CICE La Escuela Profesional de Nuevas Tecnologías

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HVEM ER VI?

ICC, bare Centre Offisiell trening over 20 multinasjonale selskaper i Spania, er nå et fellesskap av mer enn 60.000 studenter fra over 30 land, med alle godkjenninger fra ledende globale selskaper som vi gir sin offisielle trening og en stab av lærere utdannet fagfolk fra de mest prestisjefylte spanske produksjonsselskaper.

Dette resultatet av konstant arbeid over mer enn 30 års erfaring som profesjonell Training School spesialiserer seg på design og ny teknologi.

misjon

Oppgaven til ICC er å gi opplæring programmer som støttes av bruk av ny teknologi, med de beste tekniske og menneskelige ressurser, nå avtaler med store selskaper Sector av ny teknologi og sikre en fornyet bevissthet om læreren profesjonalitet og høy kvalitet .

VISJON

Å være en leder i den delen av New Technologies trening, trening de beste fagfolk i områder så forskjellige som design og audiovisuelle produksjonsområder, digital bildebehandling, programutvikling og kommunikasjon.

Verdier

  • Kundefokus - Excellence in Management - Teamwork - Innovasjon og kreativitet Definisjonen og de ovennevnte formål, materialisere på den ene siden, i aktiviteter og atferd av alle mennesker innenfor Organisasjonen av ICC, og en annen, i produksjon og overføring av kunnskap for samfunnet (sine selskaper og dets institusjoner), gjennom et profesjonelt forhold som tar sikte på å lage ICC, en referansemodell i de områder av kunnskap som er merkelig.

Steder

Madrid

Address
Formación en diseño y producción audiovisual C/ Maldonado, 48
28006 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Madrid

Address
Formación en desarrollo, comunicaciones e imagen digital C/ Povedilla, 4
28009 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania