Les den offisielle beskrivelsen

Oppgaven til School of Business Training er en forpliktelse til behovet for opplæring av våre entreprenører, som tar sikte på å bedre konkurranseevnen til bedrifter, regner med gode fagfolk som formidler til våre studenter gjennom sin virksomhet erfaring og kunnskap.

Derfor antar vi et sett med verdier som definerer vår identitet, møte de reelle behovene til virksomheten og arbeidsmiljø som utgjør en trening referanse.

Verdier:

  • The Talent. - Methodology. - The Teaching. - Arbeidsevne. - Institusjonell støtte.

Talent

Vi har til hensikt å stimulere til utvikling av personlige talenter til våre studenter gjennom opplæring, slik at få ferdigheter og personlige ferdigheter som innebærer utvikling av sin faglige profil og entreprenørskap.

Metodikk

Gi opplæring med en utpreget praktisk struktur, fremme til enhver tid deltakerens bidrag, oppmuntre teamarbeid og lederskap.

Undervisning

Vi har deltakelse av anerkjente eksperter med fremragende yrkeserfaring sammen akademisk prestisje, i hver av spesialitetene, ved hjelp av sin erfaring og kvalifikasjoner gi opplæring i henhold til arbeidsmarkedssituasjonen.

Arbeidsevne

Foruten faglig forbedring, er en prioritert oppgave å forbedre arbeidsevne av våre studenter som vi tilbyr den samme tjenesten orientering for jobbsøking, utvikle profilen og reiserute personlig innsetting.

Den institusjonelle Support

Ved kontinuerlig kontakt med næringslivet gjør at vår trening tilbudet passer behovene til selskaper av enhver produktiv sektor, i tillegg til de tjenester og støtte til en organisasjon som blant annet serverer å fremme økonomisk aktivitet i provinsen gjennom trening.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Escuela de Negocio Empresarial Cámara de Comercio Málaga

AN EKSKLUSIV MASTER MIB har funksjoner som skiller den fra tradisjonelle Masters of International Business, som for eksempel sin åpenhet til serviceselskaper (reiseliv, b ... [+]

AN EXCLUSIVE MASTER MIB har funksjoner som skiller den fra tradisjonelle Masters of International Business, som for eksempel sin åpenhet til serviceselskaper (reiseliv, bygg og anlegg, engineering, helse, etc.), inkorporering av teknologiske verktøy, bruk av sosiale nettverk, bruk av Competitive Intelligence teknikker for internasjonalisering og lederopplæring av datterselskaper og kontorer i utlandet.

Det gir kunnskap og ferdigheter som kan brukes til alle typer selskap, hvor som helst i verden.

KARRIEREMULIGHETER

Utvid ditt syn på næringslivet og styrke din evne til å oppdage muligheter, kunne selge hvor som helst i verden. Når studenten er ferdig denne Master, vil han være i stand til å gjennomføre eksport og import operasjoner, utvikle fremtidige utenlands ekspansjonsprosjekter og ta strategiske beslutninger på et internasjonalt nivå.... [-]

Spania Marbella
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
Campus
Les mer på norsk