CEI Escuela de Diseño

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpg" />

Om oss

CEI - Center for Innovation Studies - er en digital designskole fra det 21. århundre, grunnlagt på 1900-tallet (1991). Vi er et offisielt treningssenter for Adobe, Apple, IBM, Maxon og Google Partner , spesialisert innen digital design og markedsføring, med kontorer i Madrid, Sevilla og snart i Lisboa. Våre kurs, master og høyere grad er utviklet på fire områder: Grafisk design , Nettutvikling , Digital markedsføring og Digital videoredigering og postproduksjon (VFX) og Bevegelsesgrafikk .

Nå vet vi at vi hadde rett da vi i 1991 valgte kvalitetsundervisning som Designskole . Vårt høydepunkt var, er og vil fortsette å være at når skoleperioden avsluttes, vil eleven perfekt håndtere teknikkene som ble undervist under opplæringen. Av den grunn har de aller fleste tusenvis av studenter som har gått gjennom klasserommene, kommet inn på arbeidsmarkedet eller forbedret arbeidsforholdene etter endt studium ved CEI: School of Design .

CEI har mer enn 29 år i sektoren, mer enn 15 000 trente studenter og et team av høyt kvalifiserte fagpersoner, og har som mål å styrke studentenes ferdigheter ved å tilpasse seg de sterke kravene i verdens arbeidsmarked. I tillegg har skolen vår blitt tildelt av utmerkelsesprisene for utdannelse 2018 og 2019 som beste ansikts-til-ansikt-treningssenter, beste utdanningsprogram for profesjonell innsetting, nettsted for beste ansikts-til-ansikt treningssenter og beste profesjonelle opplæringssenter.

Metoden vår

Vil du vite CEI-metoden: School of Design?

Dette er noen av de viktigste funksjonene:

Klasserom og online klasser

Vi vet at den beste måten å lære de teoretiske og praktiske konseptene som utgjør våre kurs, master og høyere grad er under ansikt til ansikt og permanent tilstedeværelse av den spesialiserte læreren i faget som fører tilsyn med og leder studentens læring på en konstant og personlig måte, garanterer maksimal bruk av dem.

Imidlertid, alltid med den hensikt å tilpasse oss behovene og omstendighetene til alle studentene våre, og fremfor alt for de som ikke kan komme til fasilitetene våre daglig, tilbyr vi også våre distanse- eller nettstudier .

Små grupper

En god opplæring bør undervises i små grupper, ettersom kvaliteten på undervisningen øker, noe som resulterer i høyere studentprestasjoner i hvert fag utviklet i løpet av kurset eller masteren. Det største klasserommet i CEI Madrid og Sevilla har en kapasitet på 15 studenter og det minste for 8 personer, med grupper på omtrent 10 personer som er normale.

Garantert undervisningssystem

Når de er påmeldt, har studenten, hvis de ønsker det, muligheten til å gjenta kurset, mastergraden eller høyere som allerede er gjort ved CEI: School of Design helt gratis, og dermed garantere full læring av det valgte faget.

136283_136168_escuela-de-diseno.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136283_136168_escuela-de-diseno.jpg" />

Mangfold av planer

Det er vi som må tilpasse oss, som en skole, til studentenes behov og ikke omvendt. Av denne grunn har CEI: School of Design planer for morgen, ettermiddag og kveld for alle studiene for å gjøre den beste opplæringen kompatibel med andre faglige eller profesjonelle oppgaver.

Jobbstyret

Etter opplæringsperioden begrenser ikke skolen vår seg utelukkende til å opprettholde en database med våre studenter og studenter. Våre 28 års erfaring og kontakter i dette miljøet gjør Jobbanken vår til et ekstremt effektivt verktøy for våre studenter å oppnå en jobb. Tilgjengelig for alle våre studioer , helt gratis.

Skriftlig arbeidsgaranti

Ved å melde deg på noen av våre profesjonelle mastergrader eller høyere grader , vil du kunne dra nytte av vår skriftlige arbeidsgaranti der vi er forpliktet til å finne deg en jobb relatert til studiene dine i løpet av en periode på ikke over 6 måneder.

Brøkdel av studiens mengde

Vi letter realiseringen av kursene våre, bootcamps, master og høyere grad gjennom automatisk og øyeblikkelig bevilgning av finansiering av senteret selv ved å dele beløpet på studiene med direkte belastning. Du kan betale for studiene dine i form av 3, 6 eller opptil 10 måneder.

Hovedkvarter

Madrid

CEI Madrid har to mellomrom, atskilt med 100 meter: skolen, dedikert utelukkende til opplæring og på den annen side Coffice, der skolekafeteriaen er plassert, et arbeidsområde for studenter og studenter og et rom for levering av workshops, workshops og masterclasses.

Sevilla

CEI Sevilla har nye fasiliteter. Et område på nesten 300 m2 i sentrum med mange nye funksjoner som bibliotek, fotograferingsstudio, tegnerom og digital illustrasjon.

Hva inkluderer studiene dine gratis?

  • 3 timer faglig eller profesjonell orientering per student
  • Delt arbeidsområde
  • Flere masterclasses og workshops hver måned
  • Ubegrenset Google-stasjon for alle studenter, for alltid
  • Online-kurs på dagene du ikke kan delta personlig
  • Mulighet for utveksling mellom Madrid, Sevilla og Lisboa (2020/2021)
  • .Com-domene og egen hosting for hver student, i et år
  • Jobbbank og / eller skriftlig jobbgaranti
  • Full eller delvis repetisjon av studiene, hvis studenten ber om det

Steder

Madrid

Address
Calle de Rodríguez San Pedro, 2 y 10,
28015 Madrid

Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Sevilla

Address
Calle Conde de Cifuentes, 4, 41004 Sevilla
Sevilla, Andalusia, Spania

På nett Spania

Address
Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss