i Spania, det vil være verdenshovedstaden i design i 2022, og det er den europeiske destinasjonen som mottar flere utenlandske studenter, og det overrasker oss ikke: hovedstaden i Valencia-samfunnet badet ved Middelhavet gir en flott livskvalitet til innbyggerne, det vanlige og en og annen. Trygt, varmt, vennlig, grønt, kulturelt, levende, godt forbundet: Å bo i Valencia er en opplevelse preget av lys, glede og muligheter for personlig vekst og arbeid som byen byr på.

Læringsmetode

Barreira AD-metodikken er i hovedsak basert på studenters dyktighet.

Vi differensierer oss ved å sette studentene våre inn i de beste jobbene takket være følgende søyler:

  • Det beste lærerteamet. Det er merket vårt og den mest berømte av vårt sentrum. Vi har aktive fagpersoner, som inntar en posisjon som har stor relevans i designverdenen, og som utvilsomt tilbyr studenten en ekte og elitevisjon, veileder dem i deres fremtidige profesjonelle karriere, utvider kontaktnettet og til og med støtter deres ekte profesjonelle prosjekter.
  • Avtaler med selskaper. Barreira AD tilbyr 3 stillinger i profesjonell praksis for hver student, i tillegg til virkelige prosjekter og workshops. Vi har et omfattende nettverk av avtaler med høyt nivå og anerkjente selskaper, som: IKEA, Porcelanosa, Samsung, Google, Fantasy, Centro Sperimentale di Cinematografia, Agatha Ruiz de la Prada, Dolby Labs, Polimoda, Istituto Marangoni, Habitat, IBM , AMIN, Leroy Merlin, SKY Television, El Corte Inglés, CANADA, HBO Spain, Ogilvy, Telva, Casual Hotels, 3D Doubles, NUKE, ...
  • Profesjonell virkelighet. Studenten fra første dag som begynner i Barreira AD, er opplæring i virkelige profesjonelle aspekter. Begge kontakt med fagpersoner, realisering av virkelige prosjekter for selskaper der de pleier kunnskapen sin samtidig som CV-en deres.
  • Internasjonalisering. Det er viktig at studentene våre har forskjellige perspektiver, at de lever av forskjellige kulturer og at alle dører har dem åpne. Derfor integrerer alle opplæringsprogrammene til Barreira AD treningsturer, lærere og internasjonale prosjekter (CUMULUS, ELIA, ERASMUS).
  • Innovation. Den stadige forpliktelsen til å undervise i innovasjon og bruk av nye teknologier som grunnleggende støtte.

Steder

Valencia

Address
Gran Vía Fernando el Católico 69
Valencia, Valencian Community, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss