EAE Business School International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EAE er en internasjonal høyere lederutdanning Institution. Med 50 års erfaring som Business School, har EAE vært involvert i opplæring av over 65 000 regissører og fagfolk. Hvert år deltakere fra over 72 land utvikle sine ferdigheter på EAE, utstyre dem til å utføre rollene til ansvar i virksomheten og institusjonelle verden.

EAE aktivitet foregår på tre skoler: to i Barcelona, ​​kjører programmer for felles kvalifikasjoner med Universitat Politècnica de Catalunya og Business Administration grad kurs; og Madrid Campus, hvor høyere utdanning blir drevet i samarbeid med Universidad Camilo José Cela. EAE integrering innenfor Training Division of Grupo Planeta har gitt et ytterligere løft til institusjonens høyere økonomisk utdannelse prosjekt. Koblingene til og støtte av Grupo Planeta, en verdensleder i innhold generasjon og publisering innen ledelse, har forsterket EAE solide erfaring og gir oss en privilegert posisjon blant spanske og internasjonale handelshøyskoler.

EAE Business School er for tiden rangert som den nest beste Business School i Spania i 2014 MERCO Ranking. Dette er oppnådd takket være en sterk tro på vårt prosjekt: å streve for faglig dyktighet til å bli et ledende senter for ledelse kvalitet. Med blikket satt fast i denne retningen, er vi forpliktet til næringslivet og utvikling av fremtidige ledere. Våre ledere må derfor ha et nivå av kvalitet og kompetanse innen business management som gir dem myndighet som kreves for å styre en institusjon effektivt.

Dette målet har drevet oss til å bli stadig mer krevende på oss selv. Som et resultat har de høye standarder for kvalitet anvendes av EAE aktivert institusjonen til å bli Spanias første Business School for å få ISO 9001 International Quality Certification, som bifaller og garanterer høyt faglig nivå på våre programmer. Vi har også fått AEEDE akkreditering, en godkjenning som gjenspeiler den anerkjennelse og faglig kaliber av de beste spanske handelshøyskoler. EAE er også en del av prestisjetunge nasjonale og internasjonale organer som AACSB International (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business), EFMD (European Foundation for Management Development), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración), ForQ (Association for kvalitet i livslang læring), EBEN (European Business Ethics Network) og den europeiske MBA Network.

Kort sagt, ved EAE Business School er vi opptatt av å trene de bedriftsledere i fremtiden med en tydelig menneskelig tilnærming og internasjonal visjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master i Marketing & Sales

Campus Heltidsstudier 1 år April 2019 Spania Barcelona Madrid + 1 fler

Med EAE Master i Marketing & Sales i Spania, tilbyr vi nøkkelen til bedriftens dyktighet til fagfolk i direkte kontakt med kunder, utstyre dem med de ferdigheter som kreves av markedet. [+]

Master i markedsføring og salg

Dette programmet vil bli gjennomført på engelsk.

Med EAEs Master i Markedsføring og Salg i Spania, tilbyr vi nøkkelen til bedriftskompetanse til fagpersoner i direkte kontakt med kunder, og utruster dem med de ferdighetene som kreves av markedet. Gjennom programmet, er fagfolk utstyrt med vilkårene for å endre. Deltakerne i programmet vil gjennomgå en opplevelse og endringsprosess.

Grunner til å gjøre EAEs master i markedsføring og salg i Spania:

AME og ADIGITAL EAE er medlem av to av de viktigste sammenslutninger av markedsføring og digital økonomi i Spania: AME og ADIGITAL. Marketing Association of Spain er en organisasjon som har som mål at valorization og anerkjennelse av yrket og aktivitet Marketing. ADIGITAL er den største multi-sektoren partnerskap av den digitale økonomien. Markedsplan Å lage en markedsføringsplan under master er en nøkkelfaktor, fordi den hjelper deltakerne til å utvikle ferdigheter og kompetanser som er oppnådd i løpet av programmet. Videre gir vi dem til å få større innsikt i denne styringsverktøy, som er grunnleggende i den strategiske utviklingen av selskapet. Sertifikat i Google Annonser EAE gir deltakerne muligheten til å ta spesialiseringsprogrammer gratis. The 'Program of Expertise i Google Ads', med en kvalifikasjon fra EAE og sertifisering fra Google. Sertifikat i IBMs SPSS EAE gir deltakerne muligheten til å ta spesialiseringsprogrammer gratis. Det den "Program i kvantitative markedsforskningsmetode og fordypning i SPSS 'fra IBM med en kvalifikasjon fra EAE. En av de beste mesterene i området Master i markedsføring og salg er en av de beste... [-]

Master of International Business

Campus Heltidsstudier 12 måneder October 2018 Spania Barcelona Madrid + 1 fler

Master i International Business i Spania (MIB) er et generelt program med et særlig fokus på de internasjonale aspektene ved ledelse som trengs i dagens forretningsverden. Programmet integrerer studier i alle områder av næringsvirksomhet i et forsøk på å utvikle de mest pålitelige politikk og strategier som kunne oppnå målene om et selskap i et internasjonalt miljø. [+]

Tidlig opptak rabatt Dette programmet vil bli gjennomført på engelsk.

Verksamhetsverdenen krever erfarne fagfolk med avansert kunnskap innen ulike områder med effektiv ledelse, samtidig som de krever personlige ferdigheter som fleksibilitet, tilpasningsevne, refleksjon, besluttsomhet og kreativitet. Disse fagpersonene må mestre og bruke et bredt spekter av ledelsesteknikker, inkludert kunnskap om ikke bare den mest oppdaterte teoretiske kunnskapen, men også om dagens markedsverden og trender i næringslivet.

Master of International Business er et generelt program med et spesielt fokus på de internasjonale aspektene av ledelse som trengs i dagens forretningsverden. Programmet integrerer studier på alle områder av forretningsaktivitet i et forsøk på å utvikle de mest pålitelige strategiene og strategiene som lykkes å oppnå målene for et selskap i et internasjonalt miljø.... [-]


Videoer

About EAE Business School - Masters and postgraduates

Kontakt
Besøksadresse
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55

C/ Tarragona, 110

Barcelona, Catalonia, 08015 ES
Besøksadresse
Campus Madrid
C/ Joaquín Costa, 41

Madrid, Community of Madrid, 28002 ES