ESEM

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Møt ESEM

ESEM, det er en handelshøyskole med internasjonale forretningsprogrammer. Den ble grunnlagt i Madrid i 1968 for å danne faglig innen markedsføring, ledelse, administrasjon og ledelse, fagfolk i stand til å møte nåværende og fremtidige behov i selskapet og markedet.

Vi har følgende utdanningsprogram:

  • Master i Sports Management og Master i Sports Coaching
  • MBA i ledelse, administrasjon og ledelse (DAGE)
  • Master i markedsføring og Commercial Management (MM)
  • Høyere Diploma i markedsføring og salgsledelse
  • Executive MBA i Business Management (EXE)
  • MBA i Management spesialitet i Helse Industri og Pharmaceutical (FARMA)

sentrum

Siden 1968 har ESEM hell gitt spesialiserte ledere med relevant karriere og unge som har startet sitt arbeid trening. Mer enn 40.000 internasjonale fagfolk har gått gjennom våre klasserom, hvor i tillegg til trening, har oppnådd en utveksling av praktisk kunnskap, og dermed oppfylle vår filosofi ... "learning by doing"

Målet med disse programmene er opplæring i alle de praktiske verktøy og elementer som kreves for Commercial Marketing Management, salgsledelse, økonomistyring, Human Resource Management og Ledelse av multinasjonalt selskap. Programmer og innholdet er utpreget praktisk.

Sove og utfordre alle profesjonelle, vil du bli fullført med alle disse programmene, fordi som student profil og vil råde hvorfor velge program.

Ikke nøl, inviterer jeg alle ESEM kurs og programmer, og deres profesjonalitet og vår trening, kan vi dele erfaringer sammen, og evnen til å planlegge en MBA som passer for deg.

Vi venter.

Kom Francisca Aliaga

Steder

Madrid

Ex'pression College

Address
Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania
Telefon
+1 510-654-2934