ESDi - Design School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

school

Om ESDi

I 1989 samlet flere administrative organismer, bedrifter og bedriftsforeninger for å styrke den katalanske industrien gjennom profesjonalisering av Design. Resultatet av denne innsatsen var Designskolen ESDi , som ble opprettet med sikte på å trene konkurransedyktige og kvalifiserte ESDi .

Fra og med ble skolen konsolidert som en pioner innen utdanning, med sin offisielle universitetsgrad i design, en rekke mastergrader og postgraduate kurs og innovative studier som bachelor i smart design og bachelor i digitale humaniora .

Skolen, som ligger i Sabadell (Barcelona, ​​Spania), har over 14.000m2 fasiliteter utstyrt med banebrytende teknologi som våre selvlaboratorier av additivproduksjon, virtuell virkelighet (i partnerskap med HP) og digitalisering av design og produksjonsprosesser.

Rankings

 • ESDi høyere designskole, nr 1 blant designskolene i Catalonia i to år på rad i U-rangering av BBVA-stiftelsen 2016-2017
 • Ramon Llull University, Nº6 i U-rangering av BBVA Foundation 2017
 • Ramon Llull University, Nº 125 i samfunnsvitenskap og ledelse av QS World University Rankings etter emne 2017
 • Ramon Llull University, topp 100 av Global University Employability Ranking 2017
 • Ramon Llull University, topp 151-200 i Ledelse av Shanghai Ranking Global Ranking of Academic Subjects 2017
 • Ramon Llull University, Nº6 av den spanske staten i CYD rangering av spanske universiteter 2017

school

Utmerkelser mottatt av våre studenter

 • Ane Castro og Núria Costa (Fashion Design), vinnere av Samsung EGO innovasjonsprosjektet for deres samling CONECT3D, pris som tillot dem å vise sine kreasjoner på Mercedes-Benz Fashion Week Madrid
 • Ane Castro og Núria Costa (Fashion Design), vinnere av 080 Investor Day 2018 av den katalanske rullebanen 080 Barcelona Fashion og plattformen Seed
 • Gerard Arderius (Grafisk Design), vinner av en Golden Laus (Spania) 2018 av ADG-FAD for sitt siste gradprosjekt "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (Produktdesign), vinneren av en Golden ADI-medalje (Spania) 2018 av ADI-FAD for hennes siste gradprosjekt "Minial"
 • Alba Alaminos (Interior Design), vinner av 3. premie i CODIC Awards (Spania) 2018 av Collegio oficial de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya for hennes siste gradprosjekt "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (Graphic Design), vinner av en Bronze Laus (Spania) 2018 av ADG-FAD for sitt siste gradprosjekt "Original Apparel Kids"

school

9 grunner til å studere i ESDi

 1. Offisiell grad og mulighet til å få en dobbel grad: Offisiell grad i Design Bachelor i Smart Design. Vi er også det eneste senteret i den spanske staten for å undervise 6 design disipliner.
 2. Pionerer i Smart Design studier og i digitale humaniora.
 3. Bredt internasjonalt nettverk. Vi er til stede i mer enn 20 land.
 4. Mer enn 14.000m2 av fasiliteter i en historisk bygning som ligger i sentrum av Sabadell.
 5. Workshops og laboratorier utstyrt med avantgarde teknologi. I tillegg til workshops, laboratorier, video og fotografering, åpne rom og teknologiske klasserom, har vi tre selvlabs og en hjelpelab (tilsetningsstoffer og 3D-utskrift, nedsenkende og holografisk virtuell virkelighet i samarbeid med HP, og digitalisering av tekstil design og produksjonsprosesser).
 6. Høy ansettelsesevne og rask innføring i arbeidsmarkedet: 95,5% av våre alumner er i stand til å finne arbeid innen ett år etter opplæringen.
 7. University-Business Bond, med prosjekter og samarbeid med viktige merker og institusjoner: Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike og Harley-Davidson, blant andre. Forskning og innovasjon i og utenfor klasserommene.
 8. Kompetent og motivert personale, knyttet til næringen og virksomheten. Studenter og alumner med prosjekter som er anerkjent av de viktigste messer, utstillinger og konkurranser i sektoren.
 9. Stipend og stipend. Ingen med yrke og kjøring bør bli utelatt av utdanningssystemet.

school

Steder

Sabadell

Address
Carrer de Marquès de Comillas, 81-83
08202 Sabadell, Catalonia, Spania

Barcelona

Address
Extension classroom in Barcelona Paseo de Gracia, 114 second floor
08008 Barcelona, Catalonia, Spania