Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Instituto Europeo de Posgrado Business School er grunnlegger av Spansk Forening for Bedriftsskoler (AEEN) og et medarbeider i Det internasjonale kommisjon for fjernundervisning (ICODE).

Mer enn 1 million undervisningstimer holdes hvert år gjennom sin online plattform til studenter av forskjellige nasjonaliteter (internasjonalt nettverk). I 2013 studerte mer enn 2000 personer på Instituto Europeo de Posgrado.

For dette teller Instituto Europeo de Posgrado med styremedlemmer, lærere, professorer og kandidater fra de mest prestisjefylte universitetene og handelsskolene fra hele verden.

Stipendier og betalingsfasiliteter

Hvis du er interessert i å studere en mastergrad eller MBA, kan Instituto Europeo de Posgrado hjelpe deg med å gi deg 40% stipend og betalingsfasiliteter:

Personlig telefonintervju

For å kvalifisere til stipend, skal søkeren gjennomgå et personlig telefonintervju der Instituto Europeo de Posgrado vil forsøke å bestemme om søkeren oppfyller de fastsatte kravene.

Disse kravene er knyttet til kandidatens personlige, faglige og økonomiske situasjon. For bedømmelsen følger vi en streng søknad.

Betalingsfasiliteter


Det er også spesielle betalingsfasiliteter, forfremmet av Instituto Europeo de Posgrado.

Steder

Madrid

Address
Instituto Europeo de Posgrado
C/ Caléndula 93
Edificio J (Miniparc III),
Alcobendas, 28109 Madrid

28109 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Spania Online

Address
Spania Online, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: