IE Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om IE University

Verden forandrer seg som aldri før, og ved IE University er vi forberedt, vi er koblet sammen, og vi fortsetter fremover. Vi fører endring fordi uansett omstendigheter, vår motstandskraft, lidenskap og grus gir oss driv til å tilpasse oss og skyve grensene - mest av alt vårt eget.

Uansett hvor du er i verden, tilpasser vi programmene våre kontinuerlig til dine behov, for å tilby deg en enestående interaktiv læringsreise og transformasjonsopplevelse. Våre programmer tilpasser seg livet ditt og dine behov: koble til en klasse fra alle enheter, delta i online video ansikt til ansikt gruppearbeid med klassekamerater fra hele verden, samarbeid for å lage løsninger på utfordringer i virkeligheten i fora og live simuleringer . Hos IE er vi koblet uansett hva situasjonen krever.

Alle programmene våre som starter i 2020 blir tilpasset slik at du kan delta på kurs og få den samme opplevelsen av topp kvalitet, uansett hvor du er eller hva du trenger. Ikke sett utdannelsen din på vent og start neste kapittel i livet ditt.

Undervisning og læring ved IE er flytende - en unik pedagogisk opplevelse som sømløst blander ulike fysiske og digitale miljøer for å gi studentene en svært interaktiv læringsreise. Med over 20 års erfaring utstyrer vi enkeltpersoner med tankegangen og verktøyene de trenger for å gjøre varige effekter gjennom våre unike undervisningsmetodologier, innovative teknologier og forskjellige fakulteter i verdensklasse.

Uansett hvor du er i din yrkeskarriere eller i verden, tilpasser vårt faglige tilbud seg dine spesifikke behov: Heltid, for en helt oppslukende opplevelse eller deltid for å studere mens du fortsetter yrkeskarrieren. Velg alternativet som skaper den rette balansen mellom dine personlige, profesjonelle og pedagogiske behov.

IE Law School

På IE Law School vi opptatt av å forberede deg til å jobbe, trives og bygge løsninger for en kompleks globalisert og digital verden.

Vi trenger juridiske fagpersoner som er forberedt på å møte globale utfordringer, og vi tror dette nye miljøet krever en global juridisk utdanning. IE Law School gir deg kunnskap og ferdigheter til å navigere i dette dynamiske, internasjonale miljøet, og inkluderer viktige tverrfaglige emner, inkludert politikk, filosofi, økonomi og humaniora. Juridisk utdanning som går utover grensene er nå viktigere enn noen gang, da lokale løsninger eller perspektiver ikke er nok. En dyp forståelse av komparativ lovgivning vil gjøre det mulig for deg å mestre de forskjellige rettssystemene og gi deg en unik og kreativ global juridisk tankegang.

Vi anerkjenner mulighetene som ligger foran oss til å utnytte kraften til teknologi for å forbedre juridisk utdanning, juridisk praksis og rettssystemer, og vi er opptatt av å forske og undervise i skjæringspunktet mellom lov og teknologi. På IE Law School vil du utforske implikasjoner i front of tech and law: fra Artificial Intelligence and Data Privacy til problemer relatert til Cybersecurity og Smart Contracts.

Å trene globale advokater krever kompetanse og innovasjon innen global juridisk utdanning. Vårt internasjonale og mangfoldige fakultet i verdensklasse, med akademisk og profesjonell bakgrunn, bruker innovative undervisningsmetodologier og juridisk bransjekunnskap, og de er den perfekte kombinasjonen for å styrke deg og gi deg muligheten til å forbedre dine profesjonelle synspunkter.

Steder

Madrid

Address
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Segovia

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castilla y León, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss