EADA Business School Barcelona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Eada - Escuela de Alta Dirección y Administración

Financial Times nåværende ranking: 84 Vår institusjon er tuftet på verdiene av innsats, engasjement og godt utført arbeid. Vår misjon er å bidra til en mer rettferdig, mer balansert og bærekraftig samfunn. Grunnlagt i 1957, Eada var en av de første spanske institusjoner for å gi opplæringsprogrammer som spesifikt rettet næringslivet.

Vi har alltid vært kjent for vår strenge akademiske og praktisk tilnærming rettet til å anvende kunnskap til den virkelige daglige selskap verden. Våre pedagogiske metoder fremme "learning by doing". I over 50 år Eada har vært i frontlinjen av lederopplæring og in-selskapet trening programmer for næringslivet. Våre langvarige relasjoner med over 350 tilknyttede selskaper utgjør ryggraden i vår trening og har til hensikt å møte behovene til næringslivet ved å oppfordre deltakerne på våre programmer for å ta en aktiv rolle i sin egen karriereutvikling. Over 120 000 deltakere fra over 40 land har betrodd sin trening for oss, som i seg selv går for å vise at Eada er en av Europas mest innovative og prestisjetunge handelshøyskoler. Eada er en åpen, flertall og mangfoldig institusjon. Vi håper å være i stand til å samarbeide med deg for å forstå og løse dine opplæringsbehov.

Mission

Vi er en uavhengig, non-profit institusjon grunnlagt i Barcelona (Spania) i 1957. Vi tror på organisasjoner og bedrifter med menneskelige verdier. Vi er dedikert til opplæring og utvikling av mennesker og å fremme faglig dyktighet. Gjennom forskning og utdanning skal vi trene ledere av bedrifter og organisasjoner som er økonomisk effektiv, sosialt ansvarlig og miljøvennlig. Vi ønsker å fortsette over tid for å være i stand til å bære en innvirkning på samfunnet. Vi klarer oss selv effektivt. Vi må gjøre en fortjeneste gjennom vår aktivitet for å sikre en god og levedyktig fremtid for vår institusjon.

  • Vi tror at gode ledere har emosjonell intelligens, problemløsning ferdigheter og lederegenskaper. Av denne grunn, deltakere som tar del i den unike Professional Development Program (PDP) i EADA's boligopplæringssenter. PDP inkluderer en plan for personlig og faglig vekst og deltakerne til å utvikle de myke ferdigheter som trengs for å lykkes i næringslivet (Cultural Diversity, presentasjonsteknikk, negociation Teknikker, ledelse og integrering)

Steder

Barcelona

Address
EADA
C/ Aragó 204 - 08011

CP 08011 Barcelona, Catalonia, Spania

Akkrediteringer