Escuela Superior de Diseño de Aragón

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Designskolen ble flyttet i 2009 til sin nåværende beliggenhet på Avenida de María Zambrano nº 3, på den venstre bredden av elven Ebro.

Den nye bygningen er arbeidet til arkitekten Joaquin Sicilia og er en del av en arkitektonisk gruppe med tre uavhengige volumer som er vert for Kunstskolen, Designskolen og Multifunksjonshallen: auditorium, kafeteria, utstillingshall og terrasse .

Romene i Superior School of Design er definert i et etasje pluss tre.

Den første av disse huser mottaksområdene, portvakten, ledelseskontorene, studielederen og sekretariatet, to spesifikke verksteder, et fotograferingsstudio og et laboratorium.

Teoretisk og teoretisk-praktisk klasserom er fordelt på tre etasjer, samt avdelingskontorene, Erasmus-kontoret, kulturkontoret, studenthuset, varehusene og lærerommet.

Klasserommene er utstyrt med toppmoderne datautstyr, projektorer og spesifikt utstyr for utvikling av designprosjekter og forskningsarbeid.

Senteret har også et spesialisert bibliotek som dette kurset har blitt innlemmet i nettverket av universitetsbiblioteker med spesifikt designmateriale og inneholder mer enn 3000 volumer.

Skolen har Wi-Fi nettverkstjeneste og fiberoptiske anlegg.

Steder

Zaragoza

Address
Avenida de María Zambrano nº 3.
50018 Zaragoza, Aragon, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss