Euroaula Barcelona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den School of Tourism EUROAULA Det er en institusjon som ble grunnlagt i 1987 og spesialiserte seg på turisme trening. Siden 1997 er EUROAULA festet til Universitat de Girona, Undervisning graden i Tourism, Double Degree in International Tourism og Hotel Management, Masters og postgraduates. Derfor universitet turisme studier er helt offisielle og anerkjent.

Tilsvarende er Euroaula et senter som gjenkjennes av D'Ensenyament Institutt for Generalitat de CatalunyaÅ formidle høyere fagopplæring med kvalifisering offisielt godkjent DOGC ENS / 2116/2002 / 8. juli.

Vi er en utdanningsinstitusjon som spesialiserer seg på turisme yrke pedagogisk innovasjon. i EUROAULA vi trene framtidige fagfolk turisme sektor med bruk av teoretisk kunnskap og virkelige case-studier. vår store undervisningserfaring kvalifiserer oss som ledere i yrkesrettet opplæring, noe som gjør tilgjengelig for våre studenter verktøy til å tilegne seg den kunnskapen som trengs for opplæring og personlig utvikling, forbereder dem for en konkurransedyktig arbeidsmarked og stadig skiftende.

I tillegg er vi en del av Association Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, En internasjonal organisasjon som har som mål å fremme hotell og turisme skoler i Europa.

Den UNE-EN ISO 9001 er den internasjonale standarden som spesifiserer krav til et ledelsessystem for kvalitetstrening ved School of Tourism Euroaula. Hovedmålet er kontinuerlig forbedring i kvaliteten på undervisningen planlegge våre treningsprogrammer.

Derfor er våre programmer sertifisert siden 2007 og lykkes overvinne årlig vurdering, utført av Bureau Veritas.

Steder

Barcelona

Address
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

08011 Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss