Les den offisielle beskrivelsen

Måten folk lærer har endret seg

Fjernundervisning er en realitet i dag over hele verden. Mye av europeiske, asiatiske og amerikanske universiteter tilbyr masterstudier og avstand. Pedagogisk innovasjon har skjedd takket være fremveksten av nye teknologiske støtter, som endrer måten folk lærer, skaper store muligheter.

EAE Business School, klar over denne nye virkeligheten, besluttet i 2007 å inkludere i sine programmer de opplæringsmetoder Avstand Online og Blended Blended. Så elevene kan dra nytte av de mange fordelene ved å være i stand til å studere på avstand:

Forsoner arbeid og familieliv

Aktiv bruk av ny teknologi gjør det mulig å forene treningsaktiviteten med profesjonelle og familieliv.

I ditt eget tempo

Utvilsomt en av de store fordelene med å være i stand til å studere på avstand. Programmet har EAE Avstand Online og Blended Blended la hver elev til å tilpasse studier i sitt eget tempo, som den akademiske kalenderen er fleksibel og tilpasningsdyktig til behovene til hver student. Veileder vil følge eleven gjennom hele opplæringsprosessen i det tempo som dette merket, vurderer det har opp til 3 år å fullføre masterstudier og 2 år for overlegen programmer. 80% av våre studenter full studier over en periode på 12 til 18 måneder.

Hvor og når som helst

Modaliteter Avstand Online og Blended Blended tillate studerer på tid og sted som studenten ønsker. Den pedagogiske modellen av EAE programmer tilpasset alle forhold (tilgjengelighet av tid eller geografisk plassering, for eksempel).

Denne fleksibiliteten gjør den egnet for enhver situasjon tilgang til den elektroniske campus og fortsette sine studier. I tillegg må elevene ikke bære læremateriell, avhende dem i digital versjon på Campus.

Du sparer tid

Med fjernundervisning modaliteter online eller Blended Blended sparer tid: Det er ikke lenger nødvendig å gå til det stedet hvor kurs holdes. Det er studenten som bestemmer hvor han ønsker å studere.

Vær kreativ

Studenten er i sentrum for vår pedagogiske virksomhet: alt innhold og pedagogisk modell dreie seg om dine behov. Metodikken av EAE Business School er delt inn i tre områder, som tar studenten som kjernen:

  • Læring er basert på erfaring: tilpasse og bruke alle de teoretiske begreper til den virkelige verden.
Læring er basert på problemer: Studenten må svare på ulike motgang og anvende den kunnskapen.

Treningen er basert på casestudier: lærere simulere reelle saker i klasserommet for å stimulere elevenes læring.

I tillegg skal studentene ha online Campus av EAE Business School og ressurser, tjenester og aktiviteter for å videreutvikle sin læringsprosess. Alle disse elementene er tilpasset til å møte behovene og bekymringene til hver elev.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

EAE | Programas Distancia

Master i kommersiell ledelse er designet for fagfolk og universitetsutdannede, med erfaring i kommersiell ledelse, som er interessert i å utdype de nye verktøyene og spes ... [+]

1. PRESENTASJON

Hvem er kurset for? Mastergrad i bedriftsledelse er utviklet for fagfolk og universitetsutdannede, med erfaring i bedriftsledelse, som er interessert i å utdype de nye verktøyene og spesifikke strategiene i det kommersielle feltet.Hva er målene dine? Master i Business Management foreslår å gi en effektiv og effektiv respons til de nye utfordringene i det nasjonale og internasjonale forretningsmiljøet, som styrer optimaliseringen av den kommersielle ledelsen til et selskap.

Hvor leveres opplæringen? På våre kontorer i Madrid og Barcelona, ​​blandet eller blandet .

Hva er kravene til tilgang? For å få tilgang til Master i Business Management skal studenten ha en akademisk akademisk grad (bachelor, diplom eller ingeniør).... [-]

Spania Spain Online
September 2019
Spansk
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Opinión EAE | Programas de formación online