EU Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EU Business School

Etablert i 1973, er EU Business School (EU) en internasjonal, profesjonelt akkreditert, høytstående forretningsskole med universiteter i Barcelona, Genève, Montreux og München. Vi tilbyr små, dynamiske klasser på engelsk, med det beste fra både nordamerikanske og europeiske akademiske læreplaner. Vår pragmatiske tilnærming til forretningsutdanning forbereder studentene til en karriere i dagens raskt utviklede og globaliserte forretningsverden.

138233_emailbanner_15july3.png

EU tilbyr grunn-, bachelor-, master-, MBA- og doktorgradsprogrammer, både på campus og online med forretningsadministrasjon, kommunikasjon, turismeforvaltning, internasjonale relasjoner, idrettsledelse, digital media management, internasjonal virksomhet, markedsføring, økonomi, blant andre.

  • EUs Online MBA rangert topp i CEO Magazines online globale rangeringer
  • Oppført som en topp 20 handelsskole av China Economic Review magazine
  • Sjette beste handelshøyskole for kvinnelige studenter ifølge kapitalmagasinet
  • Rangeres i toppnivå for globale og europeiske MBA-programmer av CEO Magazine
  • Rangerte femte i QS MBA Guide Return on Investment Report for lønnsopphevelse i Europa

Gjennom vårt globale nettverk av akademiske partnere kan studenter tjene statsgjenkjente grader på EU-campuser med University of Roehampton i London, Universitetet i Derby i Storbritannia og Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spania. Partnerskap med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston og Shinawatra University i Bangkok gir studentene sjansen til å tjene en andre kvalifikasjon mens de studerer i ulike og berikende miljøer. EU-gruppeprogrammer er akkreditert av Akkrediteringsrådet for handelsskoler og -programmer (ACBSP) og International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), anerkjent av Rådet for høyere utdanning akkreditering (CHEA). Vi har også International Quality Accreditation (IQA) tildelt av Central og East European Management Development Association (CEEMAN). EU-gruppen er også akkreditert av EduQua, den første sveitsiske kvalitetsmerket rettet mot voksenutdanning.

EU-campusene ligger på Middelhavskysten, blant de sveitsiske alper, og i Tysklands økonomiske hovedstad, og tilbyr studentene muligheten til å leve i fire forskjellige og berikende miljøer. Studentene kan overføre mellom universiteter og utforske mangfoldet av Barcelona, Genève, Montreux og München. Dette gir en flott unnskyldning for å lære et språk og møte en rekke mennesker mens du opplever nye forretningsmessige muligheter. I tillegg kan studentene delta i utveksling til våre partnerinstitusjoner i blant annet USA, Kina, Storbritannia, Spania, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexico, Brasil, Kasakhstan, Canada og Russland.

116213_Capture4.PNG

Steder

Barcelona

EU Business School

Telefon
+34 932 01 81 71

Genève

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 Genève, Genève, Sveits
Telefon
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Sveits
Telefon
+41 21 964 84 64

München

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 München, Bayern, Tyskland
Telefon
+49 89 55029595

Sveits online

Address
Sveits online, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss