ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er et prestisjetunge europeisk universitet med internasjonalt yrke knyttet til University of Wales Trinity Saint David. ESCO er den første og eneste høyere skolen spesialisert på universitetsstudier innen kommunikasjon, markedsføring og digitalt innhold i Spania, basert på modellen for handelshøyskoler. Han underviser på alle nivåer av høyere utdanning i høyere utdanning og etterutdanning.

ESCO tilbyr vi en veldig praktisk opplæring, både i klasserommet, gjennom aktiv læring, og i de over 250 selskapene som institusjonen har mange avtaler med, slik at elevene kan sette kunnskapen i bruk. Alle våre studenter gjør internships fra første kurs.

Verden av markedsføring, kommunikasjon og videospill er sektorer med de høyeste arbeidsprofilene knyttet til IKT skapt de siste årene takket være utviklingen av Internett. Den digitale transformasjonen av bedrifter er en mulighet for nye markedsførere, journalister, publisister, audiovisuelle kommunikatorer og videospilldesignere. Gå inn i fremtidens karrierer, der flere har vokst de nye profesjonelle profilene som selskapene krever.

Steder

Granada

Address
Calle San Antón, 73
18005 Granada, Andalusia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss