Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

I sin oppgave å gi praktisk opplæring basert på ledelse og ledelse i ulike bedriftsforetak, tilbyr EUDE Business School studenter master og postgraduate programmer designet for å trene fagfolk fra hjemmet.

Vi er forpliktet til dyktighet og er stolte av å være i forkant med utdanning og teknologi på tvers av forretnings- og fagmiljøer. Blant våre mest populære mastergrader er Master i Bedriftsøkonomi og ledelse , for sin evne til å trene ledere på alle områder av virksomheten; Master i markedsføring , som tilbyr en utdanning i et av de viktigste områdene av virksomheten; Master i digital markedsføring , som tar dagens marked med storm; Master i internasjonal handel , som studerer internasjonalisering av virksomheten; og master i menneskelige ressurser som ser på betydningen av menneskelig kapital til flere og flere selskaper.

EUDE Business School ligger i Madrid, Spania.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

Master i Human Resources Management, i tillegg til å forberede deg som leder og spesialist i ledelsen av Human Capital, og trene deg for å gi globale løsninger på behovet ... [+]

Master i Human Resources Management, i tillegg til å forberede deg som leder og spesialist i ledelsen av Human Capital, og trene deg for å gi globale løsninger på behovet for rekruttering og oppbevaring av personell, potensialiserer curriculum vitae og eksponentielt øker sjansene for innsetting og forbedring. arbeidskraft.

Med alt dette er denne master i Human Resources Management designet for alle som ønsker å utvikle sin yrkeskarriere i en av de avdelingene som er mest verdsatt av toppnivå selskaper.

Velg å trene på EUDE Business School, en av de viktigste handelshøgskolene i Europa som allerede har trent mer enn 100 000 studenter, med mastergrader som vises i EUDE til prestisjetunge internasjonale rangeringer.... [-]

Spania Madrid
Mai 2020
Spansk
Deltid
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

En av hovedprofilene som kreves av bedrifter, har å gjøre med det digitale miljøet. Av denne grunn vil en Master i Digital Marketing ikke bare forberede deg til å lede on ... [+]

En av hovedprofilene som kreves av bedrifter, har å gjøre med det digitale miljøet. Av denne grunn vil en Master i Digital Marketing ikke bare forberede deg til å lede online strategiprosjekter, men det vil hjelpe deg med å styrke din CV.

Master i digital markedsføring av EUDE vil tillate deg å kjenne alle verktøyene og teknikkene for online markedsføring innen sine forskjellige felt, for eksempel SEO, SEM, Analytics og nettbruk, sosiale medier, Big Data, CRM, mobil markedsføring, e-handel, etc. .

Velg å trene på EUDE Business School, en av de viktigste handelshøgskolene i Europa som allerede har trent mer enn 50.000 studenter, med Masters som vises i toppspillene til prestisjetunge internasjonale rangeringer.... [-]

Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk,Engelsk
Deltid
1500 timer
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Location address
Arturo Soria 245
Madrid, Community of Madrid, 28033 ES