Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til GBS!

Geneva Business School (GBS) er en ledende institusjon som tilbyr toppmoderne sveitsisk kvalitetsutdanning. Våre programmer læres utelukkende på engelsk og våre campuser ligger i store europeiske byer som Genève og Barcelona.

Vår innovative metodikk betyr at studenter blir undervist i små og fokuserte klasserom av nøye utvalgte fakultet medlemmer, som alle er topp fagfolk, dedikert til å veilede dem på deres reise til å bli fremtidige bedriftsledere.

GBS tilbyr en rekke bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer, på campusene i Genève, Barcelona og Madrid.

Studentene kan velge å spesialisere seg i et av våre mange hovedfag, som internasjonale relasjoner, sportsledelse, digital markedsføring, entreprenørskap og internasjonal finans, blant andre.


GBS-campusene er strategisk plassert på de mest multikulturelle og dynamiske byene i Europa.
Campus i Barcelona ligger i et av de mest prestisjefylte nabolagene midt i hjertet av byen. Campus kombinerer klassisk Barcelona-arkitektur med moderne fasiliteter. Inkludert en elegant terrasse for å nyte det evige solskinnet Barcelona har å by på.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Geneva Business School Barcelona Campus

Master of Science i økonomi (MSc.F) med en major i International Finance er designet for å utfordre og utvikle din forståelse av global finansiering gjennom streng opplær ... [+]

Master of Science i økonomi (MSc.F) med en major i International Finance er designet for å utfordre og utvikle din forståelse av global finansiering gjennom streng opplæring i den konseptuelle, analytiske og empiriske intricacies av moderne internasjonal finans og investering. Studentene vil forstå de makroøkonomiske kreftene som forme verden i dag, hvordan å vurdere risiko og svare på nye finansierings- og investeringsutfordringer.

I løpet av programmet skal studentene:Skaffe kunnskap om internasjonal beskatning og eiendom planlegging.Lær risikostyring og få en grundig kunnskap om forsikringsselskaper. Kunne utføre en teknisk analyse. Være kjent med Hedge Fund analyse og ledelse. Utforsk finansregnskapsanalyse for ledere.faktaVarighet: 18 månederStudiepoeng: 90 studiepoengSpråk EngelskInntak: februar og septemberUtdelt grad: Master of Science Major in International Finance.Overføringsmuligheter: Vi tilbyr våre studenter muligheten til å overføre i et semester mellom våre campus i Genève og Barcelona.Praktik: Vi gir tilgang til praktikplasser i internasjonale bedrifter og organisasjoner.Program... [-]
Spania Barcelona
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Rethinking Education

Let our students tell you!

Life at our Barcelona Campus

We love supporting our students!

Student Life

Location address
Geneva Business School Barcelona Campus,
Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl.

Barcelona, Catalonia, 08007 ES
Social Media