ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Møt School of Design i Barcelona

Vi trener fagfolk til å slå dem i motoren på endring som gjør at de transformasjonen av miljøet og skape nye områder, utvikle kreativitet og innovasjon.

Hvorfor studere ved ESDESIGN?

Barcelona School of Design (ESDESIGN) er en institusjon opprettet med sikte på å svare på behovet for opplæring av designpersoner, med evnen til å forutse trender, analysere nye sosiale situasjoner og behov og gi de mest innovative løsningene .

utsikt

Å være skole online internasjonal referanse design, gir den beste kvaliteten i forkant av design og online opplæring.

misjon

Tog fagfolk, gjøre dem til endring motor som gir dem mulighet til transformasjonen av miljøet, og genererer nye områder, utvikle kreativitet, innovasjon, entreprenørskap og design kvalitet.

våre verdier

Barcelona

Cradle design, er Barcelona merket verdensledende innen design og innovasjon, fremme internasjonalisering og tiltrekke talent og investeringer. Det har blitt en av motorene på kunnskapsøkonomien og innovasjon.

Metodikk 100% online og fleksibel

Denne pedagogiske forslaget er et resultat av en kombinasjon av arbeid av studenter både praktisk og teoretisk nivå, basert på sosial læring og aktiv deltakelse av studenter med sine meninger og tidligere erfaringer om ulike emner.

Læreplanene er utformet slik at studentene til å utvikle sine ferdigheter, kunnskaper og evner til hvert enkelt program.

En lærerik opplevelse i stand til å svare på denne verden i endring, og kravene fra markedet og dagens virksomhet fra et perspektiv av innovasjon og kontinuerlig forbedring.

Vi tilpasser innholdet nesten i sanntid

Alt som skjer påvirker i hvilken retning ting flytte. Nesten ingen tid eller publisere det i en bok. Alt påvirker alt, slik at innholdet i dagens vil utvilsomt være forskjellige fra dem i løpet av ett år.

førstehånds erfaring

Lærere i de ulike modulene er hovedaktørene i endring, og ikke bare tilskuere. En del av det utvide grensene, utforske nye måter og bygge relasjoner mellom merkevarer og forbrukere konsekvent og holdbart over tid.

Lærere 100% aktive

Ikke bare gir oss relevansen av innholdet i modulene, også det gir oss mulighet til å leve og dele med dem bremsene og muligheter dukker stadig opp på markedet.

Verdi mangfold og internasjonalisering

I en verden som kreativitet, har ulike syn på det samme problemet er ikke bare nødvendig, men også berikende. Vi deler erfaringer med folk fra forskjellige land, kulturer og realiteter som vil styrke som før resultatene.

Leve med følelsen av vertigo

Noe du bør lære å leve fra dag én. skiftende omgivelser, nye teknologier, sosiale revolusjoner; ingenting er permanent, og du må lære å jobbe på denne måten.

yrkes veiledning

Alle programmer har blant sine mål å forbedre den faglige statusen til de som allerede jobber og fremme sysselsetting av sine elever. For å fremme dette aspektet, i tillegg til et lærerteam som vil bidra til å veilede elevene i dagens virkelighet av arbeidsmarkedet, et materiale som tillater dem å lage en digital portefølje for å hjelpe dem stilling er opprettet.

Oppmuntre entreprenørskap og gi virksomheten lederegenskaper

designprosessen og kommunikasjon med selskaper fra synspunkt av ledelse, konseptuelt og praktisk nivå tas opp. Siden kontakt med selskapet for å avslutte produkt til markedet, studenten gjennom de ulike fasene av prosjektet, juridiske nyanser og økonomiske forhold vil bli guidet. Å være kunnskapsrik av trinnene i prosjektet, skal studentene ha muligheten til å styre tid og ressurser.

inspirasjon

frihet vil bli gitt til studenter for å finne sin identitet i en verden av design. Vi vil lære deg å se på omgivelsene annerledes, til å analysere, for å finne inspirasjon overalt (overalt, men sannsynligvis i samme verden av design). Vi motivere deg til å se på verden av kunst, i naturen, i de mest dagligdagse bevegelser ... for å få inspirasjon og nye ideer.

Nærhet og løpende støtte

Studenten vil føle følges til enhver tid, både av lærere for å løse spørsmål som oppstår i moduler, slik som direktør for Program, som sikrer kvaliteten. De vil også ha figuren av Program Manager, til å gjennomføre en omfattende overvåking for å dra full nytte av programmene.

teknologi

Hvert program har spesialisert programvare som vil gi studentene med ferdigheter og evner som trenger både for program praksis, og deres arbeidsmiljø. Vi satser av nye programvareverktøy for å forberede dem for fremtiden.

double degree

Kurs ved School of Design Barcelona og veldig tittelen Valencias International University, som kreditert dem som fagfolk i spesialitet studert.

Metodikk 100% online og fleksibel

ESDESIGNs mestere skiller seg ut for å være 100% online og helt fleksible, i tillegg til at de har et tydelig internasjonalt yrke . Dette didaktiske forslaget er basert på læring i henhold til den konstruktivistiske modellen og samarbeidsarbeid med undervisning gjennom videokonferanse i sanntid og med forsinkede kommunikasjonsrom.

I ESDESIGN vil du ha en læringsopplevelse tilpasset markedets og det nåværende selskapets krav , siden programmene er designet av en gruppe eksperter innen design , klar over miljøets nåværende og fremtidige behov, og spesifikt selskaper og organisasjoner.

Nedenfor oppsummerer vi fordelene ved å studere hos oss:

Koble når som helst og hvor som helst

Den virtuelle campus er til din disposisjon 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året. Gir deg alle de ressursene du trenger for å spore fag: manualer, spesialisert programvare, artikler, praksis, prototyper og modeller, video og sosiale nettverk.

I tillegg vil du ha tilgang til disse materialer og ressurser når du vil og hvor du vil: takket være Blackboard teknologi som inkorporerer vår virtuelle campus, kan du koble fra en enhet, eliminerer geografiske og tidspress i din læring.

personlig overvåkning

Hver gjenstand har to viktige tall å forbedre og berike mest av din erfaring: en programdirektør og professor, som vil gi alle muligheten til å utføre aktiviteter av løpende vurdering og motta rettelser og kommentarer. Og du kan gå til læreren din for å møte alle dine faglige spørsmål.

Du vil også ha figuren av Program Manager, som vil sikre en god utvikling av hver av utgavene av programmet. I tillegg vil Program Manager følge deg, gi støtte og løse dine tvil generelt slik at du kan fortsette din utdanning kvalitet.

Bredt utvalg av praktiske aktiviteter

I tillegg til noter og undervisningsmateriell som gir deg den virtuelle campus, alle mestere har en rekke aktiviteter for deg å gå og afiances implementere innholdet ervervet gjennom hele programmet.

  • forskning
  • konsept kart
  • brainstorming
  • prosjektutvikling
  • case analyse
  • design tenkning
  • prototyper
  • presentasjoner

To akser utfyllende vurderings

  • Kontinuerlig vurdering. Hovedsakelig basert på periodiske levering praksis gjennom hele kurset.
  • Den endelige evalueringen. Presentasjon av det endelige prosjektet, som vil sjekke nivået på tilegnelse av kunnskap og ferdigheter som er fastsatt i programmet.

spesialisert programvare

Forsterket den praktiske karakteren av ESDESIGN-undervisningen, gir vi studentene spesialisert programvare . Dette verktøyet lar deg utvikle, i samsvar med dagens behov, ferdighetene til programmet.

Læring utviklet over Master din fremtidige utvikling vil lette både den spesifikke programvaren som følger av skolen som alle andre, med tilsvarende egenskaper, som eksisterer i markedet.

Steder

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss