IQS – Universitat Ramon Llull

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere ved IQS

IQS er et universitetssenter for Society of Jesus, et grunnlegger av Universitat Ramon Llull, med mer enn hundre års erfaring og en lang historie. Nasjonale og internasjonale akkrediteringer garanterer vårt kontinuerlige arbeid og konsoliderer vår prestisje.

 1. Omfattende utdanning
  Vårt yrke og vår forpliktelse er å utdanne folk etisk og omfattende i personlige, akademiske og faglige termer. Som et resultat, ved IQS , er oppkjøpet av faglige ferdigheter kombinert med utviklingen av studentenes menneskelige dimensjon.
 2. Praktisk dimensjon av programmene
  Programmene er utformet for å gi en praktisk, tverrfaglig utdanning. IQS fakultet har en anerkjent faglig erfaring innen industri og virksomhet, som gir dem mulighet til å gi svært praktisk og oppdatert veiledning om arbeidsmarkedet.
 3. Lenker med Enterprise
  Alle studenter gjennomfører obligatorisk praksisopplæring i private selskaper og de endelige prosjektene er adressert for å utvikle praktiske applikasjoner som en forretningsplan.
 4. Job Exchange og Professional Careers Guidance Service
  Studentene har tilgang til IQS Job Exchange og til Professional Careers Guidance Service, der de får faglig veiledning og hjelp, spesielt med sin første stillingen.
 5. Internasjonal Vocation
  IQS studentutveksling med utenlandske universiteter er et ideelt supplement til programstudiene, ved å gi en opplevelse som beriker studentene både faglig og personlig.
 6. Full engelsk Program og Language Learning
  IQS gir mulighet til å ta noen utdannet programmer og bachelorprogrammet i Bedriftsøkonomi og ledelse helt på engelsk eller gradvis, på spansk og engelsk, samt muligheten til å lære tysk.
 7. Personlig pleie og små grupper
  Studentene har personlige veiledere for å veilede dem i faglige, faglige og personlige saker. Klasser består av små grupper i alle IQS bachelor- og utdannelsesprogrammer.
 8. IQS Grants
  IQS har et omfattende program for stipend og stipend, som inkluderer stipend for ekspertise og familiehjelp.
 9. Profesjonell spesialisering med IQS Graduate Programmer
  Utvalget av IQS kandidatprogrammer gir studentene mulighet til å utvikle sitt yrke i et bestemt fagområde med omfattende opplæring.
 10. Forskning og kritisk tenkning
  Forskning er en viktig aktivitet for å levere kvalitetsutdanning, utvikle kritisk tenkning og bidra til kunnskapsutviklingen. Av denne grunn oppfordrer IQS forskning i sin bachelor, utdannet og ph.d. programmer.


IQS har to skoler: IQS School of Engineering, der vitenskapelige og tekniske studier blir undervist, og IQS School of Management, der økonomi og næringslivsstudier blir undervist.


Internasjonale utvekslinger

IQS er fullt forpliktet til ideen om internasjonalisering av naturvitenskap og mener at sterkere internasjonale bånd fører til høyere kvalitetsstudier og forskning.

Studentutveksling med utenlandske universiteter er en ideell måte å utfylle IQS studier med en opplevelse som vil berike studenter både faglig og personlig. Utvekslinger er laget med anerkjente utenlandske universiteter, som IQS har etablert utvekslingsavtaler med. Spesielt har IQS utvekslingsavtaler med 96 universiteter: 44 i Europa, 31 i Nord-Amerika, 12 i Sør-Amerika, 3 i Mellom-Amerika, 5 i Asia og 1 i Afrika.

IQS støtter og veileder de studentene som ønsker å studere deler av sine programmer i utlandet gjennom sitt internasjonale relasjonskontor. International Relations Office tilbyr også hjelp til alle internasjonale studenter som ønsker å komme til IQS .

Takket være disse internasjonale utvekslingene vil IQS studenter eller forskere nyte følgende fordeler:

 • Forbedre et språk: Det er ingen bedre måte å lære et språk på enn å leve i et land der det er snakkes. Dette forbedrer sine faglige muligheter, ettersom internasjonale selskaper ser etter kandidater som kan snakke et morsmål flytende.
 • Nye relasjoner: De vil få muligheten til å bli kjent med folk som har meninger og kulturer som er forskjellige fra deres, som kanskje kan hjelpe dem i sitt profesjonelle liv.
 • Ferdighetsutvikling: En opplevelse av å bo i utlandet for en viss tidsperiode hjelper folk å bli mer ansvarlige og engasjert for andre ved å forstå kulturelle forskjeller.
 • Sysselsetting: Studentens kontaktnettverk vokser merkbart internasjonalt ved å studere i utlandet, noe som vil bane vei mot andre selskaper eller andre muligheter.


Et kall for undervisning og forskning

Hovedformålet med IQS School of Engineering er trening og forskning innen vitenskap og teknologi. Programmene er utformet for å gi en praktisk og tverrfaglig opplæring, med særlig vekt på både grunnvitenskap og eksperimentelt arbeid.

Forskning er en viktig aktivitet for å gi utdanning av høy kvalitet, utvikle kritisk tenkning og bidra til utviklingen i kunnskap. Dette er grunnen til at IQS stimulerer og fremmer forskning som begynner med bachelor- og utdannelsesprogrammer og slutter i PhD. IQS School of

Ingeniørfasilitetene inkluderer laboratorier, verksteder, pilot- og semi-industrielle anlegg. I undervisningsarbeider og laboratorier blir hver student tildelt en stasjon for deres individuelle bruk.


Entreprenørskap

IQS School of Management er internasjonalt anerkjent for opplæring av sine kandidater i bedriftsøkonomi og ledelse.

Dens oppgave er den omfattende opplæringen av mennesker med holdninger, kunnskaper og ferdigheter som gjør dem i stand til å skape, lede og lede konkurransedyktige organisasjoner, som vil skille seg ut på industriell og teknologisk nivå, og som er forpliktet til fortreffelighet og rettferdighet.

Den faglige erfaringen fra fakultetet for IQS ledelsen er kjent, så vel som sin forskningsprofil, som er svært krevende for kontinuerlig produksjon av bidrag som publisering av referanseprodukter, deltagelse i kongresser, kapitler for bøker og symposier, blant annet .

Steder

Barcelona

Address
IQS
Via Augusta, 390,

08017 Barcelona, Catalonia, Spania

Akkrediteringer

AACSB Accredited