Les den offisielle beskrivelsen

ESIC er en ledende handelsskole i Spania, med erfaring fra over femti år med trening for forretnings- og markedsføringsarbeidere. Vi streber etter å stimulere, fremme og opprettholde et direkte forhold til bedriftsmiljøet for å gi deg en praktisk faglig opplæring som fokuserer på arbeidsmarkedets behov. Vi tilbyr trening med verdier, å engasjere seg vellykket som en høyt kvalifisert profesjonell med utmerket kommando og kunnskap om de nyeste trender.

ESIC var den første handelshøgskolen som ble grunnlagt i Spania, ut av behovet for profesjonelle forretningsfolk til å fullføre sin utdanning i markedsføringsområdet. I dag anses ESIC å være en ledende bedrifts- og markedsføringsskole, kjent både nasjonalt og internasjonalt som en av de beste opplæringsskolene i dette området. Med over 50 000 alumni er ESIC et referansesenter for bedrifter og fagfolk.


Den har ti universiteter i hele Spania og andre to i Brasil, noe som gir denne bedriftsskolen den største nasjonale territoriale gjennomføringen.

ESIC er også knyttet til Universitetene Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge og Rovira i Virgili i Madrid, Valencia, Zaragoza og Tarragona, og Curitiba Campus er anerkjent som et offisielt senter ved Undervisningsdepartementet i Brasil.


ESIC fokuserer sin virksomhet på fem områder/>

Bachelorstudier
ESIC gir en avansert grad, offisielle grader og en kombinasjon av både innen markedsføring, bedriftsledelse og administrasjon, internasjonal handel, kommunikasjon, reklame og PR, forretningsadministrasjon og digital virksomhet. Alle disse karriere er praktiske og sysselsettingsorienterte.

Graduate Studies
Opplæringstilbudet er basert på MBAer, Universitetsmestere, Spesialiserte Mestere (i funksjonelle områder av selskapet) og Høyere Programmer fokusert på trening fagfolk for å kunne lede forretningsmessige utfordringer.

Executive Education
Innenfor Executive Education Area tilbyr vi et bredt spekter av åpne programmer og skreddersydd opplæring for bedrifter.

ESIC Language School
ESIC Language School er et treningssenter og et autorisert Cambridge eksamenssenter. Den tilbyr engelsk, tysk, fransk og kinesisk kurs med erfarne lærere og gir deg muligheten til å bekrefte denne kunnskapen. Treningstilbudet inkluderer åpne grupper, skoler, fagfolk og selskaper på alle nivåer.
I tillegg tilbyr kurs i spansk som fremmedspråk: generell spansk, offisiell test forberedelse, eksamen eksamener, business spansk, korte programmer og studieturer.

ESIC Editorial
Dette representerer ESICs projeksjon i publiseringsverdenen, hvor den bidrar til forskning og populære artikler innen økonomi, næringsliv, markedsføring og ledelsesevner. Vi tar sikte på å tilby bøker, manualer og publikasjoner for studenter og fagfolk, fra flere kjente forfattere som tar en dyp titt på alle områder knyttet til bedrifter og bedrifter.

RANKING


ESIC vises systematisk i de fleste kjente internasjonale rangeringer av forretningsutdanning. Dette gir en ekstern og objektiv anerkjennelse av skolens treningskvalitet de siste 50 årene./>
Siste stillinger i rangeringer:

Bloomberg Business Week rangering av beste handelsskoler 2017.
ESICs internasjonale MBA (IMBA) vises på 27plassen blant internasjonale MBAer.

QS Return on Investment 2015./>
ESICs MBAer skiller seg ut blant 46 europeiske MBA-programmer i denne rangeringen; De vises i topplasseringen i to av de seks kategoriene, 'ansettelse innen 3 måneder etter oppgradering' og 'kortest tilbakebetalingstid'. De vises også innenfor de øverste 15 i de fleste av kategoriene, og først i Spania på alle områder bortsett fra to der det vises andre og tredje. Detaljer om hovedkategorier følger:

  • Ansatt innen 3 måneder etter oppgradering, stilling 1,
  • Korteste tilbakebetalingstid, stilling 1,
  • 10 års avkastning på investering, stilling 8,
  • 20-års avkastning på investering, stilling 8,
  • Fremme entreprenørskap, posisjon 11,
  • Lønnsløft, posisjon 15.

QS Global 250 Business Schools 2017./>
ESIC er rangert innenfor de 250 største handelsskolene i verden, og enda viktigere er en av de syv "Top-Tier Employability" -skolene i Europa.


QS Global 100 EMBA Ranking 2017.
ESICs EMBA vises i denne rangeringen av de 100 beste EMBAene i verden, som besitter den 29. posisjonen i Europa.


U-Multirank 2017/18.
ESIC er posisjonert 29. blant 492 høyere utdanningsinstitusjoner for Graduate Business Studies i verden.


Poets
ESIC Business


Youth Incorporated Global B-School Rankings 2017.
ESIC er rangert innenfor de 100 beste MBAene i verden, og enda viktigere innen de 50 beste innen markedsføring, MIM, økonomi og Executive MBA (EMBA).


America Economia MBA Global 2017.
ESICs MBAer er 18 i rangeringen av de beste 49 programmene for latinamerikanske studenter.


CNN Expansion Ranking av de beste internasjonale MBA-programmene 2017.
MBAene fra ESIC inngår i eliten av 77 internasjonale programmer, som besitter 52. plass i denne rangeringen.


Merco Talent
ESIC er anerkjent som 2. Business School i Spania med størst evne til å tiltrekke seg og beholde talent, og som den 51. blant de 100 mest talentfulle selskapene i vårt land.
ESIC rangerer 7. som et av de mest talentfulle selskapene i Spania med mindre enn 1000 ansatte.


El Mundo 2017 rangering av kandidatprogrammer.
ESICs Master I Markedsføring, Master I Reklame Og PR, Master I Menneskelige Ressurser Og Organisasjonsutvikling, Og Master I Internasjonal Handel
Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

ESIC Business & Marketing School

Markedsføring Master i International Fashion og Luxury (MM ... [+]

Markedsføring Master i International Fashion og Luxury (MM

funksjonerRettet mot alle som ønsker å gjennomføre karriere i moteindustrien og luksus internasjonalt.The Masters er lært i løpet av helgen fredag ​​ettermiddag og lørdag morgen fra oktober til juli.Inkluderer Masterclass undervist av bransjeeksperter mote og luksus.differensialer faktorerOFFISIELLE TITTEL: Egen tittelen Rey Juan Carlos universitet.Arbeidsevne: Mulighet for praksisplasser i bedrifter.METODE: Hoved inneholder nye temaer som innovasjon, eksperimentell markedsføring, digital markedsføring, forbrukeratferd, branding, presentere samlingene ved moteshow, mote og lov osv, undervist av lærere og forelesere fra forretnings skoler, universiteter og eksperter industri, med hjelp av saken metoden. I tillegg til evnen til å motivere innovasjon, kreativitet, tilpasning til endring og kritisk tenkning.fordelerspesialiserer seg på markedsføring programmet brukes til mote og luksus industrien med en internasjonal visjon, som har som mål å utdanne fremtidige ledere i ferdigheter og verktøy for å håndtere strategisk og operativ markedsføring internasjonalt.Vær spesielt oppmerksom på utformingen av kjøpe erfaringer og kritisk tenkning.Kombinerer innovative læremidler, typisk for en handelshøyskole er den ESIC ForretningsMetode inkorporerer teknisk og strategisk tilfelle simulering.Cloister valgt fra professorer og spesialister fra moteindustrien.Det inkluderer nye temaer som innovasjon, forskning markedstrender, forbrukeratferd, nye materialer, eksperimentell markedsføring, iscenesettelse av samlinger og internasjonale moteshow, luksus e-handel, og mote og lov, blant andre.Det gir tilgang til et profesjonelt nettverk av motefirmaer.Forenkle samarbeid og råd av de viktigste spanske motefirmaer, prioritering opplæring av markedsføring fagfolk i sektoren.Praksis i selskapene. *Besøk til butikker og butikker av referanse i moteindustrien og luksus.... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Dette Master i kommunikasjon og ny teknologi kommer for å møte den økende etterspørselen etter kvalifiserte fagfolk i disse under-utforskede områder og tilby nye og spenn ... [+]

Dette Master i kommunikasjon og ny teknologi kommer for å møte den økende etterspørselen etter kvalifiserte fagfolk i disse under - utforskede områder og tilby nye og spennende karrieremuligheter.

målsettinger

Orienterte studier foreslått tittelen svarer på et behov følte av samfunn og bedrifter, og som oversetter til en økende etterspørsel etter fagfolk innen områdene kommunikasjon og ny teknologi.

Bedrifter og institusjoner formidle mange meldinger, enten frivillig eller ufrivillig. Og det er nettopp i kommunikasjonen til den menneskelige faktoren -unida hvor den reelle forskjellen mellom suksess eller fiasko i forretningssamarbeid med de andre aktørene i sin aktivitet.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Master i Business Management ... [+]

Master i Business Management URJC har bestemt høyt nivå program som vil forberede deg til å påta seg lederroller innen markedsføring, organisasjon og virksomhet.

Dette grad lar deg kombinere offiserene et college program med praktisk, erfaring og profesjonalitet i selskapet, en handelshøyskole av internasjonal prestisje.

Du kan også få mastergrad i markedsføring fra ESIC studere 12 ekstra program eller få tilgang til doktorgrads studiepoeng.

pedagogiske grunnlaget Curriculum/>

Læreplanen av Master i Business Management (URJC) er utformet tar hensyn til generelle prinsippene i kunst. 3,5 av kongelig resolusjon og definere opplæring mål i form av akademiske og faglige kompetanse der studenten må trenes. Det primære målet for graden er å gi en científicaadecuada opplæring og høyere nivå i forhold til Direktoratet for markedsføring og salgsledelse, overføre kunnskap og gi lederegenskaper. Opplæringen av Masters er basert på å kombinere vitenskapelig rigor med virksomheten virkeligheten, integrere teori og praksis, med en metodikk basert på dialog og utveksling av erfaringer, refleksjon over "saker" trening for business "simulatorer" og, grunnlag, utvikling av analyse og syntese kapasitet og en oversikt over betydningen og ansvar for selve arbeidet.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Din virksomhet og din karriere ber om en stund: digitalizarte behov. Hvis målet ditt er å anta posisjoner av ansvar og lederskap i denne nye digitale miljøet, begynner en ... [+]

Han leder, styrer og fremmer digitalisering av selskapet.

Din virksomhet og din karriere ber om en stund: digitalizarte behov. Hvis målet ditt er å anta posisjoner av ansvar og lederskap i denne nye digitale miljøet, begynner endringen med Master i Digital Business ved ICEMD. Omfattende opplæring som vil tillate deg å øke prosessen med digitalisering din bedrift, eller starte din egen online virksomhet.

Seks komplette moduler der du vil lære ting som hvordan å øke salgsvolum takket være cloud computing, hvordan måle effektiviteten av digital annonsering eller nøklene til suksess for e-handel.

Med en metodikk basert på praktisk læring hånd digitale eksperter aktive i løpet av 9 måneder med trening vil du lære fra de mer tekniske aspektene av digitale miljøer, til de mer fokusert på ledelse, markedsføring eller salg.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Master i digital markedsføring er et innovativt, akademisk lyd, praksis-drevet og digital markedsføring-fokusert program, som gjenspeiler dagens utfordringer på markedet. ... [+]

Master i digital markedsføring er et innovativt, akademisk lyd, praksis-drevet og digital markedsføring-fokusert program, som gjenspeiler dagens utfordringer på markedet.

Hovedformålet med MDM er å hjelpe og støtte studenter til å gjøre overgangen til strategisk ledelse, spesielt innen digital markedsføring. Ved å fullføre MDM vil deltakerne få nøkkelferdigheter og kunnskaper til å evaluere, administrere og implementere digitale markedsføringsstrategier, samtidig som de styrker evnen til å møte og løse komplekse utfordringer i et stadig mer globalisert / digitalisert markedsmiljø.

I denne sammenheng har programmet innebygd i læreplanen en klar internasjonal tilnærming som er beriket med de nyeste trendene og utviklingen i digital markedsføring; to søyler som representerer grunnlaget for morgendagens markedsføringsledere.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Digital teknologi har forandret alt, og det er på tide å ta tilbake kontrollen over merkevaren din relasjon med kundene i et digitalt miljø. Oppdag Master i Digital Marke ... [+]

Bli en global digital markedsføring profesjonell læringsstrategier, teknikker og praksis digital markedsføring og online annonsering miljøet i dag

Digital teknologi har forandret alt, og det er på tide å ta tilbake kontrollen over merkevaren din relasjon med kundene i et digitalt miljø. Oppdag Master i Digital Marketing muligheter ICEMD en ustoppelig revolusjon, dets målgruppe evner, toveis kommunikasjon, måleresultater, tilgang til et globalt marked.

Seks komplette moduler som vil hjelpe deg å mestre de mest avanserte og effektive disipliner i markedsføring, kommunikasjon, Reklame og salg på nettet, aktiv hånd digitale eksperter. Alle av digital markedsføring i en enkelt master, etter som du har all nødvendig kunnskap for å digitalt forbedre din virksomhet og gi en ny vri for din karriere.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
5 - 12 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Master i Financial Management (MDF) av ESIC tilbyr muligheten til å bli en ekspert på corporate finance. Gjennom en omfattende, grundig og praktisk opplæring som sikrer ø ... [+]

I vår økonomi bedrifter trenger eksperter med en fullstendig oversikt over finans i dagens spanske selskapet som forstår de tekniske og økonomiske kriterier og er i stand til å håndtere lykkes med de nye kravene.

Master i Financial Management (MDF) av ESIC tilbyr muligheten til å bli en ekspert på corporate finance. Gjennom en omfattende, grundig og praktisk opplæring som sikrer økonomisk opplæring og forbedrer utviklingen av ledelsesmessige ferdigheter.

MDF har et fakultet sammensatt av fagfolk fra selskapets ledelse profilen dele sine kunnskaper og erfaringer med elevene gjennom praktiske, pedagogiske medier og interaktiv opplæring.

funksjonerLedelsen inkorporerer kriteriene pålagt av markedet, fordi det er han som avgjør suksess eller fiasko for selskapetDetaljer funksjoner og viktige teknikker som gjør finansiere sin natur og essens felles for enhver organisasjon, og at selv om de ikke kan ignoreres i alle fall må tilpasses med kreativitet og fleksibilitet i alle forhold.Legger de relevante parametere for miljøet, vurderer den pågående prosessen med økonomisk globalisering, forstått som den økende samspill mellom ulike markeder og ikke bare geografisk spredning av drift.Integrerer økonomisk rolle i bredere sammenheng med forretningsstrategi, knytte økonomi til operasjonelle beslutninger.differensialer faktorerPlassering rate: 92% av våre studenter finne en jobb innen seks måneder etter endt Master.Rangering: ESIC har blitt valgt av Financial Times blant de 4 beste skolene i Spania for å studere en mastergrad i finans.Erfaring: spansk er de mest erfarne finansmester 100 saker fra 1992 og 2000 hovedfagsstudenter.Timer: Kompatibel med faglig aktivitet. støtter seks økter som utfyller kjernen helgen vil bli holdt på hverdager.Cloister fakultet består av... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

MITB er utviklet for å gi deg en dyp forståelse av globaliseringens drivere, prosessen med internasjonalisering, hvordan det globale økonomiske miljøet påvirker bedrifter ... [+]

MITB er utviklet for å gi deg en dyp forståelse av globaliseringens drivere, prosessen med internasjonalisering, hvordan det globale økonomiske miljøet påvirker bedrifters konkurransesvar, og hvordan verden er sammenkoblet. Dette resulterer i nyutdannede klar til å håndtere utfordringene med å utvide virksomheten til nye globale markeder sammen med de som styrer lag over kulturer og kontinenter.

Ved å fullføre MITB vil du være i stand til å identifisere motiver og midler til å betjene utenlandske markeder, adressere kontroversielle problemer i internasjonal handel

MITB vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å mestre kompleksiteten som kreves for å ta beslutninger i et globalisert forretningsmiljø . Det vil også legge til bredde for forståelse av hvordan globale bedrifter opererer, forberede deg til å drive forretninger i en global sammenheng, og omfavne nye problemer i internasjonal handel og næringsliv.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

MPC forenkler kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å kunne møte utfordringene i det nye informasjonssamfunnet der makten er, i stor grad i hendene på forbruker ... [+]

Bedrifter formidle mange meldinger frivillig og ufrivillig. Og det er -unida kommunikasjon til den menneskelige - faktoren ligger forskjellen mellom suksess og fiasko i forretningssamarbeid med de andre aktørene i sin aktivitet.

MPC forenkler kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å kunne møte utfordringene i det nye informasjonssamfunnet der makten er, i stor grad i de hendene på forbrukeren verktøy.

The Master i kommunikasjon og reklame, er dannet av to øverste praktisk kurs som kan studeres uavhengig, og da de grader oppnådd: Superior Management Program Communication (CSDP) og avansert program i Reklame og digitale omgivelser ( PSDP).

funksjonerProgram spesialisert innen kommunikasjon og markedsføring som forenkler utviklingen av fagfolk i kommunikasjon.Forbedrer proaktiv i beslutninger av kommunikasjonen, i tråd med virksomheten evolusjon.Utvikler funksjoner relatert til Direktoratet for Reklame for enhver institusjon, enten i vanlig eller i digitalt.Det gir en helhetlig forståelse av feltet av ny teknologi, tar hensyn til dens implikasjoner for kultur, ledelse og virksomhet organisasjonen.differensialer faktorer... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Denne mastergraden er i dag en av de mest komplette i opplæring av eksperter i Human Resources programmer. En streng program med lang erfaring som vektlegger folk som str ... [+]

Denne mastergraden er i dag en av de mest komplette i opplæring av eksperter i Human Resources programmer. En streng program med lang erfaring som vektlegger folk som strategiske eiendeler og fremtidige personalledere som ubestridte lederne i denne prosessen.

The Master er et offisielt program som tilbys i fellesskap med Universitetet Rey Juan Carlos, basert på en metodikk som inkorporerer cutting-edge pedagogiske elementene sammen med høy ytelse opplæring i personalledelse og organisasjonsutvikling.

pedagogiske grunnlaget Curriculum

Læreplanen av Master i personalledelse og organisasjonsutvikling er utformet under hensyntagen til de generelle prinsippene i kunst. 3,5 av kongelig resolusjon og definisjonen av opplæringsmålene som generelt og spesifikke ferdigheter faglig, vitenskapelig og der studenten må trenes. Det primære målet for tittelen er å gi tilstrekkelig og høyere nivå vitenskapelig opplæring i forhold til Personal og organisasjon, sending kunnskap og gi ledelsesmessige ferdigheter som er direkte relevant i det profesjonelle feltet av kandidater. Opplæringen av Master er basert på å kombinere vitenskapelig rigor med virksomheten virkeligheten, integrere teori og praksis og en metodikk basert opplæring, dialog og utveksling av erfaringer, refleksjon over "saker" trening med "simulatorer "business og som en base, utvikling av kapasitet for analyse og syntese og en oversikt over betydningen og ansvar for selve arbeidet.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Master i Logistikk og Supply Chain (locs) demonstrerer den kritiske viktigheten av god ledelse kjeden, fra forsyning til forbruker til å kjøpe eller konsumere produktet. ... [+]

Rollen som direktør for Logistikk og Supply Chain er en av de viktigste strategiske aksene i de fleste bedrifter.

Master i Logistikk og Supply Chain (locs) demonstrerer den kritiske viktigheten av god ledelse kjeden, fra forsyning til forbruker til å kjøpe eller konsumere produktet. Den dekker også håndtering av produktet når det er avsatt i virksomheter for markedsføring: strategisk forhandling og valg av distributører, handel markedsføring, kategoristyring, visual merchandising.

Den locs mester tar hensyn til de nye verktøy og online markeder for å gjøre tilgjengelig forbrukerprodukter med høy merverdi.

Programmet omfatter også trening og sertifisering modul Procurement SAP ERP, som en del av logistikkprosessen og leverandørkjeden.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Master i Markedsføring Management (MiM) er et innovativt, akademisk lyd, praksis-drevet og markedsførings-fokusert program, som gjenspeiler dagens utfordringer på markede ... [+]

Master i Markedsføring Management (MiM) er et innovativt, akademisk lyd, praksis-drevet og markedsførings-fokusert program, som gjenspeiler dagens utfordringer på markedet./>

Ved å fullføre MiM vil deltakerne få nøkkelferdigheter og kunnskaper til å evaluere, administrere og implementere markedsstrategier samtidig som de styrker evnen til å møte og løse komplekse utfordringer i et stadig mer globalisert markedsmiljø. I denne sammenheng har programmet innebygd i læreplanen en klar internasjonal tilnærming som er beriket med de nyeste trendene og utviklingen i digital markedsføring ; to søyler som representerer grunnlaget for morgendagens markedsføringsledere. All undervisning er levert på engelsk.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

The Master i markedsføring og salgsledelse (GESCO) er master referanse til anta lederroller innen markedsføring, organisasjon og virksomhet. ... [+]

Master of referanse i Spania innen markedsføring og forretningsutvikling.

The Master i markedsføring og salgsledelse (GESCO) er master referanse til anta lederroller innen markedsføring, organisasjon og virksomhet.

Med en årlig evaluering av sitt innhold differensiering av dette programmet over andre er graden av å oppgradere til den nyeste markedets behov og den digitale fokus på næringslivet i fremtiden vil utfolde seg.

funksjonerMaster program med stor virksomhet anerkjennelse, som i betydelig grad forbedrer arbeidsevne av de som har registrert seg. Du vil bli ansett som en av de beste fagfolk markedsføring med store muligheter for faglig utvikling i markedet.Den har gjeldende innholdet i markedsføring og ledelsesutvikling og ledelse.... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
9 - 12 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

MMS er en innovativ og oppdatert program, den eneste på markedet som kombinerer opplæring i teknikker for Marketing Research Business Intelligence med en utpreget praktis ... [+]

MMS er en innovativ og oppdatert program, den eneste på markedet som kombinerer opplæring i teknikker for Marketing Research Business Intelligence med en utpreget praktisk metodikk for å skape intelligens for business beslutningsprosesser.

funksjoner/>Programmet består av to øverste programmer: Avansert Program in Marketing Analytics og avansert program i Marketing ResearchLærere fra næringslivet, med lang undervisningserfaring.Kvalifiserer for bruk av forskning teknikker og forbereder for analyse av informasjon gjennom verktøy som Excel, SPSS og SAS Enterprise Miner.Metoden som er benyttet for å løse reelle problemer.differensialer faktorerDet inkluderer et bolig uke i London for å besøke og lære viktige multinasjonale selskaper og etater som spesialiserer seg på markedsføring Forskning og Business Intelligence.Mulighet for praksisplasser i ALD Automotive, Altadis Imperial Tobacco, Burger King, CAMPOFRIO, DKV Seguros, GFK, Kantar Media, Mindshare, Nielsen, Telefonica, Vodafone.kandidatprofil... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Master i Sports Marketing dekker et behov for profesjonalitet i markedsføring verden sport. Det er en sektor av enorme muligheter for nasjonal og internasjonal utvikling, ... [+]

Master of referanse i Spania innen markedsføring og sport.

Master i Sports Marketing dekker et behov for profesjonalitet i markedsføring verden sport. Det er en sektor av enorme muligheter for nasjonal og internasjonal utvikling, og forutsetter at fremtidige fagfolk som ønsker å være ansatt i denne sektoren må skaffe seg spesialisert kunnskap som gjør dem i stand til å utføre forsvarlig forvaltning, utnyttelse og bruk av de muligheter og utfordringer som oppstår .

funksjonerSport Business industrien er en sektor som trenger stadig mer spesialiserte fagfolk i stand til å gi verdi og løsninger sport markedsføring.Virkningen av sporten i den spanske økonomien utgjør nå 2,5% av BNP, og forventes å vokse videre på en høyere rente enn i andre sektorer. Dette er en av de raskest voksende sektorene både økonomisk og sosialt.differensialer faktorer400 timer22 eksperimentelle saker10 master28 timer med veiledning... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Den DRHO er en av de mest komplette programmer kan for tiden finner på markedet i opplæring av eksperter i Human Resources. ... [+]

Den DRHO er en av de mest komplette programmer kan for tiden finner på markedet i opplæring av eksperter i Human Resources.

En streng master, med over 35 års erfaring, som legger vekt på folk som strategiske forretnings eiendeler som de er de som til slutt føre bedrifter til suksess.

Suksessen av dette programmet ligger i det nære forholdet etablert mellom studenter fra store selskaper og institusjoner som Forsvarsdepartementet, Cepsa, Røde Kors, Iberdrola, Adecco eller Cajamar med lærere, fagfolk i forvaltningen av menneskelige ressurser gi kunnskap gjennom yrkeserfaring.

funksjonerstrategisk visjon av mennesker ledelse.global visjon, forståelse Human Resources som en del som berører alle deler av selskapet.praktisk visjon orientert virksomhet praksis metodikk.etisk visjon av virksomheten.differensialer faktorerErfaring: implementert i 1980 og kontinuerlig oppdatert program.Fleksibilitet: Timer støttet med arbeid.Metode: Basert på individuelt arbeid og team kombinasjon av teorier og sterkere HR-verktøy kombinert med de nyeste trendene og inkluderer seminarer hvor faktiske tilfeller er analysert.Cloister: senior lærere med pedagogisk kompetanse og stor kunnskap om virkeligheten som forvaltere og bedriftsrådgivere.... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Community of Madrid, Spania
Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Spania
Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Spania
Address
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Seville, Andalusia, Spania
Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Spania
Address
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusia, Spania
Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Spania
Address
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarre, Spania
Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Basque Country, Spania
Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Spania
Address
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Spania
Address
Spain Online, Spania