CPA Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den beste garanti for konkurranseevnen for den beste treningen.

CPA Salduie født frukt av avtale mellom CPA (Audiovisuelle Training Center) og San Valero Foundation foretak med mer enn 60 års undervisningserfaring.

En banebrytende teknologi og omfattende faglig og undervisningserfaring av fakultetet vårt, konfigurert CPA Online som en eneste referanse i panorama av medieutdanning i vårt land, å være pioner i online metodikk.

Vårt mål er å utdanne fremtidens fagfolk som er involvert i etablering og produksjon av audiovisuelle i kino, radio, video-og fjernsyns samt scenekunst.

I 2009, i samarbeid med høyere studier SEAS Open, blir iganglinje fjernundervisning, utvider vårt tilbud og bryte geografiske barrierer. Dannelsen av CPA Online kombinerer erfaringene år i klasseromsundervisning med bekvemmeligheten av å studere når og hvor du vil, uten å miste kvaliteten på undervisningen.

Fortsetter forpliktelse til å tilby den beste opplæringen i spesialiteter mest etterspurt i markedet, Online CPA fast i september 2010, en avtale med Universidad San Jorge, I som anerkjennelse av alle våre grader som i denne universitetsgrader er etablert.

Steder

Zaragoza

Address
Fundación CPA Salduie
Avda. Alcalde R. Sáinz de Varanda, 1-3
(Escuela de Negocios CAI)

50009 Zaragoza, Aragon, Spania