CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

KJENT CESCOMPOL: KOMMUNIKASJON og politikk

Den Center for Advanced Studies i kommunikasjon og politisk markedsføring Det er en privat institusjon dedikert til trening, forskning og rådgivning i ulike områder knyttet til utøvelse av politikk. Basert i Madrid, midt opererer i landet og i ulike latinamerikanske land.

Fra en global og tverrfaglig perspektiv fokuserer på opplæring av tjenestemenn og offentlige ledere, analytikere og politiske rådgivere, samt private sektor fagfolk knyttet til offentlige anliggender.

Senteret består av akademikere og konsulenter nasjonale og internasjonale organisasjoner med dokumentert erfaring i design, gjennomføring og evaluering av offentlig politikk, offentlige planer i de tre forvaltningsnivåer, kommunikasjonsstrategier og politisk markedsføring og valgkamp .

AKTIVITETSSENTER

OPPLÆRING

Graduate programmer i samarbeid med universiteter og akademiske institusjoner er rettet til spesialisering student i politisk rådgivning, politisk markedsføring, valgkamp, ​​institusjonell kommunikasjon, medierelasjoner, analyse av politiske scenarier , utforming og gjennomføring av offentlig politikk, sikkerhet, forsvar, geostrategy, internasjonale relasjoner og samfunnskontakt (lobbyen).

ETTERFORSKNING

Publisering av tekster, notater og rapporter, som et resultat av forskning på felt av trening, er en av de grunnleggende elementene i senteret.

KONSULENTTJENESTER

Senter for avanserte kommunikasjonsstudier og politisk markedsføring bistår myndighetene i de tre regjeringene samt politiske partier og private virksomheter knyttet til offentlig handling i bestemte områder skissert.

Steder

Madrid

Address
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

28801 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss