Les den offisielle beskrivelsen

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: ET CENTRALOST INSTITUSJON

Deusto Business School er 1. Business School i Spania. Den har pionerer opplæring av bedriftsledere på sine to tidligere fakultet avdelinger: La Comercial, en del av Bilbao campus siden 1916; og ESTE, opprettet i 1956 på San Sebastian campus. Deusto Business School er karakteristisk for sin sammenheng med en århundrer gammel tradisjon og prestisje, mens den omfavner de store tendensene som nå forvandler verden av virksomheten. Rangeringen ISSUE 2015 av det spanske universitetssystemet, utført av IVIE og BBVA Foundation, gir komparativ informasjon og rangerer universitetene for volumet av resultater og produktivitet. Rapporten, utgitt 16. mars, oppførte Universitetet i Deusto som det beste for undervisning .

INTERNASJONALISERING

Deusto Business School opprettholder viktige avtaler og strategiske allianser med noen av de beste handelshøgskolene og universiteter i verden, med programmer undervist i felles eller intensive moduler utført på anerkjente sentre i utlandet.

INFRASTRUKTUR OG OMGIVELSER

Bilbao Campus

Bilbao har blitt tildelt som "Best European City 2018". Det er det økonomiske og kommersielle hjertet av den kantabriske kystregionen, og er et internasjonalt referansepunkt for byfornyelse. Universitetet i Bilbao på Deusto Universitet har en privilegert beliggenhet som vender mot Guggenheim-museet, Iberdrola-tårnet og Euskalduna Palace of Congress. 1 Hovedaktivitetene til Deusto Business School i Bilbao finner sted på La Comercial. Denne bygningen er utformet for å være bærekraftig og fasilitetene er tilpasset de nye teknologiske kravene til grunn- og utdannelsesopplæring og lederopplæring.

106095_CampusBilbao.jpg


San Sebastian er kåret til Europas kulturhovedstad 2016, og har fantastiske landskap, kraften i det kantabriske hav, vakre strender og en rekke tradisjonelle, romantiske og moderne arkitekturer.

San Sebastian Campus

3Campus ligger i sentrum av byen langs Paseo de Mundaiz, som går ved elven. Aktiviteten til Deusto Business School finner sted i Edificio Aranzadi, Edificio Altuna-Aulario og Edificio Garate-Innogunea. 4

Hvorfor studerer en mester på DBS?

  • Alle Deusto Business School-programmer er offisielle programmer .
  • Alle programmene inkluderer et internship .
  • Hvis du ikke har en økonomi- eller forretningsgrad , er noen av Deusto Business School-masterprogrammene en ideell måte å gi deg en oppgave i den profesjonelle forretningsverdenen.
  • Hvis du allerede har en grad i Business Management, er den spesialiserte Master's at DBS det perfekte komplementet for å hjelpe deg med å starte din profesjonelle karriere i et bestemt bransje.
  • Vi tilbyr deg et lærerstab som er dannet av forelesere fra Universitetet i Deusto og bedriftsledere med bred erfaring.
  • En variert, moderne og interaktiv metodikk med fokus på å utvikle evner gjennom samarbeid.
  • Du vil bli med et anerkjent profesjonelt nettverk av mer enn 15.000 tidligere studenter gjennom Deusto Business Alumni .
Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:


University of Deusto: Deusto Business School

Dette Master 's tilbyr fremtidige ledere den nødvendige kompetanse til å gjenkjenne internasjonale forretningsmuligheter og å designe og implementere internasjonal busine ... [+]

Studieplanen

Dette Master 's tilbyr fremtidige ledere den nødvendige kompetanse til å gjenkjenne internasjonale forretningsmuligheter og å designe og implementere internasjonal business strategi, tar hensyn til de viktigste elementene i internasjonal ledelse (markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser, etc) fra hvert land.

Programmet trener deltakerne til å bli spesialister i internasjonal business management ved å vektlegge det unike ved de globale geografiske områder og utvikle de nødvendige ferdigheter for å arbeide i flerkulturelle team.

Program Modul: Avanserte emner i Global Management International Strategy Internasjonal markedsføring International HH.RR og Karriereutvikling Internasjonal økonomi og jus International Finance og skattesystemer Modul: Doing Business i internasjonale markeder Doing Business in Asia Doing Business in Ibero-Amerika Doing Business i Europa Doing Business i USA / Canada, Afrika og Oseania Modul: Bærekraft og ansvarlig innovasjon i en sammenvevd verden Modul: Internship Modul: Slutt Thesis ... [-]
Engelsk,Spansk,Fransk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Deusto: Deusto Business School

Master i Business Management er en mastergrad undervist i spansk språk laget for folk med trening annet enn ledelsen (ingeniørfag, jus, vitenskap, sosiologi, ..) områder ... [+]

Studieplanen

Master i Business Management er utformet for personer med trening annet enn ledelsen (engineering, jus, vitenskap, sosiologi, ..) områder kan få mest mulig ut av sin vei gjennom programmet og er også egnet for personer med selskapet trening oppnådd i land annet enn Spania.

Master i Business Management gir omfattende opplæring i både kunnskap og personlig utvikling, og kan tilegne seg ferdigheter, evner og holdninger av manager. Formålet er å utdanne fagfolk som kan få tilgang til flere lederstillinger i ulike områder av nasjonale og internasjonale selskaper fra ulike sektorer.

Dessuten lønner det spesiell oppmerksomhet til å fremme egne entreprenørielle ferdigheter (innovasjon, kreativitet, beslutningstaking og gjennomføring av det samme ...), både som nødvendige elementer for å utvikle forretningsideer og egne prosjekter, for sin voksende betydning i verden av virksomheten , hvor fagfolk med disse ferdighetene er nødvendig for å håndtere en globalisert miljø endrer seg raskere og raskere. ... [-]

Engelsk,Spansk,Fransk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Deusto: Deusto Business School

Programmet er avhengig av et tett samarbeid mellom Deusto Business School og Orkestra- Basque Institute of Competitiveness, en av de ledende autoriteter på forståelse og ... [+]

Studieplanen

Programmet er avhengig av et tett samarbeid mellom Deusto Business School og Orkestra- Basque Institute of Competitiveness, en av de ledende autoriteter på forståelse og fremme territorielle konkurranseevne.

Programmet har som mål å utvikle kunnskap og kompetanse er nødvendig for å identifisere og analysere de viktigste faktorene som driver konkurranseevne og innovasjon på de organisatoriske og territorielle nivåer. Det vil fremme en forståelse av de viktige relasjoner mellom disse analysenivåer som vil støtte effektive beslutningsprosesser blant kompleksiteten i den virkelige verden innovasjon og konkurranseevne.

Programme

Grunnleggende sunn trening: Semester 1 (September-januar) ... [-]

Engelsk,Spansk,Fransk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Deusto: Deusto Business School

Dette Master undervist i spansk språk som mål å utruste ledere som vil påta seg ansvar innen markedsføring av avansert kunnskap og ferdigheter på en presis stadig mer glo ... [+]

Studieplanen

Dette Master har som mål å utruste ledere som vil påta seg ansvar innen markedsføring av avansert kunnskap og ferdigheter på en presis stadig mer globale og sammenhengende markeder.

Det har som mål å utdanne fagfolk i stand til å sette strategier forhold til kunder og forbrukere, fordelingspolitikk og kommunikasjon, merkevareledelse i lys av de nye utfordringene og mulighetene som tilbys av fremskritt innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi og tar hensyn til særegenhetene ved de ulike markedene og land; ledere som er i stand til å identifisere og foreslå de mest egnede forretningsmodeller i hvert miljø, design og gjennomføre en bærekraftig og ansvarlig strategier. ... [-]

Engelsk,Spansk,Fransk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Deusto: Deusto Business School

MBI er en Executive Master, undervist i samarbeid med Cambridge Judge Business School og Orkestra (Basque Institute of Competitiveness). Programmet er unikt i sitt felt, ... [+]

Studieplanen

MBI er en Executive Master, undervist i samarbeid med Cambridge Judge Business School og Orkestra (Basque Institute of Competitiveness). Programmet er unikt i sitt felt, integrere teori og praksis og forsterke ideen om innovasjon gjennom handling.

Den tillater deltakerne å oppdage nye forretningsmuligheter, styrke utviklingen og implementeringen av strategiske ideer, skape en kultur som oppmuntrer til innovasjon, lette integreringen av R + D + I, utvikle et innovasjonsprosjekt for deres bedrift og konvertere seg selv til ledere som kan kjøre innovasjon i sine selskaper. Kurset består av 6 intensive ukelange moduler på forskjellige steder.

Programme

Modul 1- Strategisk analyse for innovasjon - Bilbao, May 9nde-14nde 2016 Forstå sentrale begreper og teknikker for å forme bedriftenes innovasjonsstrategi. Modul 2- Innovasjonsledelse- Florence, 27. juni-1 juli 2016 Identifisere viktige faser, metoder og kritiske elementer av innovasjonsprosesser og rutiner. Modul 3- Lederskap for innovasjon- San Sebastian 26. september til 1. oktober 2016 Lær av historien hvordan å lede deg selv og din organisasjon fremover. Modul 4- Bygging av Innovative Organisasjonen- Madrid, 21. -26th november 2016 Justeringen av de viktigste funksjonelle områder for å legge til rette for innovasjon. Modul 5- Utnytting Innovation: Intra / entreprenørskap- Cambridge, 23 til 27 januar 2017 rolle innovasjon i entreprenørskapsprosessen og i fast skapelsen. Modul 6- Global Innovation Hot Spots- Bilbao, 20 til 25 mars, 2017 Lær om særegne innovasjonsmodeller fra hele verden - hvor ser du din organisasjon neste?... [-]

Engelsk,Spansk,Fransk
Deltid
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Deusto: Deusto Business School

Den EIBM utdanner fagfolk til å fremme og lede utviklingen av forretningsprosjekter - spesielt de med internasjonale eller multikulturelle konnotasjoner - i samarbeid med ... [+]

Studieplanen

Den EIBM er et felles program undervises på European 3 universiteter og 3 språk: engelsk, fransk og spansk. Det tog fagfolk til å fremme og lede utviklingen av virksomheten prosjekter - spesielt de med internasjonale eller multikulturelle konnotasjoner - i samarbeid med målene for et selskap og fremme sin suksess i en engasjert, ansvarlig og etisk mote, for å styrke konkurransekraften i en globalisert miljø.

Den EIBM Master er en felles, offisiell graduate program undervist i forbindelse med Deusto Business School, Audencia-Nantes École de Management og Bradford.

Den EIBM foregår i tre prestisjetunge universiteter i tre europeiske land (Spania, Frankrike og Storbritannia). Forvaltnings klasser i hvert land blir undervist i de lokale språkene - tre av de mest hyppig talt språk i verden: Spansk, fransk og engelsk. Studenter raskt bli vant til nye miljøer, måter å jobbe på og endre deres plassering på slutten av hvert semester.... [-]

Engelsk,Spansk,Fransk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Deusto: Deusto Business School

Master i Human Resources (undervises på spansk) er en kompetent profesjonell måte å integrere og utvikle mennesker innenfor forretningsprosjekt som inkluderer, søker sin ... [+]

Studieplanen

The Master i Human Resources kompetent profesjonell måte å integrere og utvikle mennesker innenfor forretningsprosjekt som inkluderer, søker sin forpliktelse til det, og dermed bidra til differensiering av selskapet og dermed sin bærekraft.

The Master i Human Resources er rettet mot:

De nyutdannede og nyutdannede / as med liten yrkeserfaring som ønsker å få tilgang til funksjonen for å håndtere mennesker i organisasjoner. I dette tilfellet er det obligatorisk å gjennomføre en praksisplass som simultanean med programmet. De HR fagfolk bekymret bor à jour med nye trender og kunnskap i å håndtere personalledelse. I dette tilfellet deltakerne gjorde et forbedringsprosjekt for selskapet der de jobber. Det skal bemerkes at for å delta med denne profilen kandidater må reise til Bilbao på mandager, tirsdager, fredager og lørdager. ... [-]
Engelsk,Spansk,Fransk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk

City of Bilbao

Bilbao Campus

City of San Sebastian

San Sebastian Campus

Master Experience

International Internship Fair

Deusto Business School.
Address
Bilbao Campus
 Hermanos Aguirre, 2
48014 Bilbao, Basque Country, Spania
Nettsted
Telefon
+34 915 77 61 89
Address
San Sebastian Campus Mundaiz, 50
20012 San Sebastián, Basque Country, Spania
Telefon
false
Address
Madrid Headquarters Castelló, 76
28006 Madrid, Community of Madrid, Spania
Telefon
false