Les den offisielle beskrivelsen

HVEM ER VI?

ICC, bare Centre Offisiell trening over 20 multinasjonale selskaper i Spania, er nå et fellesskap av mer enn 60.000 studenter fra over 30 land, med alle godkjenninger fra ledende globale selskaper som vi gir sin offisielle trening og en stab av lærere utdannet fagfolk fra de mest prestisjefylte spanske produksjonsselskaper.

Dette resultatet av konstant arbeid over mer enn 30 års erfaring som profesjonell Training School spesialiserer seg på design og ny teknologi.

misjon

Oppgaven til ICC er å gi opplæring programmer som støttes av bruk av ny teknologi, med de beste tekniske og menneskelige ressurser, nå avtaler med store selskaper Sector av ny teknologi og sikre en fornyet bevissthet om læreren profesjonalitet og høy kvalitet .

VISJON

Å være en leder i den delen av New Technologies trening, trening de beste fagfolk i områder så forskjellige som design og audiovisuelle produksjonsområder, digital bildebehandling, programutvikling og kommunikasjon.

Verdier

  • Kundefokus - Excellence in Management - Teamwork - Innovasjon og kreativitet Definisjonen og de ovennevnte formål, materialisere på den ene siden, i aktiviteter og atferd av alle mennesker innenfor Organisasjonen av ICC, og en annen, i produksjon og overføring av kunnskap for samfunnet (sine selskaper og dets institusjoner), gjennom et profesjonelt forhold som tar sikte på å lage ICC, en referansemodell i de områder av kunnskap som er merkelig.
Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

CICE La Escuela Profesional de Nuevas Tecnologías

Prediktiv analyse er vitenskapen om å forutsi atferd, og er til stede i alle aspekter av våre liv. Det tilfører verdi til makten av data og påvirker hver dag tjener milli ... [+]

Prediktiv analyse er vitenskapen om å forutsi atferd, og er til stede i alle aspekter av våre liv. Det tilfører verdi til makten av data og påvirker hver dag gjør millioner av beslutninger.

Banker, bedrifter, politikere og organisasjoner bruker den til å overbevise oss om vi trenger deres produkter eller tjenester.

Business Intelligence (Business Intelligence) er en tilnærming til business management som gjør at en organisasjon til å definere hvilken informasjon som er nyttig og relevant for bedriftens beslutninger. Dette konseptet hjelper organisasjoner å ta bedre beslutninger og oppnå konkurransefortrinn i markedet.

Big Data (Big Data) som begrep er det sett av teknologier og verktøy for å samle inn, lagre, behandle og visualisere store mengder data til en pris og på en rimelig og utholdelig av en organisasjon tid.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk