Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor bør du velge HTSI?

Skole for turisme og gjestfrihetsforvaltning Sant Ignasi er et universitetssenter for Ramon Llull University integrert i Private Xavier Foundation, et grunnlag etablert av Jesu samfunn og med representasjon på ESADE og IQS styrene.

Vår forpliktelse er å trene kandidater for integritet og bevissthet om sitt ansvar til Bidra til en humanisert utvikling Av turisme og gjestfrihet sektor, i sammenheng med Interkulturell dialog. Skolen for turisme og gjestfrihet Sant Ignasi tilbyr en Streng akademisk trening Og en Klart praktisk veiledning For å lette rask ansettelse av universitetsstuderende i sektoren:

  • Omfattende opplæring av individet, kombinere akademisk kunnskap med bidrag fra etiske verdier.
  • Prestisjefylt internasjonal fakultet på høyeste nivå.
  • Læringsmetodikkbasert læringsledelse, understreker case-studier.
  • Konstant kontakt med fagfolk på turisme og gjestfrihet gjennom besøk, gjestelesninger og konferanser.
  • Obligatoriske og valgfrie praktikplasser , slik at studentene kan søke kunnskap oppnådd i klasserommet i et ekte arbeidsmiljø.
  • Utvikling av ansettelsesevner i alle universitetsprogrammer, for å lette ansettelsen av studenter.
  • Internasjonalisering av studenter, med mulighet for faglig og profesjonell utveksling i utlandet.
  • Personlig service og studentstøtte.

Mission

Den Skole for turisme og gjestfrihet Sant Ignasi Er et internasjonalt universitet som har til formål å Fremme undervisning, forskning og formidling av kunnskap Innen ledelse og ledelse av gjestfrihet og reiselivsvirksomhet. Målet er å bidra til vitenskapelig, sosial og menneskelig opplæring av faglig kompetente personer Klar over sitt ansvar Å samarbeide i utviklingen av turisme som Humaniserende globalt fenomen Og som spesifikk aktivitet av individer og samfunn. Inspirasjonen er Kristen humanisme, Utført i sammenheng med Interkulturell dialog.

Visjon

School of Tourism and Hospitality Management - Sant Ignasi er å etablere seg som et universitet anerkjent for sin Intellektuell strenghet, Sin kritiske følelse og for faglig fortreffelighet, og i nær fremtid danner en del av gruppen av universiteter og opplæringssentre relatert til internasjonalt av kvaliteten og verdien av opplæringen og betydningen av deres opplæring Bidrag til kunnskap og dialog Innen turisme og gjestfrihet, og fremgang i forpliktelsen til kjerneverdiene som inspirerer sitt oppdrag og identitet.

HTSI ønsker å tilby omfattende opplæring, preget av en helhetlig tilnærming til utvikling av mennesker for Gode ​​fagfolk og ansvarlige borgere. Læringsbanen må fokusere på å lære og utvikle det fulle potensialet som tilbys av det nye europeiske rommet for høyere utdanning. I forskning bidrar HTSI til å skape relevant kunnskap profesjonelt og sosialt, slik at det kan brukes og spredes mye. I en global verden, med store økonomiske og sosiale utfordringer, og i en sammenheng med sosial og religiøs pluralisme, har HTSI konsolidert seg til å være en Uavhengig plass Hvor noen kan uttrykke og diskutere de store problemene som påvirker Turisme i XXI århundre. HTSI er knyttet til gruppen av alumner og fortsetter å vokse i forhold til næringslivet og den profesjonelle verden til Fostre kunnskapstrening i nasjonale og internasjonale selskaper Og organisasjoner som ønsker å forbedre sine kunnskaper og ferdigheter sett. HTSI samarbeider også for å styrke sine forbindelser med nettverket av jesuit og andre prestisjetunge universiteter, og fortsetter også samarbeidet med institusjoner i utviklingsland.

For å gjøre dette mulig, må HTSI være et attraktivt alternativ for fakultet og ikke-lærerpersonale, hvor Alle kan utvikle sine faglige og profesjonelle karrierer. Tilsvarende må HTSI mobilisere institusjoner og selskaper i sin innflytelsessfære for å oppnå de ressursene som trengs for vekst og utvikling, spesielt for studiestøtteprogrammer og forskningsprosjekter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

The Executive Master i Event og Business Tourism * Fakultet for turisme og Hotel Management Sant Ignasi gir deg inngående kunnskap om hendelsene sektor utvider din kunnsk ... [+]

Event management og business turisme er en av de områdene som har størst projeksjon i turisme og hotellbransjen. Millioner av reisende hver dag reiser internasjonalt for å delta messer, konferanser, kongresser og andre forretningsrelaterte hendelser. den Executive Master in Business Events og turisme Fakultet for turisme og Hotel Management Sant Ignasi gir deg inngående kunnskap om hendelsene sektor utvider din kunnskap om strategisk ledelse og markedsføring, og styrker dine lederegenskaper slik at du blir en av lederne for turistnæringen og events internasjonalt.

Sektoren krever spesialiserte fagfolk i ledelse og organisering av arrangementerMed en utmerket akademisk bakgrunn og kjenner bedriften turistnæringen i dybden, slik at de kan lett tilpasse seg et stadig skiftende industrien.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Spansk
Deltid
8 måneder
Campus
Les mer på norsk
HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

The Executive Master i Hotel Business School of Tourism og Hospitality Management er en mester egen grad fra Universitetet Ramon Llull fremmer og konsoliderer din lidensk ... [+]

Turisme og gjestfrihet er en av de områdene som har størst økonomisk vekst internasjonalt og etterspørsel spesialiserte fagfolk med en utmerket akademisk bakgrunn som lett tilpasser seg en stadig skiftende industrien. den Executive Master in Business Hotel Fakultet for turisme og Hospitality Management er en mastergrad fra Universitetet egen Ramon Llull fremmer og styrker din lidenskap for gjestfrihet med sikte på du blitt en av lederne av den internasjonale hotellbransjen.

Programmet tilbyr:

En global og tverrgående visjon av forretnings: fra unnfangelsen, definisjon, gjennomføring av hotellprosjekt, oppstart og lansering, drift og forvaltning av hotellet selskapet, med særlig vekt på utvikling av strategisk og finansiell kompetanse. Praktisk veiledning: å styrke formell kunnskap og utstyre deltakerne med metoder og verktøy som styrker suksess i deres faglige og personlige utfordringer. Kompetanseutvikling og ledelse, forstå dagens miljø, trender, risikoer, trusler og muligheter, for å lære å dra nytte av både sin egen fordel og selskapet. Til den det måtte angå? ... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Spansk
Deltid
8 måneder
Campus
Les mer på norsk
HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Universitetsstuderende i Hotel Management, tilpasset det europeiske høyere utdanningsområdet, er et heltidsprogram (90 studiepoeng) rettet mot nyutdannede som er interess ... [+]

Universitetsstuderende i Hotel Management , tilpasset det europeiske høyere utdanningsområdet, er et heltidsprogram (90 studiepoeng) rettet mot nyutdannede som er interessert i hotellledelsen. Det legger særlig vekt på økonomi og ledelse i den internasjonale gjestfrihetsbransjen. Programmet tar sikte på å trene operative ledere. Det er fokusert på handling, og er deltakende og resultatrettet . Målet er å trene fagfolk med spesialisering i hotellvirksomhetens generelle og driftsledelse . Etter fullføring vil kandidaten ha solid kunnskap om ledelsen de trenger for å kunne lede alle typer hotellprosjekter på internasjonalt nivå , og vil ha oppnådd de ferdighetene som trengs for høyansvarlige stillinger i hotellbransjen. Alt dette er innenfor rammen av bærekraft, samfunnsansvar og etikk. ... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk

Grado en Gestión Turística y Hotelera - Bilingüe o 100% en inglés

Location address
HTSI-Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi
C/ Marqués de Mulhacén 40-42. Campus ESADE. Edificio 2.

Barcelona, Catalonia, 08034 ES
Social Media