COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Coco Skolen er en privat institusjon for høyere utdanning ligger i Alicante (Spania). Coco School, en skole som ble grunnlagt i 2003, har spesialisert seg på et bredt spekter av profesjonelle mastergrader knyttet til ulike områder av design, fotografering og annonsering kreativitet. Den prestisjetunge katolske universitetet i San Antonio i Murcia (UCAM) utsteder alle kvalifikasjoner Coco Skole, dermed har disse, universitet karakter.

I dag er den grad av spesialisering og fortreffelighet av COCO vokser daglig takket være profesjonell suksess av deres lærere i bransjen design og kommunikasjon på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Vår leitmotiv er angitt i den tro at utdanning skal være nyttig i praksis, slik at alle våre kurs år tegne etter år, basert på den nyeste i bruk av ny teknologi og nye kommunikasjons tilnærminger, kommer på denne måten i tråd med den daglige flyten av profesjonelle sektor i stadig endring i et dynamisk basert på maksimal bruk av tid, mestring, oppmuntring og krav. For å gjøre dette, studenter av master og dobbel store programmer som har bestått de relevante tester og har levert og godkjent sin portefølje og begjær, er inkludert i pose og ansettelsespraksis og som vi gjennomførte et aktivt søk.

COCO er en kosmopolitisk skole, innbydende studenter fra andre miljøer som Murcia, Valencia, Madrid, Castilla La Mancha, Andalusia og Galicia, samt internasjonale studenter fra land som Russland, Polen, Colombia, Venezuela, Mexico, Ecuador, Guatemala, Chile, Nederland, Brasil, Portugal, Frankrike, England, Peru, Panama etc.

Steder

Alicante

Address
Avenida de Elche nº 157
03008 Alicante, Valencian Community, Spania

Alicante

Address
Carrer Portugal, 2
03690 Alicante, Valencian Community, Spania