Les den offisielle beskrivelsen

Den International School of Protocol Det er en av de første sentrene i Spania som sitt planer trening tilbyr universitetsstudier både lavere og høyere og fordypningsemner i hendelses Organization, protokoll og institusjonelle relasjoner. Disse kvalifikasjonene er støttet av Det europeiske universitetet i Madrid.

Men skolen er ikke bare et treningssenter. Det er et privat foretak, drevet av en gruppe anerkjente eksperter på området i protokollen har:

Research Center.
Data Center.
Publiseringstjenesten.
spesialisert bibliotek.
Advisory Service til offentlige og private institusjoner.
Gjennom spesialisert i sektoren av kommunikasjonsprotokoll og Events.

Det er også arrangør av større internasjonale arrangementer Protokoll:

International Congress of Protocol
Protokoll International Prize

The International School of Protocol, som består av et nettverk av kontorer i Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruña, Buenos Aires og Paraguay har etablert seg som verdens sentrum spesialisert seg på opplæring i protokollen, institusjonelle relasjoner og event management. Mer enn 15.000 studenter har gått gjennom sine ulike klasserom. Av disse er 60% nå besette stillinger i avdelingene protokollen. En veldig viktig andel som fremhever den økende aktiviteten i denne sektoren, den profesjonelle stasjonen du har, den økende virksomheten og institusjonell etterspørsel og så interessant fremtid tilbyr.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Escuela Internacional de Protocolo

Master i protokollen, design, opprettelse OG ADRESSE av Corporate and Institutional EVENTS, International School of Protocol er en svært konkurransedyktig program som for ... [+]

Når vi snakker om hendelser, henviser vi til handlinger av sosiale relasjoner som er organisert for å formidle et budskap til en målgruppe med sikte på å oppnå et resultat i denne målgruppen.

For å utvikle en hendelse på riktig måte, må vi forene mange disipliner, kreativitet, staging, produksjon, protokoll, forsknings av våre offentlige, markedsføring, selvfølgelig bedriftens kommunikasjon av institusjonen og så videre.

The master i PROTOKOLL, design, opprettelse OG ADRESSE av selskapshendelser og institusjonelle, Den International School of Protocol Det er en svært konkurransedyktig program som forbereder og gjør det mulig for studenten til faglig utvikling Creation, ledelse og design Events og institusjonelle relasjoner.... [-]

Spania Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia  + 2 Mer
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 uke
Campus
Les mer på norsk

Anuncio EIP