Escuela Europea de Salud

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

European School of HELSE Entreprenørielle og innovative INSTITUSJON

Alle graduate programmer som tilbys er tilpasset markedets behov både offentlig National Health System privat og trene våre studenter for den praktiske anvendelsen av de siste fremskritt innen ulike spesialiteter, opplæring av fagfolk med et høyt nivå av kvalifisering de ulike tekniske og lederstillinger tilbys av selskaper og institusjoner, supplement til undervisningsområder med omfattende og personlig forberedelse til jobbsøking og karriereutvikling.

Senter dedikert utelukkende til å oppgradere opplæring av fagfolk som strever for excellence. Bredt utvalg av programmer som er utviklet for å møte den faglige og den nåværende og fremtidige markedskrav. Metodikk tilpasset behovene til fagfolk der hver personlige situasjon er ulik alle andre. En fakultetet av høyeste vitenskapelige-teknisk og bekreftet prestisje med dokumentert undervisningserfaring nivå. Den høye graden av kvalitet og etterspørsel i de gitte programmer, sammen med utpreget praktiske veiledningsprogrammer, har de fleste fått anerkjennelse av de respektive sektorer, som sluttet seg til prestisje av European School of Health av studentene fra tidligere kampanjer , som sluttet de ledende selskapene i bransjen. En bok materiale i pdf-format og ved siden av en bærbar PC eller Ipad mini valg. Et utdanningssystem basert på kontinuerlig vurdering av studentens av veiledere med en høy grad av spesialisering. Garanti publisering av arbeidet med å mestre, etter publisering kontrakt i henhold til åndsverkloven og justert til den vitenskapelige metode og standarder Vancouver. Med dette, vil forfatteren / s har en bok med ISBN departementet for utdanning, kultur og idrett for RCA Gruppe Editor eller i magasinform ISSN.

Institusjonelle ordninger European School of Health har støtte og samarbeid av ulike institusjoner, yrkesorganisasjoner og selskaper, integrert i sin lærerrådet, sikre kvaliteten på opplæringen og samarbeide i å gjennomføre ulike kurs som tilbys.

KLAR FOR JOBB SØK Studenter fra European School of Health mottatt, fra området av personlig markedsføring som blir undervist i alle graduate-programmer, til en solid og omfattende opplæring møte de stadig mer komplekse prosesser rekrutterere som følger selskapene og institusjoner nasjonalt og internasjonalt. Ansatte og lederutvikling. Innenfor den pedagogiske filosofi European School of Health har en fremtredende plass adressering opplæring fra et helhetlig synspunkt, jobber styrke ledelsesmessige ferdigheter av studenter til å tenke på dem som fagfolk, tar spesielle interesseområder like viktig som forhandling, kommunikasjonsferdigheter, etc.

Steder

Madrid

Address
Centro Empresarial El Coloso
28013 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss