ISDI

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I dag begynner din transformasjon

Bli med oss ​​og være en del av den opprinnelige økosystem som er ledende digital transformasjon og fornyelse av profesjonelle verden.

ISDI er en institusjon opprettet av ledende fagfolk for akselerasjon endring mot en ny, mer konkurransedyktig og mer effektiv forretningsmodell og å maksimere potensialet i enkeltpersoner, fagfolk, bedrifter og markeder i Spania og Latin-Amerika.

I mars 2009 en gruppe av Internet fagfolk møtte sammen med ideen om å skape en skole som ville trene fagfolk og gründere i digital business, og tilbyr innhold som tilfredsstiller dagens behov, ved hjelp av det 21. århundre metoder, og ansette de beste Internet fagfolk som lærere.

ISDI105ISDI101

Særpreget trening for en ny tid

ISDI102

Vi trener ledere digital transformasjon

Vi er spesialister på opplæring og utvikling av digital talent. Vi tilbyr en helhetlig visjon av digital virksomhet samt spesialisert opplæring i ulike disipliner.

Trening for fagfolk ledet av fagfolk

Klassene blir undervist av mer enn 300 digitale fagfolk aktive i de viktigste selskapene i den digitale verden ..

Klassene undervist av mer enn 150 digitale fagfolk

aktive i de viktigste selskapene i den digitale verden.

Umiddelbart gjeldende for reell virksomhet

Metodikk basert på den umiddelbare pågående anvendelse av kunnskap i en reell forretningsmiljø.

Vår Alumni Network

fortsetter Training
Klasse materialer oppdatert for livet, fordi den digitale verden er i stadig endring. Eksklusive oppfrisknings workshops for ex-studenter og foredrag som dekker den siste i det digitale miljøet.

Veiledning og støtte i din profesjonelle karriere
Vi hjelper definere profilen din og forbedre din posisjonering i arbeidsmarkedet.

Hjelp med Starte din bedrift
Mentoring service og annen støtte for våre gründer Alumni.

talent Board
Med hundrevis av innlegg åpner hvert år, eksklusive tilbud for studenter og tilgang til de beste jobbene i sektoren.

pågå~~POS=TRUNC Nettverk
Kontakt med topp fagfolk og eksperter, samt med benchmark-selskaper som er involvert i prosessen med digital transformasjon.

Støtte til entreprenørskap

ISDI start
Eksklusiv pre-akselerasjon program for Alumni prosjekter for å hjelpe dem med deres oppstart, gjør raskere fremgang, gjør færre feil og vokse.

IMPACT Accelerator
Accelerator skapt av ISDI med europeiske fond for finansiering, opplæring og veiledning 60 startups. Med fokus på Mobile, er dette en av de 10 beste akseleratorer i Europa.

Forretnings Angel Fund
Vi investerer i gründerprosjekter med kort og mellomlang sikt posisjoner, på frø, oppstart og digitale transformasjon etapper.

Co-arbeidssentre
Vårt hovedkontor er hjemmet til opplæring, møter og hendelser knyttet til ISDI økosystemgründerprosjekter.

ISDI103

Forskning og Formidling

Whitepapers, studier og observatorier Tildekking digitalisering med hvilken vi støtter utviklingen av digitale kunnskap.

Spansk Forretnings Digitalisering Barometer: Et prosjekt fra ISDI Chair og Universidad Complutense som overvåker virksomheten digitalisering.

ISDI Talks: Keynote-presentasjoner og foredrag av internasjonale digitale eksperter.

publikasjoner: Optimismo Digital Blog, er digital Magazine, er digital Blog.

ISDI104
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Global Mdb

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 8 måneder February 2018 Spania Barcelona USA Boston + 2 fler

Global MDB kombinerer ansikt-til-ansikt trening og online lære å danne denne one-of-a-kind pedagogisk erfaring. Lær om Digital Marketing, Social Media, Mobile Trender, teknologi, Search Marketing, eCommerce, Digital Transformation og startups fra lederne av Internett-revolusjonen fra hele verden. [+]

Global MDB kombinerer ansikt-til-ansikt trening og online lære å danne denne one-of-a-kind pedagogisk erfaring. Lær om Digital Marketing, Social Media, Mobile Trender, teknologi, Search Marketing, eCommerce, Digital Transformation og startups fra lederne av Internett-revolusjonen fra hele verden. Forsøkte å Multinasjonale fagfolk som ønsker å lede team eller digitalisering prosjekter. Markedsføring og kommunikasjon eksperter som har behov for å ta spranget inn i den digitale verden. Spesialister i digitale felt som ønsker å tilegne seg en omfattende kunnskap om den elektroniske verden og lede endring. mål Integral visjon av den verdensomspennende Digital Ecosystem med anerkjente eksperter på en global skala. Ledelse og strategi Evne til å lede og gjennomføre digitale strategier og ta ansvar i beslutningsprosessen for komplekse prosjekter. Teknologiske trender, bor oppdatert med de nyeste trendene vil gi deg et konkurransefortrinn i å lede transformasjonen av din bedrift. Nettverk, eksklusive internasjonale nettverk muligheter som vil tillate deg å markedsføre virksomheten, lære av andre, og skaffe potensielle partnere og investorer. Moduler RCC- Harvard. Innovasjon og trender, Digital Vision og strategi og digital markedsføring Online opplæring. Digital Content, Social Media, UX & Design, Teknologi og IOT ISDI Spania. Mobile & Apps, E-handel og søkemotorer Online opplæring. Digital Advertising Data Analytics, Digital Law and Ledende Digital ISDI USA. Startups og entreprenørskap og digital transformasjon [-]

Master I Internet Business

Campus Heltidsstudier 400 timer October 2017 Spania Madrid Barcelona + 1 fler

Digital undervist Masters i Business og skapt av de beste profesjonelle Internett, som er dannet på alle områder av digitale virksomhet. [+]

Digital undervist Masters i Business og skapt av de beste profesjonelle Internett, som er dannet på alle områder av digitale virksomhet. Det er orientert mot praktisk og faglig utvikling som er basert på en helhetlig tilnærming, koordinere programmer, Internett-verktøy og en kjerne prosjektet er et samarbeid der kunnskap blir anvendt digitalisering et ekte selskap. Hvem bør delta Nyutdannede med yrkeserfaring fra ulike sektorer med varierende grad av digitalisering. Fagfolk som ønsker resirkulert inn i den digitale sektoren. Gründere som ønsker å starte sin virksomhet på nettet. Spesialister som søker et helhetlig syn på digital virksomhet. Mål Få muligheten til å: Har et realistisk syn på hele integrerte masterprogrammet som helhet. Sett bitene av en helhetlig plan for digitalisering. Implementere strategien og gjennomføring av digitale identitet Sosiale nettverk: å tiltrekke publikum og gi et prosjekt. Forstå hva utformingen av tjenester og disipliner. Utvikle -funksjonaliteter salg og kundeservice. Utvikle en kommunikasjonsstrategi og en detaljert plan reklamekampanjer. Integrer mobilt internett og andre plattformer i en forretningsplan. Lage en handlingsplan med sikte på SEM og SEO. innhold 15 moduler moduler 0. Modul Digital Visjon og strategi Modul 1. Digital Marketing Modul 2. Innovasjon og Design Thinking Modul 3. digitalt innhold Modul 4. Sosiale nettverk Modul 5. digital teknologi Modul 6. Mobile og Apps Modul 7. Design og UX 8. E-handelsmodulen 9. Søk Module Modul 10. Reklame og Digital Media 11. Modul Digital Law 12. metrisk modul og data analyse 13. Modul Digital Kreativitet Modul 14. Enterprise og startups 15. Digital Processing Module kjerne-prosjektet Studentene... [-]

Master in Marketing Automation (MMA)

Campus Heltidsstudier 450 timer October 2017 Spania Madrid Barcelona + 1 fler

[+]

januar 2018 [-]

MDA

Campus Deltid 400 timer October 2017 Spania Madrid Barcelona + 1 fler

[+]

OPPTAK FORM - Hvis du er interessert, kan du fylle ut våre opptak form. [-]

Videoer

ISDI

Bruno Beretti, Digital Marketing Manager en Clarins Group [Esp]

Kontakt
Besøksadresse
ISDI
Calle Viriato, 20

Madrid, 28010 ES
Besøksadresse
ISDI
Carrer de la Diputació, 37

Barcelona, 08015 ES
Besøksadresse
ISDI
Garage Cowork,
Calderón de la Barca 78,
Polanco

Mexico City, 11550 MX
Besøksadresse
ISDI
Av Sta Fe 440,
Edificio Century Plaza,
Piso PB. Red Box

Santa Fe, 05349 MX
Besøksadresse
RCC-Harvard
Boston, Massachusetts, US