Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Stiftet i 1986, er Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset (IUIOG) et forsker- og forskningssenter som i det vesentlige svarer til utdanningsskolene i nordamerikanske universiteter. Det var det første universitetet som ble promotert og forvaltet i Spania av en privat enhet, José Ortega og Gasset Foundation, og festet til et offentlig universitet, Complutense Universitetet i Madrid. Dess patronage er integrert av José Ortega og Gasset-Gregorio Marañón-stiftelsen , den autonome regionen Madrid, utdanningsdepartementet, kultur og sport, Utenriksdepartementet og Complutense Universitetet i Madrid, samt et utvalg gruppe av akademikere valgt av konsensus.

misjon

Utvikle og fremme talenter av studentene i å generere synergier mellom de faglige verdener, faglig, vitenskapelig og bedriftsnettverk med sikte på å trene studentene oppmerksomme og følsomme av problemene i det sosiale miljøet plass.

utsikt

Bidra til dannelsen av faglig dyktighet, med en sterk tverrfaglig og tverrgående karakter, for å møte kravene til en stadig mer global og konkurransepreget verden, gjennom en pedagogisk modell som setter personlig oppmerksomhet til studenten i verdi, sameksistens i klasserommet, kritisk tenkning og bruk av ny teknologi.

verdier

  • Samfunnsansvar og følsomhet
  • vitenskapelig rigor
  • akademisk innovasjon
  • Mangfold og mangfold av ideer og meninger
  • Forpliktelse til sosial inkludering og likeverd

Vår campus

Campus ligger i sentrum av Madrid, og i en symbolsk bygning, den gamle Residencia de Señoritas, som ligger ved sammenløpet av Fortuny og General Martínez Campos-gatene. Denne institusjonen spilte en viktig rolle i innlemmelsen av spanske kvinner i fagområder. Blant lærerne fremhevet de figurer som María Zambrano, Zenobia Camprubí, Gabriela Mistral, Victoria Ocampo, María Martínez Sierra og Clara Campoamor. Og fra deres klasserom kom pedagoger som Juana Moreno, María Comas Camps, Carmen Castilla, Margarita de Mayo Izarra og Carmen Isern; forskere som María García Escalera eller Cecilia García de Cosa; politikk som Victoria Kent, eller juridiske spesialister som Matilde Huici.

Konvertert til hovedkvarteret for Ortega og Gasset-stiftelsen i 1978, skiller biblioteket seg ut fra de 13.000 volumene som eies av José Ortega og Gasset, som bibliografiske samlinger av fremtredende intellektuelle, nasjonale og internasjonale institusjoner har blitt lagt til. ; og i 2011, og takket være fusjonen med Gregorio Marañón Foundation, fra biblioteket til Gregorio Marañón.

Campus har alle nødvendige fasiliteter for å gi opplæring, og er utstyrt med de mest avanserte teknologiene for å lette, både lærere og studenter, ferdigstillelse av deres respektive jobber.

Sammenslutningen av miljøet med tilstedeværelse av ledende profesjonelle og intellektuelle eksperter, som utøver sin undervisning, bidrar til å gi IUIOG et passende miljø for å skaffe seg en utmerket utdanning, fremme en lidenskap for forskning og skape en kritisk ånd som Det vil gjøre det mulig for våre studenter å møte deres personlige og faglige utfordringer.

FOM-fellesskapet

En virtuell plass hvor lærere og studenter har sitt møtepunkt. Den beste dagsorden for kulturelle aktiviteter organisert av Ortega Marañón Foundation og alle de merkene og institusjonene det er vert for: IUIOG , Instituto Marañón , Goberna og internasjonale programmer.

Den mest oppdaterte informasjonen om opplæringstilbudet og inngangsporten til den virtuelle campus, hvor studentene får tilgang til faglig innhold, forum, aktiviteter og alle nødvendige verktøy for utvikling av virtuelle økter.

Studentene må ha tilgang til Virtual Campus gjennom FOM-fellesskapssiden . Den akademiske samordningen av programmet vil gi dem et brukernavn og passord slik at de kan få tilgang. For å gjøre deg kjent med driften av denne plattformen, vil du få grunnleggende instrukser for bruk.

Steder

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Address
Instituto Universitario Ortega y Gasset c/ Fortuny, 53 -
28010 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania
Telefon
+34 917 00 41 00