CEI International Affairs Escuela Diplomática de Barcelona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CEI International Affairs er en institusjon som samarbeider med og for fagfolk i diplomati og internasjonale relasjoner. Hovedmålet er å hjelpe dem å forbedre kunnskapen og utvikle sine personlige ferdigheter eller evner med det formål å oppnå kvalitet. samt å trene nye fagfolk for å få tilgang til diplomatisk karriere, den internasjonale offentlige funksjonen, den regionale og lokale administrasjonen, frivillige organisasjoner, eller spesialisere seg i offentlig og bedriftsdiplomati.

Denne oppgaven, sammen med forskning og dialog, fremmes gjennom seminarer og konferanser, definerer de tre grunnleggende linjene i CEI International Affairs.

30 års lederskap på dette området støtter oss. CIS International Affairs i Barcelona ble født i desember 1987, opprettet av Utenriksdepartementet, Den europeiske union og samarbeid, Universitetet i Barcelona og Banking Foundation "la Caixa". Siden den gang har forpliktelsen vært å jobbe rundt internasjonale relasjoner, diplomati, jus, økonomi og multilateral politikk.

CEI International Affairs er et senter tilknyttet universitetet i Barcelona.

111530_20190306uv0vxtc0p7rZcZtP_5ku6H_large.png

Steder

Barcelona

Address
Finca Agustí Pedro Pons
Av. Vallvidrera, 25
08017 Barcelona

Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss