ENEB

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ENEB er en handelsskole som spesialiserer seg på master- og post-trening i høy ytelse basert på avstandspedagogiske metoder. ENEB lærer flere internasjonale referanseprogrammer i Spania og Latin-Amerika, og danner ENEB hele spansktalende samfunn.

Hvorfor ENEB ?

Faglig Excellence

ENEB er en handelsskole som spesialiserer seg på master- og post-trening i høy ytelse basert på avstandspedagogiske metoder. ENEB lærer flere internasjonale referanseprogrammer i Spania og Latin-Amerika, og danner ENEB hele spansktalende samfunn.

ENEB har hovedkontor i Barcelona, tredje beste forretningsstad i Europa, etter London og Paris og den andre europeiske byen som best fremmer seg som et forretningssenter i henhold til den europeiske stasjonene MONITOR-rapporten utført av konsulentfirmaet Cushman og Wakefield.

Gjennom den virtuelle campusen og 7/24-metoden vil du bli ledsaget og veiledet av lærerlaget slik at læringen din er fullført og å kunne løse alle tvil eller spørsmål som kan oppstå gjennom studiene. Vi tilbyr fleksible timer for å kombinere studiene med din personlige og profesjonelle aktivitet, et studiesystem tilpasset dine behov. Du kan konsultere studiemetoden her.

Alle mastergradsstudier, høyere utdanning og avansert kurs som ENEB lærer er akkreditert av Universitetet Isabel I, som har blitt projisert innen det europeiske høyere utdanningsområdet ved å tildele ECTS-studiepoeng (europeisk kredittoverføringssystem) i alle skolens utdanningsprogrammer, og garantere homogenitet og kvaliteten på studiene.

Forpliktet til kvalitet og fortreffelighet, har European Business School of Barcelona blitt tildelt, sammen med EAE og IMF Business School, med Cum Laude 2018 kvalitetssegling som den beste handelsskolen verdsatt av studentene. I tillegg har den oppnådd EFQM-ekspertiset med høyeste poengsum og er et senter tilknyttet Universitetet i Isabel I. ENEB er registrert av Næringsdepartementet og samarbeider med Barcelonas universitetssenter.

El País avis har nylig publisert en liste over de beste handelshøyskolene i Spania, og vurderer kvaliteten. ENEB opptar den første posisjonen som gir den en rating på 4,7 av 5, og anerkjenner dermed prestisje og kvalitet som en ledende handelshøyskole i sektoren. I tillegg er den også plassert i finansbladet Financial Magazine som nest beste avstandsskole i Spania, samt i rangeringen av de beste internasjonale handelsskolene i Club MBA og tredje beste online MBA i Spania i henhold til MBA Portal.

Internasjonal karakter

ENEB er en global og internasjonal forretningsskole, med sikte på å trene ledere og eksperter på næringsområdet, og tilbyr muligheten til å studere både på spansk og portugisisk. Med et bredt spekter av master- og postgraduate-programmer gir European Business School of Barcelona ledelsesverktøy og nødvendige ferdigheter for å kunne administrere en hvilken som helst avdeling for ledelse i bedrifter. Ifølge Financial Times "har eierskap eller MBA en direkte effekt på karriere og lønnsvekst." For å lette prosedyrene kan alle ikke-EU-studenter be om apostille-tjenesten i alle administrative dokumenter utstedt av skolen.

113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Pexels

Triple Titrering

På ENEB vi ikke bare på teoretisk opplæring i næringslivskunnskap, men vi inkluderer også en spesialiseringskurs i coaching og NLP (Neurolinguistic Programming) i alle våre masterprogrammer, slik at du kan og vil kunne bruke denne kunnskapen i å administrere og administrere lag med For å oppnå profesjonell suksess i ethvert selskap.

Alle våre opplæringsprogrammer er ledsaget av Business English Programmet, et valgfritt og gratis kurs på forhandlingsnivå Engelsk som vil tillate deg å jobbe i et internasjonalt arbeidsmiljø. Takket være enighet fra ENEB og Trinity College London vil alle studenter som har fullført Business English-programmet, kunne fortsette sin utdanning på skolen og velge den offisielle ISE II-sertifiseringen.

Etter avsluttet studier av våre mastere, vil du motta en trippelgrad utstedt av ENEB godkjent og sertifisert av Universitetet Isabel I:

  • Tittel på masterstudiet
  • Diplom of Specialization in Coaching og NLP
  • Business English Program Certificate

For å legge til rette for administrative prosedyrer, kan alle ikke-EU-studenter be om apostille-tjenesten i alle administrative dokumenter utstedt av skolen når de har fullført opplæringsprogrammene ved å betale de tilsvarende honorarene.

Den enkle legaliseringsprosessen - kalt apostille - består av å legge en apostille eller annotasjon på selve administrativ dokumentet som vil bekrefte ektheten av dokumentene som er utstedt i et annet land av European Business School of Barcelona. De signatarlandene i XII-konvensjonen i Haagkonferansen om privat internasjonal lov av 5. oktober 1961 anerkjenner derfor ektheten av dokumentene som er utstedt i andre land og bærer apostillene. Du kan sjekke apostillaprosessen her.

Gavekort

I ENEB alle våre studenter de mest avanserte teknologiske ressursene for å utføre sine studier på den mest effektive måten. Det er derfor når du registrerer deg i noen av våre masterprogrammer, vil du motta en gratis tablett for å studere uten grenser og med total frihet.

Forpliktet til miljøet læres alle våre studier 100% i digitalt format. Vår studiemodell lar deg laste ned alt innholdet i treningsprogrammene våre og visualisere dem på nettbrettet eller hvilken som helst annen enhet som studerer komfortabelt fra hvor som helst i verden.

Sysselsetting Exchange

ENEB er anerkjent av de mest prestisjefylte selskapene i ulike sektorer. Hans trening, tilpasset arbeidsverdenens nåværende virkelighet, gjør det mulig for studenten å utvikle seg perfekt i ethvert selskap og kan utvikle en lovende yrkeskarriere. For å gjøre dette mulig, har skolen en avtale med viktige bedriftsfirmaer og en arbeidsbank hvor du kan motta ukentlige jobbtilbud.

Steder

Barcelona

Address
C/ Llull 321-329
08019 Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss