CMI Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

misjon

Formålet med WCCs tilstedeværelse er å bidra til oppvåkning av samfunnet for å skape en ny og bedre verden gjennom forskning, utvikling og innovasjon og menneskets integrale utdanning.

Vi er basert på en ny opplæring i organisatorisk ledelse som legger grunnleggende søyle i menneskets integritet og på alle menneskers ansvar for samfunn og natur, for å bidra til å løse utfordringene i vår tid.


Dette er de fem viktigste handlingslinjene til CMI:

 • Som en forsknings-, utviklings- og innovasjonsorganisasjon, for å generere avantgarde vitenskapelig og teknologisk kunnskap i harmoni og samarbeid med agenter i sektoren.
 • Tilbyr opplæringsprodukter og tjenester for fortreffelighet i den bevisste ledelsen av organisasjoner, som maksimerer talentutviklingen og evnen til mennesker.
 • Gjennom WCC Universal Foundation, hjelpe mennesker og grupper med uoppdagede behov, uavhengig av deres situasjon eller opprinnelse, ved å støtte utviklingen og forbedringen av deres evner.
 • Råd og støtte til fremme og opprettelse av nye ansvarlige organisasjoner.
 • Tilbyr avanserte konsulenttjenester til ledere og organisasjoner som søker excellence til tjeneste for samfunnet.

WCC arbeider for å vokse som et økosystem som genererer ansvarlige produkter og tjenester som dekker hele syklusen, fra ideen til ideen til slutten av livssyklusen.


utsikt

WCCs fremtidige planer skal bidra globalt til å oppnå et samfunn i fred og harmoni med miljøet gjennom dannelsen av bevisste ledere, det vil si full og ansvarlig.

Visjonen til CMI er å være et globalt referansepunkt for undervisning, rådgivning og entreprenørskap knyttet til ledelse og bevisst styring av mennesker og organisasjoner.

 • Vår spesialitet og egenskaper som skiller oss fra.
 • Vi håper å være referansesenter i Europa i bevisst ledelse.
 • Pioneer Institute i forskning, utvikling og innovasjon i opplæring og ansvarlig ledelse av bedrifter og organisasjoner.
 • Fakultetet består av leger og forskere i forkant av fagområdene spesialisering av WCC.
 • Vi elsker vårt arbeid og sender med lidenskap de mest avanserte vitenskapelige og teknologiske fremskrittene innen ledelse og administrasjon, drevet av en ånd av kvalitet og service.
 • Studieplaner av topp kvalitet, designet for å få et globalt omfang og innflytelse.
 • Forpliktet til integral utvikling av mennesket.


Ånd for å søke etter perfeksjon og kontinuerlig forbedring

CMI ble født med et kall for ekspertise og kontinuerlig forbedring, som for oss betyr alltid å tilby høyeste kvalitet og være trofast mot våre forpliktelser.

Om oss

Vårt engasjement for excellence er grunnleggende for suksessen til CMI, et institutt i kontinuerlig utvikling som bringer de siste fremskrittene i ansvarlig ledelse av bedrifter og organisasjoner.

entreprenørskap

Entreprenørskap er en viktig del av WCCs aktiviteter. Deres professorer jobber på flere områder: forskning i opprettelse av organisasjoner, råd til oppstart og til støtte for entreprenørskapsprosjekter av studentene i MBA-programmene. Med alt dette presenterer WCC et unikt økosystem, hvor en entreprenør kan finne alle nødvendige ressurser for å maksimere sine sjansene for suksess.

Alle disse prosjektene har en felles ånd: det å skape ansvarlige oppstart.

Naturlig, sosial og økonomisk miljø

For WCC utvikler organisasjoner seg i miljøer som påvirker og påvirkes av ulike perspektiver som Miljø, Sociologisk, Økonomisk, etc. så å utøve en virkelig ansvarlig ledelse, er det nødvendig å dykke inn i studiet av miljøet med en helhetlig og tverrfaglig tilnærming.

CMI forskerne dykker inn i fenomenene til de ulike vitenskapene som kommer inn i spill og deres sammenheng, og overfører de nyeste innovasjonene i disse feltene.

Kommersiell og markedsføring

Teamet av forskningsprofessorer fra Commercial and Marketing Area utarbeider innovative verktøy for å forstå, distribuere og fremme disse disipliner på høyeste nivå.

Ved å optimalisere tilpasningen til et globalt og digitalt marked tilbys en bevisst og integrert visjon som dekker alle de grunnleggende faktorene i dette feltet for å oppnå ønsket positiv påvirkning i klientens sinn og en fortsatt og bærekraftig suksess.

økonomi

På WCC arbeider forskere fra finansområdet for å oppnå og overføre vitenskapelige fremskritt på ulike områder som gjør økonomisk-økonomisk og kostnadsanalyse mer kraftige og nyttige verktøy som gjør det mulig å dekke og håndtere kompleksiteten i verden med et bredere omfang. nåværende og alle parter som er berørt av bedriftsaktivitet, og dermed oppnå en mer nøyaktig og engasjert vurdering av den økonomiske helsen til organisasjonen.

Professorene i finansområdet er eksperter på feltet og med vellykkede karriereveier i deres sektor og som jobber som pionerer og ansvarlige for ansvarlig økonomi.

operasjoner

CMI undersøker å utvikle innovasjoner i retning av Operations for å oppnå positiv innvirkning på samfunn og miljø, sikre industrielle modeller og økologiske og bærekraftige tjenester utnytte de nyeste vitenskapelige og teknologiske fremskrittene.

Professorene i driften av WCC dekker et bredt spekter av erfaringer som spesialister på dette feltet og er i forkant for å utvide kunnskapsgrensen og overføre toppmoderne til de ulike områdene, sektorene og forretningsmodellene.

Human Management

WCC vil innebære en stor forandring i retning av Personell: dens evolusjon til menneskelig ledelse, som stopper å betrakte folk som en ressurs for organisasjonens formål, og anerkjenner i mennesker sin sentrale betydning og den sanne hovedrolle som Det tilsvarer dem som mennesker. En helt respektfull visjon som er basert på de siste fremskrittene innen nevrovitenskap, psykologi, administrasjon og ledelse.

strategi

I WCCs strategiområde blir nye utviklinger og teorier som blant annet kommer fra forskning om utviklingen av samfunnsansvar og dens innflytelse på oppfatningen og strategisk implementering av organisasjoner ledet. WCC-professorene med stor erfaring på dette feltet bidrar til å forstå viktigheten og konsekvensene på alle områder av strategisk ledelse tydelig.

kvalitet

Å aspire til perfeksjon og maksimal kvalitet i alt vi gjør er en viktig del av WCC. Det er derfor det er et transversalt aspekt for alle fagene i læreplanen. Fakultetet for kvalitetsområdet legger fokus på alle relevante aspekter og innovasjoner for å oppnå fortreffelighet som styringssystemer, administrasjon, sertifiseringer, standarder, etc.

I et miljø som Corporate Social Responsibility jobber CMI med å utvikle og overføre sin egen visjon om sertifiseringssystemer.

Digitale teknologier

Som en ny institusjon født i den digitale tidsalder, har CMI forskerprofessorer lidenskapelig om fordelene som tilbys av vår tid for å styre informasjons- og kommunikasjonssystemer. I en sammenheng med industri 4.0, sosiale nettverk og voksende digitalisering på alle områder tilbyr fakultetet for det digitale teknologiområdet opplæring som inneholder de nyeste verktøyene og kunnskapene for å administrere digitale systemer og teknologier med toppkvalitet.


Forskning, utvikling og innovasjon

CMI er et institutt for forskning, utvikling og innovasjon, og arbeider derfor for å overgå kunnskapens grenser og utvikle teknologi og innovasjoner på ulike områder som forvaltningen av organisasjoner, produksjonsprosesser, sosial innovasjon, etc. .

Klosterklokken til WCC består derfor hovedsakelig av leger eller doktorgradsstudenter på de ulike områdene av instituttets spesialisering.

I opprettelsen og ledelsen av organisasjoner legger WCC vekt på egenskapene til forskning, utvikling og innovasjon, og derfor inkluderer programmene disse områdene med to mål: å legge grunnlaget for å kunne styre en organisasjon basert på IDI og slik at Studentene skaffer seg kunnskap og ferdigheter som gir dem mulighet til å utvikle seg for å kunne utføre et doktorgradsprogram i fremtiden, slik at de ansvarlige MBAene også blir oppfattet som master i forskning, utvikling og innovasjon, inkludert læreplanen for realisering av en forskningsarbeid.

Steder

Madrid

Address
Avenida de Brasil, 29
Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss