ESCP Business School - Madrid Campus

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESCP Business School ble grunnlagt i 1819 og har produsert generasjoner av ledere og gründere. Med sine seks urbane studiesteder i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa, gjør ESCPs virkelig europeiske identitet det mulig å tilby en unik flerkulturell utdanningsstil innen forretningsområdet og et globalt syn på internasjonale ledelsesspørsmål. Hvert år ønsker ESCP velkommen over 6500 studenter og 5000 ledere fra mer enn 120 forskjellige land, og gir dem et omfattende tilbud av ledelseskurs og spesialiserte programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education). ESCP Europe er multi-akkreditert: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 European Higher Ed standards. www.escp.eu - Følg oss på Twitter @ESCP_bs

128668_rsz_brooke-cagle-uduc5hjx2ew-unsplash.jpg

Kosmopolitisk, Sofistikert, Livlig, Energisk, Levende

ESCP Business School - Madrid

Vårt mål: Å forbedre ansettelsesegenskapen. Vi jobber med toppkvalitets selskaper som Deloitte, EY, PwC, Ferrovial og Accenture, blant mange andre. Vi er forpliktet til å tilby våre studenter de beste praktikoppholdene, og vår partnerfirma er de mest talentfulle trainees.

Campus ligger i et fredelig område, noen meter fra nasjonalparken Monte de El Pardo. Madrid Campus er det ideelle stedet for studentene å fokusere på studier og faglig utvikling.

Hovedbygningen er omgitt av en 6000 m2 hage som inkluderer en vakker lund og en gresseng. Det er komfortable multifunksjonelle rom, et bibliotek, datamaskiner, en kafeteria og en parkeringsplass.

På campus er det et intensivt dagligliv, da det er daglige klasser, informasjonssamtaler og konferanser, besøk av nasjonale og internasjonale selskaper, møter av studentgrupper, fora og mange andre aktiviteter.

Fra Puerta del Sol og Plaza Mayor til Plaza de España, Malasaña, Chueca og Bernabeu fotballstadion, er det ikke bare den store størrelsen på byen som gjør det rørende.

Det er den madrileño-holdningen - en kjærlighet til sosialisering, kulturel bluss og varmen til folket. Hvert hjørne du slår avslører noe å overraske og glede deg over ..

Internasjonalt miljø

Madrid er hjemmet til noen av de beste handelshøyskolene i verden.

Hovedstaden tilbyr et mangfoldig og internasjonalt samfunn som gir mulighet til å studere sammen med studenter fra hele verden. Det er også en av de rimeligste byene for studenter i Europa.

Start karrieren din

Den spanske hovedstaden er kjent som et knutepunkt for industri og innovasjon, og er et av Europas ledende finanssentre.

Madrid gir store muligheter for studenter å etablere profesjonelle kontakter og få relevant erfaring. Hos ESCP prøver vi å holde tritt med de endrede kravene og trender i økonomien, omfavne nye teknologier og innovasjon for å imøtekomme behovene til både studenter og fremtidige arbeidsgivere.

Steder

Madrid

Address
ESCP Europe
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

London

Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited