Escuela de Escritores

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historien du skriver

Velkommen / en skole som kreativ skriving på spansk i verden, velkommen / aa Escuela de Escritores :

Vi har alle en historie å fortelle, og vi kan finne den beste måten å gjøre det. Fordi, ja, kan du lære å skrive. Skriving er en ferdighet, og som alle håndverket, er første skritt å kjenne og beherske teknikker som gjør det mulig å utøve det mesterlig. Lære dette håndverket er raison d'être av Escuela de Escritores . Lær ikke alene innenfor rekkevidde av geni berørt av den guddommelige finger eller velsignet med genet for skriving: oppdage den hver dag i femten år tusenvis av mennesker har gått gjennom nettstedet vårt og virtuelle klasserom.

Når en jobb er utført mesterlig, blir det kunst når det gjelder kunst og også snakke om de immaterielle eiendeler som er talent eller inspirasjon. Talent er ikke lært, men har lite eller mye, kan utvikle seg i det rette miljøet. Forfattere har alltid behov for å omgi seg med andre forfattere for veiledning eller råd (husker litterære sirkler eller epistolary forholdet mellom mange av dem). Escuela de Escritores er en møteplass for spanske forfattere fra hele verden, til et fellesskap dele opplevelsen av å skrive med bandmedlemmer, ledet av mange av de beste lærerne i kreativ skriving i spansk.

Fordi start skriving er bare begynnelsen. Det er mange forfattere som, når de blir spurt hvorfor de skriver, tar du så mange timer foran den blanke siden, svare med to ord: mer liv. En forfatter lever mange liv: hennes og alt han oppdager i seg selv. Noe er ødelagt når vi skriver at lag av frykt som skiller oss fra verden, den sanne følelser. På den andre siden er vi født skjøre ord som en forfatter lærer å ta vare inntil de møtes i setninger som, med tålmodighet og mye dyktighet, ende opp som fortellinger, romaner, filmmanus, dikt, kunst, livet.

Hvis ditt ønske er å trene deg som forfatter, startet i hemmeligheter og teknikker for dette utfordrende og spennende jobb, ikke skuffe. Vi kan ikke love suksess, og tusenvis av lesere, og heller ikke ubehag av Fame, denne litterære herlighet som noen forveksler med å være en forfatter; men vi kan garantere en solid, omfattende og velstrukturert trening som lar deg lære alle teknikker og ressurser av handelen: trening som du kan gå om å bygge din stemme og tale, at livet som slår inni deg, og bare deg du kan stole på.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se skolens masterprogrammer » Se Kurs - OnlineStudies » Se Kurs - AcademicCourses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Master Narrative

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år October 2018 Spania Madrid + 1 fler

The Master Narrative 'kunst og håndverk' er den første læreplanen opprettet i Spania for å danne forfattere. To år (560 timer undervisning og 300 skriftlig prosjekt) for å lære og praktisere kunsten og håndverket å skrive med de beste lærerne og dele erfaringer som forfattere, redaktører, dramatikere og eksperter i filosofi, litteratur, estetikk, psykologi og kreativitet. Vår læreplan, godkjent av European Association of Creative Writing Program, vil hjelpe deg med å utvikle de tre grunnleggende kvaliteter av kunstneren: teknikken, følsomhet og kreativitet. I de siste ti årene har 120 spansktalende studenter gått gjennom våre klasserom og mange av dem har startet sin litterære karriere med verker skrevet i dette programmet. [+]

© Chema Madoz - VEGAP 2017Chema Madoz - VEGAP 2017Velkommen til X Promotion

De Master Narrative kunst og handel koblinger - gjennom erfaring Escuela de Escritores - Tradisjonen med stoler kreativ skriving Anglo - Saxon universiteter med læremetoder i europeiske skoler og universiteter medlemmer, som oss, den europeiske sammenslutningen av kreativ skriving programmer (EACWP) . Målet med kurset er å lære håndverket av skriftlig og jobbe de tre pilarene som gjør dette håndverket til en kunst: kunsten, kreativitet og følsomhet.

Siden starten i oktober 2008, har mer enn 120 studenter deltok i denne utdanningsprosjekt pioner i Spania.

En forfatter skriver, ja, men hvis han virkelig ønsker å være en kunstner av sin tid, må også vite den litterære tradisjonen som går forut for det, og som legger, verktøy for tekstanalyse, kunstretninger og tanke i sin dialog med skrive, eller hva fremtiden for fortellingen glimt i begynnelsen av århundret.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Spain Online, ES
Sosiale medier
Besøksadresse
Covarrubias 1
Madrid, 28010 ES
Sosiale medier