Les den offisielle beskrivelsen

ESADE Business School

ESADE er en internasjonal akademisk institusjon med over femti års historie. Folk er vår nummer én eiendel. Fakultet medlemmer og fagfolk som nærer refleksjon, dialog, prosjekter og tiltak for å sikre god utdanning, banebrytende forskning og et verdifullt bidrag til samfunnsdebatten og transformasjon. ESADE sentrale oppgave er å trene personer til å bli svært kompetente fagfolk fullt ut klar over sitt samfunnsansvar. Vi fremmer utdanning og forskning gjennom vårt Law School og Business School med en fast forpliktelse til intellektuell rigor, kritisk analyse og faglig dyktighet. De aller fleste av ESADE er nesten 50 000 studenter er ambassadører for disse verdiene i over hundre land og holder toppnivå innlegg i selskaper, offentlig forvaltning og non-profit sektor.

ESADE globale prestisje stammer fra sin kvalitet på opplæringen, sin internasjonale fokus og sin helhetlige tilnærming til faglige og personlige ferdigheter utvikling. Gjennom årene har ESADE smidd dype bånd med virksomheten, økonomiske og sosiale sektorer som en plattform for utdanning og innovasjon, som en målestokk forskningssenter og som en scene for refleksjon og dialog. Hva mer, ESADE søker aktivt ut innovative løsninger på utfordringene i menneskelig ressursforvaltning og kunnskapsforvaltning, corporate innovasjon og globalisering, entreprenørskap og samfunnsansvar, samt løsning av juridiske problemstillinger knyttet til nye utfordringer. ESADE Business School Med mer enn 50 års erfaring og mer enn 50.000 studenter over hele verden, er ESADE Business School internasjonalt anerkjent for den høye standarden på sine studieprogrammene. Med fasiliteter i Barcelona og Madrid samt Buenos Aires, er ESADE utøvende program forpliktet til å trene individer av stort potensial for å lede organisasjoner i dag og i fremtiden. ESADE er konsekvent rangert blant de 10 beste handelshøyskolene i verden når det gjelder å tjene behovene til selskaper (Financial Times, Business Weeks og The Wall Street Journal).

Hvorfor ESADE

Etter et halvt århundre med erfaring, avslører ESADE grunnleggere forlaget flere tegn på identitet som har inspirert institusjonens oppgaver, slik at det å bidra til samfunnet på en betydelig og innovativ måte. Gjennom opplæring, forskning og samfunnsdebatten, har ESADE bidratt, bidrar og vil bidra til:

Fremme et åpent syn på ledelse Involverer alle typer organisasjoner: bedrifter, offentlige myndigheter og ideelle organisasjoner Fremme prosessen med å modernisere den spanske økonomien og dens vellykket internasjonalisering i løpet av de siste tiårene Armering innovasjon og bedriftsutvikling Trening gründere i stand til å implementere innovative og bærekraftige forretningsmodeller Undervisning og fremme samfunnsansvar, som kombinerer perspektivet til faglig kompetanse med en visjon om lederskap som en tjeneste og samfunnsengasjement

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: