ESCO E-Universitas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor ESCO E-Universitas ?

121401_PorqueESCOeu.jpg

6 grunner til å trene med oss:

  1. Du lærer på en spesialistskole i anvendt nevrovitenskap.
  2. Online-kurs, men med total og permanent forbindelse med din personlige veileder og lærere.
  3. Du studerer i ditt eget tempo, uten planer eller sted.
  4. Du lærer dynamisk og hyggelig. En minneverdig opplevelse!
  5. Du deler med kolleger fra hele verden.
  6. Du har de beste lærerne.

Anvendte nevrovitenskapelige spesialister

1. spansktalende skole som spesialiserte seg på nevrovitenskap brukt til organisasjoner.

Vi underviser i master og kurs i markedsføring, ledelse, kommunikasjon og menneskelige ressurser , fra perspektivet til anvendt nevrovitenskap .

Det er mange nyutdannede som for tiden utfører sitt arbeid med større kunnskap og nøyaktighet i beslutningsprosesser på disse feltene. Deres unike og minneverdige studieopplevelse har gitt dem mulighet til et viktig faglig sprang i karrieren . Dette fremgår av vitnesbyrdene hans og de mange inngrepene i løpet av karrieren, etter å ha oppnådd graden.

Nevrovitenskap de siste årene har utviklet seg raskt i hendene på teknologi, og samtidig blir den brukt mer og mer vellykket i organisasjoner innen ledelse, ledelse og kommunikasjonsaktiviteter.

Å studere hjernemiljøet, introdusere anvendt nevrovitenskap i organisasjoner og mellom ledere og ansatte, er allerede en nødvendighet og en klar bekvemmelighet .

Vi har et utmerket team av lærere fra flere land, spesialister på anvendt nevrovitenskap, som lar oss avansere i praktisk kunnskap i virkelige bruksområder , og denne variabelen er en av de mest verdsatte av studentene våre.

Online, men veldig nær deg

Å være alltid veldig nær deg er kjennetegnet vårt. Derfor har du en personlig coach som stimulerer studiet og følger med deg utviklingen av læringen din på en kontinuerlig og umiddelbar måte, for alt du trenger. Din caoch er alltid tilgjengelig via e-post, telefon, Skype og Whatsapp.

Så lærere står alltid til din disposisjon og svarer på spørsmålene dine på mindre enn 48 timer .

Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Tren i ditt eget tempo

Gjør arbeidet ditt, andre studier eller ditt familie- og sosiale liv kompatibelt med en 100% online opplæring som gir deg total fleksibilitet av tidsplaner og sted .

For større fleksibilitet har du fortsatt klassene live, men de er spilt inn slik at du kan se dem så mange ganger du vil.

Faglig dyktighet som prestisje studiet ditt

Lærerne våre er anerkjente eksperter med omfattende undervisnings- og yrkeserfaring , som ikke bare formidler grunnleggende og teori, men hovedsakelig tilfeller, erfaringer og "kunnskap."

erfaring

Vi legger til mer enn 20 år som gir kvalitetstrening både ansikt til ansikt og online.

Mer enn 10 000 studenter kan vitne om kvaliteten på den opplæringen som er mottatt.

Studentene våre er fra Argentina, Bolivia, Colombia, Costa Rica, Chile, Dominikanske, Spania, Ecuador, Honduras, Mexico, Nicaragua, etc.

Lær på en morsom, dynamisk og praktisk måte

Kontinuerlig dynamisering, forum, debatter og de beste multimediaverktøyene gjør at du kan glede deg over å studere med en morsom, dynamisk og praktisk metode for å studere .

Utvikle kontaktnettverket ditt

Vår online opplæring er designet slik at du har permanent kontakt med studenter og fagpersoner fra hvor som helst i verden , slik at du får kunnskap og utvider din profesjonelle horisont.

Vi har også samarbeidsavtaler, som utvides dag for dag, med selskaper og fagpersoner fra forskjellige spansktalende land.

Studer hva det gjeldende arbeidsmarkedet krever mest

Opplæringsforslag er et produkt av markedets reelle behov, men som igjen presenterer en unik tilnærming, noe som gir mer profesjonell verdi .

Steder

Granada

Address
Calle San Antón nº73
18005 Granada, Andalusia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: