EALDE Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

introduksjon

School of Administration, Leadership, Management and Entrepreneurship (EALDE) er en ledende online handelshøyskole i den spansktalende verden. Han har mer enn 10 års erfaring, der han har deltatt i opplæringen av mer enn 5000 ledere og fagpersoner.

Master og videreutdanningskurs på EALDE Business School bruker en nyskapende metodikk, og utnytter potensialet til eLearning for å tilby undervisning på høyt nivå. Undervisningen er fokusert på samarbeidslæring og løsning av praktiske saker som gjelder i det virkelige liv. Alle nettprogrammene sine kulminerer med en uke til ansikt til frivillig coaching i Spania.

EALDE Business School hjelper deg med å gjøre et hopp i karrieren med forskjellige grader, undervist av eksperter som er aktive i prestisjetunge selskaper. Det har master- og postgraduate kurs rettet mot ledere, fagpersoner og gründere innen områder som risikostyring, prosjektledelse, markedsføring, cybersecurity, økonomi og forretningsadministrasjon.

EALDE Business School jobber fra hovedkvarteret i Spania for å tilby en unik akademisk opplevelse. Dette gjør det mulig å gjøre studier kompatible med studentens arbeid og yrkesliv.

Studentprofil

EALDE Business School har en stor internasjonal projeksjon, spesielt i landene i Latin-Amerika. Hvert år blir fagpersoner fra 20 forskjellige land opplært med denne handelshøyskolen til å påta seg ansvar for toppledelsen i selskaper og organisasjoner.

EALDE Business School er rettet mot:

 • Internasjonale revisorer
 • Finansanalytikere
 • Sivil- og industriingeniører
 • Forsikringsledere
 • advokater
 • Programvareutviklere
 • Prosjektledere
 • Informasjonssikkerhet og cybersikkerhetsansvarlige
 • Entreprenører interessert i e-handel
 • Eksperter innen logistikk og forsyningskjede
 • Rådgivere for olje- og gassektoren

akkrediteringer:

San Antonio katolske universitet i Murcia (UCAM).

AEEN: Spanish Association of Business Schools.

BALES: The Business Association of Latin American Studies.

ICDE: Internasjonalt råd for åpen og fjernundervisning.

PMI: Sponsing av det spanske kapitlet.

verdier:

"Målet vårt er å trene lederne for fremtidens organisasjoner," sier Enrique Farrás, direktør for EALDE Business School .

På EALDE Business School forstår vi selskapet som en organisasjon dannet av mennesker med et felles mål. Lederen må ta beslutninger med å tenke på dem, vel vitende om at enhver handling, uansett hvor liten den er, er en prosess som har konsekvenser for andre. Etikk og ledelse, faglig utvikling og tillit er verdier som programmene våre overfører til studentene.

Vi har til hensikt å tilby ferdigheter og evner som garanterer studenten å oppnå suksess samtidig som de opprettholder et etisk og samfunnsansvar i organisasjonen.

Steder

Madrid-samfunnet

Address
C/ del Golfo de Salónica, 27
28033 Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss