University of Deusto: Deusto Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Til tross for den nåværende situasjonen provosert av COVID-19, er opptaksteamet ved Deusto Business School tilgjengelig for å svare på spørsmål om våre masterprogrammer via e-post, Skype eller over telefon.

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: ET CENTRALOST INSTITUSJON

Deusto Business School er den første handelshøyskolen i Spania, med over hundre års historie som en global referanse for godt avrundet forretningsutdanning. Det har vært banebrytende for opplæringen av bedriftsledere på de to stedene:

  • La Comercial, som har vært en del av Bilbao-campus siden 1916.
  • ESTE, opprettet i 1956 på San Sebastián Campus.

Deusto Business School er utpreget i sin sammenheng med århundrer gammel tradisjon og prestisje, samtidig som de omfavner de viktigste trendene som for øyeblikket transformerer forretningsverdenen.

DBS tilbyr deg en lærerstab som er dannet av University of Deusto-forelesere og bedriftsledere med bred erfaring. Vår varierte, moderne og interaktive metodikk fokuserer på å utvikle evner gjennom samarbeid og innovasjon.

Som utdannet ved DBS vil du bli medlem av et anerkjent og voksende profesjonelt nettverk av mer enn 15.000 tidligere studenter gjennom Deusto Business Alumni.

Gjennom programmene våre utvikler studentene forskjellige lederegenskaper og kompetanser i henhold til verdier om bærekraft, ansvar og profesjonell etikk.

Med våre studentforeninger vil du få muligheten til å utvikle din kunnskap og andre evner innen investering, økonomi og rådgivning.

Vår sysselsettingsgrad er på 95% *. Deusto Business School-studenter jobber i en rekke forskjellige funksjonsområder i både privat og offentlig sektor: banktjenester, økonomi, investering, markedsføring, rådgivning, administrasjon.

Vi har et sterkt forhold mellom næringsliv og universitet. Dermed vil du kunne hjelpe til forskjellige konferanser gitt av fagpersoner fra viktige selskaper.

Deusto er rangert blant de 200 beste universitetene i verden innen Business and Economics, og den første i det baskiske universitetssystemet i henhold til Times Higher Education World University Ranking i 2018. Deusto ble også hedret med 1. plass i University-Company rangering av Everis Foundation på grunn av sin tilpasning til behovene til organisasjoner i privat sektor.

INTERNASJONALISERING

Deusto Business School opprettholder viktige avtaler og strategiske allianser med noen av de beste handelshøyskolene og universitetene i verden, med programmer undervist i fellesskap eller intensive moduler utført på anerkjente sentre i utlandet. I tillegg ønsker Deusto hvert år internasjonale studenter fra hele verden velkommen.

FASILITETER OG OMGANG

Bilbao Campus

University of Deusto i Bilbao har en privilegert beliggenhet i hjertet av Bilbao, overfor Guggenheim-museet på høyre bredd av Nervion-elven. La Comercial, en historisk bygning med moderne renoveringer, huser Deusto Business School. Universitetets bibliotek er funnet rett over Nervion-elven og tilbyr omfattende individuelle og grupper studierom. På campus vil studentene også finne flere spisesteder og kafeteriaer, i tillegg til et nylig renovert trenings- og velværesenter "DeustoFit," og en rekke fellesarealer.

Bilbao er en blomstrende kosmopolitisk by som er åpen for Europa, tildelt tittelen Beste europeiske by 2018. Den har gjennomgått storskala miljø- og byfornyelse siden 1990-tallet da Guggenheim-museet åpnet som sitt flaggskip. Etter mange år som industriknutepunkt er symbolene på den nye byen nå næringsliv, fritid og kultur. De nærliggende kystområdene er ideelle for vannsport som surfing, brettseiling, dykking og seiling, og fjellkjeden i nærheten tilbyr fotturer i forskjellige opplevelsesnivåer.

1

106095_CampusBilbao.jpg

San Sebastián Campus

San Sebastián ble valgt til europeisk kulturhovedstad i 2016. San Sebastián International Film Festival er en av Europas mest fremragende, og "Jazzaldia" og "Musical Fortnight" (henholdsvis jazz og klassiske musikalske festivaler) er noen av de viktigste kulturelle festivalene hendelser, uten å glemme byens viktigste tradisjonelle høytider, kjent som "Tamborrada". Det gamle kvarteret i San Sebastián er et av de beste stedene å smake på det lokale kjøkkenet, alt fra de berømte "pintxos" til de beste forfatterens matrestauranter. San Sebastián-campus ved University of Deusto, som ligger ved Paseo de Mundaiz ved bredden av elven Urumea og i området rundt Cristina-Enea-parken, danner et universitetskompleks på 32 000 m 2 , midt i hjertet av byen.

3

4

Hvorfor studerer en mester på DBS?

  • Alle Deusto Business School-programmer er offisielle programmer .
  • Alle programmene inkluderer et internship-krav .
  • Hvis du ikke har en økonomi- eller forretningsgrad , er noen av Deusto Business School-masterprogrammene en ideell måte å gi deg en oppgave i den profesjonelle forretningsverdenen.
  • Hvis du allerede har en grad i Business Management, er den spesialiserte Master's at DBS det perfekte komplementet for å hjelpe deg med å starte din profesjonelle karriere i et bestemt bransje.

Karriere tjenester avdeling

Følgende tjenester tilbys alle deltakere: hjelp til å håndtere praksisplasser, bedriftspresentasjoner, seminarer for å utstyre deltakerne med verktøy for å forbedre jobbmulighetene deres, personlig profesjonell veiledning, etc.

Deusto Business Alumni

Deusto Business Alumni er et nettverk som består av over 15.000 fagpersoner som har store selskapsposisjoner i alle sektorer både i Spania, i hele Europa og utenlands.

overnatting

University of Deusto tilbyr en tjeneste som hjelper studentene med å finne overnatting i både Bilbao og San Sebastián. Det tilbys en rekke alternativer, inkludert privat losji, hjemmer osv.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Internasjonale relasjoner

Denne avdelingen administrerer forskjellige internasjonale programmer og alle aspektene knyttet til internasjonale studenter ved University of Deusto.

Mer informasjon: international.deusto.es

Studentlivet

Deusto Business School mener at universitetslivet går utover klasserommet. DeustoCampus tilbyr følgende aktiviteter, blant annet: sport, teater, skriveverksteder, debattklubb, sosial og samarbeidsvillig frivillighet, trosgrupper og solidaritet.

www.campusdeusto.es

Steder

Bilbao

Deusto Business School.

Address
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 Bilbao, Baskerland, Spania
Telefon
+34 944 139 441

San Sebastián

Address
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 San Sebastián, Baskerland, Spania
Telefon
+34 944 139 441

Madrid

Address
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania
Telefon
+34 944 139 441

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss