ESIC Business & Marketing School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESIC er en ledende handelsskole i Spania, med erfaring fra over femti år med trening for forretnings- og markedsføringsarbeidere. Vi streber etter å stimulere, fremme og opprettholde et direkte forhold til bedriftsmiljøet for å gi deg en praktisk faglig opplæring som fokuserer på arbeidsmarkedets behov. Vi tilbyr trening med verdier, å engasjere seg vellykket som en høyt kvalifisert profesjonell med utmerket kommando og kunnskap om de nyeste trender.

ESIC var den første handelshøgskolen som ble grunnlagt i Spania, ut av behovet for profesjonelle forretningsfolk til å fullføre sin utdanning i markedsføringsområdet. I dag anses ESIC å være en ledende bedrifts- og markedsføringsskole, kjent både nasjonalt og internasjonalt som en av de beste opplæringsskolene i dette området. Med over 50 000 alumni er ESIC et referansesenter for bedrifter og fagfolk.


Den har ti universiteter i hele Spania og andre to i Brasil, noe som gir denne bedriftsskolen den største nasjonale territoriale gjennomføringen.

ESIC er også knyttet til Universitetene Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge og Rovira i Virgili i Madrid, Valencia, Zaragoza og Tarragona, og Curitiba Campus er anerkjent som et offisielt senter ved Undervisningsdepartementet i Brasil.


ESIC fokuserer sin virksomhet på fem områder/>

Bachelorstudier
ESIC gir en avansert grad, offisielle grader og en kombinasjon av både innen markedsføring, bedriftsledelse og administrasjon, internasjonal handel, kommunikasjon, reklame og PR, forretningsadministrasjon og digital virksomhet. Alle disse karriere er praktiske og sysselsettingsorienterte.

Graduate Studies
Opplæringstilbudet er basert på MBAer, Universitetsmestere, Spesialiserte Mestere (i funksjonelle områder av selskapet) og Høyere Programmer fokusert på trening fagfolk for å kunne lede forretningsmessige utfordringer.

Executive Education
Innenfor Executive Education Area tilbyr vi et bredt spekter av åpne programmer og skreddersydd opplæring for bedrifter.

ESIC Language School
ESIC Language School er et treningssenter og et autorisert Cambridge eksamenssenter. Den tilbyr engelsk, tysk, fransk og kinesisk kurs med erfarne lærere og gir deg muligheten til å bekrefte denne kunnskapen. Treningstilbudet inkluderer åpne grupper, skoler, fagfolk og selskaper på alle nivåer.
I tillegg tilbyr kurs i spansk som fremmedspråk: generell spansk, offisiell test forberedelse, eksamen eksamener, business spansk, korte programmer og studieturer.

ESIC Editorial
Dette representerer ESICs projeksjon i publiseringsverdenen, hvor den bidrar til forskning og populære artikler innen økonomi, næringsliv, markedsføring og ledelsesevner. Vi tar sikte på å tilby bøker, manualer og publikasjoner for studenter og fagfolk, fra flere kjente forfattere som tar en dyp titt på alle områder knyttet til bedrifter og bedrifter.

RANKING


ESIC vises systematisk i de fleste kjente internasjonale rangeringer av forretningsutdanning. Dette gir en ekstern og objektiv anerkjennelse av skolens treningskvalitet de siste 50 årene./>
Siste stillinger i rangeringer:

Bloomberg Business Week rangering av beste handelsskoler 2017.
ESICs internasjonale MBA (IMBA) vises på 27plassen blant internasjonale MBAer.

QS Return on Investment 2015./>
ESICs MBAer skiller seg ut blant 46 europeiske MBA-programmer i denne rangeringen; De vises i topplasseringen i to av de seks kategoriene, 'ansettelse innen 3 måneder etter oppgradering' og 'kortest tilbakebetalingstid'. De vises også innenfor de øverste 15 i de fleste av kategoriene, og først i Spania på alle områder bortsett fra to der det vises andre og tredje. Detaljer om hovedkategorier følger:

  • Ansatt innen 3 måneder etter oppgradering, stilling 1,
  • Korteste tilbakebetalingstid, stilling 1,
  • 10 års avkastning på investering, stilling 8,
  • 20-års avkastning på investering, stilling 8,
  • Fremme entreprenørskap, posisjon 11,
  • Lønnsløft, posisjon 15.

QS Global 250 Business Schools 2017./>
ESIC er rangert innenfor de 250 største handelsskolene i verden, og enda viktigere er en av de syv "Top-Tier Employability" -skolene i Europa.


QS Global 100 EMBA Ranking 2017.
ESICs EMBA vises i denne rangeringen av de 100 beste EMBAene i verden, som besitter den 29. posisjonen i Europa.


U-Multirank 2017/18.
ESIC er posisjonert 29. blant 492 høyere utdanningsinstitusjoner for Graduate Business Studies i verden.


Poets
ESIC Business


Youth Incorporated Global B-School Rankings 2017.
ESIC er rangert innenfor de 100 beste MBAene i verden, og enda viktigere innen de 50 beste innen markedsføring, MIM, økonomi og Executive MBA (EMBA).


America Economia MBA Global 2017.
ESICs MBAer er 18 i rangeringen av de beste 49 programmene for latinamerikanske studenter.


CNN Expansion Ranking av de beste internasjonale MBA-programmene 2017.
MBAene fra ESIC inngår i eliten av 77 internasjonale programmer, som besitter 52. plass i denne rangeringen.


Merco Talent
ESIC er anerkjent som 2. Business School i Spania med størst evne til å tiltrekke seg og beholde talent, og som den 51. blant de 100 mest talentfulle selskapene i vårt land.
ESIC rangerer 7. som et av de mest talentfulle selskapene i Spania med mindre enn 1000 ansatte.


El Mundo 2017 rangering av kandidatprogrammer.
ESICs Master I Markedsføring, Master I Reklame Og PR, Master I Menneskelige Ressurser Og Organisasjonsutvikling, Og Master I Internasjonal Handel

Steder

Madrid

Address
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Barcelona

Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Spania

Valencia

Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Spania

Sevilla

Address
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Sevilla, Andalusia, Spania

Zaragoza

Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Spania

Marbella

Address
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusia, Spania

En Coruña

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 En Coruña, Galicia, Spania

Pamplona

Address
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarre, Spania

Bilbao

Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Baskerland, Spania

Granada

Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Spania

Vigo

Address
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Spania

Spania Online

Address
Spania Online, Spania