Les den offisielle beskrivelsen

school

Om ESDi

I 1989 samlet flere administrative organismer, bedrifter og bedriftsforeninger for å styrke den katalanske industrien gjennom profesjonalisering av Design. Resultatet av denne innsatsen var Designskolen ESDi , som ble opprettet med sikte på å trene konkurransedyktige og kvalifiserte ESDi .

Fra og med ble skolen konsolidert som en pioner innen utdanning, med sin offisielle universitetsgrad i design, en rekke mastergrader og postgraduate kurs og innovative studier som bachelor i smart design og bachelor i digitale humaniora .

Skolen, som ligger i Sabadell (Barcelona, ​​Spania), har over 14.000m2 fasiliteter utstyrt med banebrytende teknologi som våre selvlaboratorier av additivproduksjon, virtuell virkelighet (i partnerskap med HP) og digitalisering av design og produksjonsprosesser.

Rankings

 • ESDi høyere designskole, nr 1 blant designskolene i Catalonia i to år på rad i U-rangering av BBVA-stiftelsen 2016-2017
 • Ramon Llull University, Nº6 i U-rangering av BBVA Foundation 2017
 • Ramon Llull University, Nº 125 i samfunnsvitenskap og ledelse av QS World University Rankings etter emne 2017
 • Ramon Llull University, topp 100 av Global University Employability Ranking 2017
 • Ramon Llull University, topp 151-200 i Ledelse av Shanghai Ranking Global Ranking of Academic Subjects 2017
 • Ramon Llull University, Nº6 av den spanske staten i CYD rangering av spanske universiteter 2017

school

Utmerkelser mottatt av våre studenter

 • Ane Castro og Núria Costa (Fashion Design), vinnere av Samsung EGO innovasjonsprosjektet for deres samling CONECT3D, pris som tillot dem å vise sine kreasjoner på Mercedes-Benz Fashion Week Madrid
 • Ane Castro og Núria Costa (Fashion Design), vinnere av 080 Investor Day 2018 av den katalanske rullebanen 080 Barcelona Fashion og plattformen Seed
 • Gerard Arderius (Grafisk Design), vinner av en Golden Laus (Spania) 2018 av ADG-FAD for sitt siste gradprosjekt "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (Produktdesign), vinneren av en Golden ADI-medalje (Spania) 2018 av ADI-FAD for hennes siste gradprosjekt "Minial"
 • Alba Alaminos (Interior Design), vinner av 3. premie i CODIC Awards (Spania) 2018 av Collegio oficial de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya for hennes siste gradprosjekt "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (Graphic Design), vinner av en Bronze Laus (Spania) 2018 av ADG-FAD for sitt siste gradprosjekt "Original Apparel Kids"

school

9 grunner til å studere i ESDi

 1. Offisiell grad og mulighet til å få en dobbel grad: Offisiell grad i Design Bachelor i Smart Design. Vi er også det eneste senteret i den spanske staten for å undervise 6 design disipliner.
 2. Pionerer i Smart Design studier og i digitale humaniora.
 3. Bredt internasjonalt nettverk. Vi er til stede i mer enn 20 land.
 4. Mer enn 14.000m2 av fasiliteter i en historisk bygning som ligger i sentrum av Sabadell.
 5. Workshops og laboratorier utstyrt med avantgarde teknologi. I tillegg til workshops, laboratorier, video og fotografering, åpne rom og teknologiske klasserom, har vi tre selvlabs og en hjelpelab (tilsetningsstoffer og 3D-utskrift, nedsenkende og holografisk virtuell virkelighet i samarbeid med HP, og digitalisering av tekstil design og produksjonsprosesser).
 6. Høy ansettelsesevne og rask innføring i arbeidsmarkedet: 95,5% av våre alumner er i stand til å finne arbeid innen ett år etter opplæringen.
 7. University-Business Bond, med prosjekter og samarbeid med viktige merker og institusjoner: Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike og Harley-Davidson, blant andre. Forskning og innovasjon i og utenfor klasserommene.
 8. Kompetent og motivert personale, knyttet til næringen og virksomheten. Studenter og alumner med prosjekter som er anerkjent av de viktigste messer, utstillinger og konkurranser i sektoren.
 9. Stipend og stipend. Ingen med yrke og kjøring bør bli utelatt av utdanningssystemet.

school

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

ESDi - Design School

Mastergrad i Commissariat of Digital Art deltar i behovene til faglig og faglig opplæring i curating av utstillinger, teori for kunst og design, kritikk eller ... [+]

Mastergraden i Curatorial of Digital Art tilfredsstiller behovene til faglig og faglig opplæring i curating av utstillinger, teori for kunst og design, kritikk eller kulturell ledelse, med spesiellhet å være spesialisert på opprettelse og bruk av ny teknologi

Mastergraden, med 60 studiepoeng, er det første kuratoriske programmet i kunst og nye medier av en offisiell karakter som undervises i Spania, for å ta et studieår, 46 obligatoriske studiepoeng og 28 valgfag, hvorav man må studere 14. Av de 28 valgfrie studiepoeng er det noen fag av faglig aspekt og andre av undersøkende aspekt.

grense på steder: 20

Klassespråk: Spansk

Kommisjonen i digital kunst kan betraktes som en av de mest velstående aktiviteter og samtidig en av de mest innovative, for sitt spesielle formål å opptre i dagens sammenheng. Hovedprinsippet deles av en hel rekke kulturelle praksis knyttet til ny teknologi, som inkluderer:... [-]

Spania Sabadell Barcelona
November 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

I moteverdenen er det viktig å ha en tverrfaglig opplæring for å identifisere brukerens behov og markedets muligheter. På grunn av dette utviklet vår Management Master hå ... [+]

I moteverdenen er det viktig å ha en tverrfaglig opplæring for å identifisere brukerens behov og markedets muligheter. På grunn av dette utviklet vår Management Master hånd i hånd med mote multinasjonale MANGO, kombinerer skapelse og innovasjon med verktøy som markedsføring, kommunikasjon og teknologi, og vurderer også de juridiske, kommersielle og økonomiske aspektene i bransjen.

Med en periode på ett studieår tilbyr vår mester muligheten til å utføre internship i nasjonale og internasjonale selskaper knyttet til verden av mote og design.

Tittel: Master i ledelse av mote og designindustriStudiepoeng: 60 studiepoengVarighet: 1 studieår

Optimal praktik på opptil 720 timer i viktige selskaper innen mote og designfelt.... [-]

Spania Sabadell Barcelona
Oktober 2019
Engelsk,Spansk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

Figuren til både billedkonsulenten og stylisten blir stadig mer nødvendig som et strategisk instrument for å oppnå optimal bildestyring. Det personlige og institusjonelle ... [+]

Figuren til både billedkonsulenten og stylisten blir stadig mer nødvendig som et strategisk instrument for å oppnå optimal bildestyring. Bildet, både personlig og institusjonelt, representerer et grunnleggende verktøy innen innovasjon, utvikling og forretningsposisjonering. Det blir en viktig og avgjørende ressurs når det gjelder å nå våre personlige / profesjonelle mål.

Suksessen til et merke er knyttet til bildet, og det er konsulenter og stylister som har ansvaret for å definere personligheten til dette merket med nåværende og forskjellige visuelle forslag. Mote er gjenstand for konstante endringer. Å vite trendene og forutse dem er nøkkelen til å gjøre et produkt eller bilde attraktivt for en stadig mer krevende og informert forbruker.... [-]

Spania Sabadell Barcelona
September 2019
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

I rammen av et stadig mobil og bruker-sentrert samfunn trener våre UI / UX-mastergrad fagfolk som er kvalifisert i design og systemanalyse for de ulike enhetene som for t ... [+]

I rammen av et stadig mobil og bruker-sentrert samfunn trener våre UI / UX-mastergrad fagfolk som er kvalifisert i design og systemanalyse for de forskjellige enhetene som for tiden eksisterer.

Gjennom et akademisk år skal studenten tilegne seg konseptuell, teoretisk og prosjektrelatert kunnskap som gjør at han eller hun kan utvikle oppgaver knyttet til kreativitet, prototyping, informasjonsstruktur, grensesnittdesign, design tilpasset enheten og analysen. Vår mastergrad har samarbeid med selskaper som Everis, Please, Atrápalo, ByHours, Experience_LAB og Community, og lette muligheten for å utføre internshåndtering i selskaper og organisasjoner knyttet til interaktiv digital design.... [-]

Spania Sabadell Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk