University of Deusto: Deusto Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: ET CENTRALOST INSTITUSJON

Deusto Business School er den første handelshøyskolen i Spania. Dessuten er den eneste handelshøyskolen i Spania som har eksistert i århundrer. Det har vært banebrytende for opplæringen av bedriftsledere som de to stedene:

  • La Comercial, som har vært på Bilbao-campus siden 1916.
  • ESTE, opprettet i 1956 på San Sebastián Campus.

Deusto Business School er utpreget i sin sammenheng med århundrer gammel tradisjon og prestisje, mens den også klarer å omfavne de viktigste trendene som for øyeblikket forvandler næringslivet.

Vi tilbyr deg et lærerstab dannet av University of Deusto-forelesere og bedriftsledere med bred erfaring. Vår varierte, moderne og interaktive metodologi fokuserer på å utvikle evner gjennom teamarbeid.

Du vil bli medlem av et anerkjent profesjonelt nettverk av mer enn 15.000 tidligere studenter gjennom Deusto Business Alumni.

Med vårt program vil du utvikle forskjellige lederegenskaper og kompetanser i henhold til verdier om bærekraft, ansvar og profesjonell etikk.

Med våre studentforeninger vil du få muligheten til å utvikle din kunnskap og andre evner innen investering, økonomi og rådgivning.

Vår sysselsettingsgrad er på 95% *. Du vil kunne jobbe på forskjellige områder: banktjenester, økonomi, investering, markedsføring, rådgivning, administrasjon ... Og i flere organisasjoner: industribedrifter, store forbrukere, banker, offentlig administrasjon, konsulenter, ONGs ...

Vi har et sterkt forhold mellom næringsliv og universitet. Dermed vil du kunne hjelpe til forskjellige konferanser gitt av fagpersoner fra viktige selskaper.

Deusto er blant de 200 beste universitetene i verden innen økonomi og økonomi, det fjerde spanske universitetet og det første i baskiske universitetssystemet ifølge Times Higher Education World University Ranking i 2018.

1. plass på universitetsselskapsrangeringen i Everis Foundation på grunn av dens tilpasning til selskapets behov.

INTERNASJONALISERING

Deusto Business School opprettholder viktige avtaler og strategiske allianser med noen av de beste handelshøgskolene og universiteter i verden, med programmer undervist i felles eller intensive moduler utført på anerkjente sentre i utlandet.

INFRASTRUKTUR OG OMGIVELSER

Bilbao Campus

Bilbao er en blomstrende kosmopolitisk by som er åpen for Europa, belønnet som den beste europeiske byen 2018. Den har gjennomgått storskala miljø- og byfornyelse siden 90-tallet da Guggenheim-museet som sitt flaggskip bygning. Etter mange år som industriknutepunkt er symbolene på den nye byen nå næringsliv, fritid og kultur. De nærliggende kystområdene er ideelle for vannsport som surfing, windsurfing, dykking og seiling. Universitetet i Deusto i Bilbao har en privilegert beliggenhet i hjertet av Bilbao, rett overfor Guggenheim-museet på høyre bredd av Nervion-elven. 1

106095_CampusBilbao.jpg

San Sebastian Campus

San Sebastian ble valgt til europeisk kulturhovedstad for 2016. San Sebastián International Film Festival er en av Europas mest fremragende. "Jazzaldia" eller Jazzfestivalen og "Musical Fortnight" (henholdsvis jazz og klassiske musikalske festivaler) er noen av de viktigste kulturelle begivenhetene uten å glemme byens viktigste tradisjonelle høytider, kjent som "Tamborrada". Det gamle kvarteret i San Sebastián er et av de beste stedene å smake på det lokale kjøkkenet, alt fra de berømte "pintxos" til de beste forfatterrestaurantene. San Sebastián-campus ved University of Deusto, som ligger ved Paseo od Mundaiz på bredden av elven Urumea og i området rundt Cristina-Enea-parken, danner et universitetskompleks på 32 000 kvadratmeter, midt i hjertet av byen.

3 4

Hvorfor studerer en mester på DBS?

  • Alle Deusto Business School-programmer er offisielle programmer .
  • Alle programmene inkluderer et internship .
  • Hvis du ikke har en økonomi- eller forretningsgrad , er noen av Deusto Business School-masterprogrammene en ideell måte å gi deg en oppgave i den profesjonelle forretningsverdenen.
  • Hvis du allerede har en grad i Business Management, er den spesialiserte Master's at DBS det perfekte komplementet for å hjelpe deg med å starte din profesjonelle karriere i et bestemt bransje.

Karriere-avdeling:

Følgende tjenester tilbys alle deltakere: hjelp til å håndtere praksisplasser, bedriftspresentasjoner, seminarer for å utstyre deltakerne med verktøy for å forbedre jobbmulighetene deres, personlig profesjonell veiledning, etc.

Deusto Business Alumni:

Dette er et nettverk som består av over 15.000 fagpersoner som har store bedriftsstillinger i alle sektorer både i Spania og i utlandet.

overnatting

University of Deusto tilbyr en tjeneste som tar sikte på å hjelpe deg med å finne boligen du leter etter, og sikre at du bor hos oss er så behagelig og hyggelig som mulig.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Internasjonale relasjoner

Denne avdelingen administrerer forskjellige internasjonale programmer og alle aspektene knyttet til internasjonale studenter ved University of Deusto.

Mer informasjon: www.internaitonal.deusto.es

Studentlivet

Deusto Business School mener at universitetslivet går utover klasserommet. Deusto Campus tilbyr følgende aktiviteter, bare for å nevne noen: sport, teater, skriveverksteder, debattklubb, sosialt og samarbeidende frivillighet, trosgrupper og solidaritet ...

www.campusdeusto.es

Steder

Bilbao

Deusto Business School.

Address
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 Bilbao, Baskerland, Spania
Telefon
+34 944 139 441

San Sebastián

Address
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 San Sebastián, Baskerland, Spania
Telefon
+34 944 139 441

Madrid

Address
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania
Telefon
+34 944 139 441