IMF Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

IMF er en nasjonal referanse i opplæring til bedrifter og enkeltpersoner; attesteres av de mer enn 125 000 elevene som er trent. Opplæringen vår er basert på mangfoldet av områder og kompetanse til fagene vi underviser. Kvaliteten og omdømmet til tjenestene våre garanteres av enheter som ISO 9001 og 14001, ANCED (National Association of Distance Education Centers) og The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). I dag underviser vi i katalogen fag som fornybar energi forebyggende risikoforebygging eller menneskelige ressurser. Vi har private og offisielle kvalifikasjoner, sistnevnte er et resultat av alliansen som er inngått med prestisjetunge universiteter, som lar oss tilby verdipapirer regulert av utdanningsdepartementet. Studentene har muligheten til å velge modus du ønsker å gjøre kurset ditt, og bedrifter kan velge å bruke vår opplæringsbonus for servicehåndtering for å behandle kreditten din. Vi er avhengige av et team av fagpersoner som er spesialisert på hvert område for å gi veiledning og læringshjelp til studentene, slik at vi til enhver tid får et personlig, omfattende omsorgsteam. Blant verktøyene våre har en ansettelse og praksis hos både våre private kunder og selskaper kan dra nytte av en møteplass i arbeidsmarkedet. Vi har også en innovativ plattform for online trening, med over 250 egne kurs tilgjengelig. Vi har utviklet tilpasset arbeid for selskaper som Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, Etc. Vi jobber også med arbeidsgivere, sosiale partnere og offentlig administrasjon for å fremme gratis opplæring til bestemte grupper og arbeidsledige. Kort sagt, vi er en organisasjon som har som hovedmål å tilfredsstille kundene våre, og for det har vi nettopp funnet en måte å få det til: strebe hver dag for å gi vårt beste.

Utsikt

MFIs visjon er å være en internasjonal leder innen fjernundervisning og fagpersoner på nett innen tekniske områder.

Oppdrag

Vi vil vokse med deg. Målet er å sikre en høy tilfredshet hos våre kunder gjennom personlig oppmerksomhet og fortreffelighet i servicekvalitet. Dette målet krever kontinuerlig forbedring av tekniske og materielle ressurser, og maksimal involvering av all personalopplæring til MFI-er er en annen opplevelse.

verdier

  • Gjør tilgjengelig opplæring, og gi kvalitetsopplæring til konkurransedyktige priser.
  • Velger nye teknologier for å gi verdi til trening.
  • Fysisk nærhet til studenter gjennom vårt internasjonale nettverk av kontorer og tilknyttede sentre.
  • Personlig faglig mentorsystem. Motivert ekstremt profesjonelt team.
  • Intern forpliktelse til teamet vårt, etablering av policyer som tillater profesjonell utvikling basert på tillit, fleksibilitet og selvkrav.

Steder

Madrid

Address
C/ Bernardino Obregón 25
28012 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Valencia

Address
c/ Guillem de Castro 9
46007 Valencia, Valencian Community, Spania

Sevilla

Address
c/ Camino de los Descubrimientos, 11
41092 Sevilla, Andalusia, Spania

Akkrediteringer