Les den offisielle beskrivelsen

En skole i National Top 10

"Du kan bare nå 50 års mark hvis du har bodd de 50 årene med hell."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Opprinnelsen til Fundesem går tilbake til 1965, da skolen ble opprettet for å møte etterspørselen etter en ny generasjon fagfolk. Siden da og til nå har vi forsvunnet verdien av innsats og etterspørselen etter dyktighet som viktige poeng for å oppnå konkrete resultater.

Etter å ha utarbeidet mer enn 63 000 fagpersoner for lederstillinger, sammen med vår konstante kapasitet til innovasjon og forbedring, har vi satt oss i topp 10 på nasjonallisten for handelsskoler.

Et ubestridelig kall for tjeneste til samfunnet

Vår Business School - FBS - inngår i en ideell stiftelse som involverer mer enn 260 bedrifter i å jobbe mot og belønne god praksis for å skape sysselsetting.

Vi samarbeider med ansettelsesopplæring og nettverkshendelser for å forbedre sysselsettingsutsikter på over 1200 deltagere på disse hendelsene årlig.

Vi organiserer og sponserer også ulike sportsaktiviteter som Women's Race og Fundesem Basket School, som har gratis trening og deltakelse for lag i sosialt berøvede områder i byen vår.

Svært forpliktet til sport og barn

Programmer gitt i:
Engelsk
Spanish (Spain)

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Fundesem Business School

Master i Business Tax Advice (MAFE) gir teknisk kunnskap og ferdigheter som er avgjørende for utøvelsen av yrket som forretningsadvokat eller skatterådgiver. ... [+]

Kvalifikasjon basert på krav, strenghet og praksis

Master i Business Tax Advice (MAFE) gir teknisk kunnskap og ferdigheter som er avgjørende for utøvelsen av yrket som forretningsadvokat eller skatterådgiver.

Etter fullføring av mastergraden skal studenten være fullt utdannet til å utvikle sitt faglige arbeid med å gi råd til store og mellomstore bedrifter, i spesialiserte bedrifter i næringsliv og skatteområder eller i konsulent- eller revisjonsfirmaer.

MAFE er en moderne og oppdatert mester i alt relatert til de nye finanspolitiske utfordringene som er adressert, for eksempel i den digitale verden.

metodikk

Læringsskolens undervisningsmetodikk reagerer på behovet for å gi praktisk opplæring og brukes til studenter som søker en mastergrad i streng lov, krevende og tilpasset virkeligheten til selskapet eller domstolen.... [-]

Spania Alicante
Oktober 2019
Spansk
Campus
Les mer på norsk
Fundesem Business School

Master i markedsføring og digital kommunikasjon strategi (MMDI) er en av de første mestere i denne spesialiteten som har vært i Spania. Mer enn 600 studenter har gått gje ... [+]

En av de mest prestisjefylte mesterne i Spania

Master i markedsføring og digital kommunikasjon strategi (MMDI) er en av de første master i denne spesialiteten som har vært i Spania. Gjennom våre klasserom har passert over 600 studenter som nå tar stilling til ansvarsområder i bedrifter.

Hva gjør Fundesem MMDI forskjellig fra andre lignende programmer er følgende:

Konstant oppdatering av læreplaner og fakultetskloister. Denne mesteren, mer enn noen andre, krever å være i konstant kontakt med virkeligheten av selskapene.Meget høy ansettelsesevne. Nesten 100% av MMDI-studentene finner arbeid etter eksamen. Det er kampanjer hvor 100% ansettbarhet er oppnådd etter å ha tatt dette ledende programmet i markedet.Høyt fagnivå. Forskjellen mellom en mastergrad og et kurs er nettopp muligheten til å kunne analysere dybde hvert av verktøyene og fagene.Kontinuerlig opplæring I Fundesem er vi klar over at dette kunnskapsområdet er i stadig utvikling, slik at vi gjør det mulig for MMDI alumni en konstant trening (som vi kaller postmaster) for å oppdatere og resirkulere de nye trender som oppstår i denne disiplinen. Disse klassene er gratis og eksklusive for MMDI-studenter.Mange aktiviteter utenfor klasserommet. Dette gir en større forståelse av fagene.Og en visjon av selskapet som helhet. Hva gjør MMDI-studentene i Fundesem ikke bare eksperter i digitalt miljø, men de er i stand til å se selskapet som helhet.... [-]
Spania Alicante
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Fundesem Business School

Master i juridisk praksis for advokater (MJA) forbereder og trener for å bli en profesjonell ekspert i juridisk yrke. Ved hjelp av profesjonelle eksperter og gjennom meto ... [+]

En mastergrad utviklet for jurister som ønsker å være de beste advokatene. Ikke bare kunnskap i lover er nok.

Master i juridisk praksis for advokater (MJA) forbereder og trener for å bli en profesjonell ekspert i juridisk yrke. Ved hjelp av profesjonelle eksperter og gjennom metodens metode, er kunnskap, ferdigheter og evner som er nødvendige for utøvelsen av advokatfirmaet ervervet.

Mastergraden består av professorer som har lang erfaring i yrkesutøvelse og er en del av de beste firmaene og advokatfirmaene.

Opplæringen er spesielt rettet mot nye medlemmer eller de som vil være kollegiale på en stund. I tillegg tillater kunnskap og teknikker for yrkesutøvelsen å utvikle nødvendige faglige ferdigheter og stor etterspørsel fra store bedrifter i det juridiske området.... [-]

Spania Alicante
Oktober 2019
Spansk
Campus
Les mer på norsk

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS