Immune Technology Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi humaniserer teknologi gjennom utdanning

Immune Technology Institute er et levende fellesskap av kunnskap der teknologi og ideer er motoren for vekst. Vi promoterer et unikt læringssystem der læring tilegnes gjennom å løse reelle utfordringer i profesjonelle verden, hånd i hånd med ledende selskaper i teknologisektoren.

Forbered deg på fremtidens jobber

IMMUNE ble født for å trene de beste fagfolk og gründere innen teknologi. I motsetning til tradisjonelle skoler, er programmene våre utviklet sammen med selskaper og oppdateres kontinuerlig. Du vil finne det siste for å utvikle din karriere med en fremtidsvisjon.

Maksimer talentet i selskapet ditt

Vi samarbeider med ledende organisasjoner for å styrke talentet deres. Bli en IMMUNE-partner og kontakt med fagfolk innen teknologisektoren.

artificial intelligence, brain, think

filosofi

Immune Technology Institute tilbyr et unikt læringsøkosystem. Vi forbereder studentene våre på utfordringene i dag og i morgen, og gir dem kunnskap og ferdigheter til å bygge løsninger som går utover det konvensjonelle.

"Målet vårt er å gå utover dagens rammer for formell utdanning. Vi skaper et innovativt miljø som fremmer nettverk mellom selskaper og kandidater for å bygge dristige løsninger som går utover det konvensjonelle."
Juan Riva. Grunnlegger og administrerende direktør for Immune Technology Institute

Det som definerer oss

integritet

Vi tror at integritet er et essensielt prinsipp for å sikre en positiv bruk av teknologi, idet vi tar hensyn til virkningen på menneskelivets og etikkens livsførsel.

Audacity

Hos IMMUNE dyrker vi evnen til å møte utfordringer med lidenskap og foreslår uvanlige løsninger.

lytter

Vi lytter i og utenfor samfunnet vårt for å lære om nye funn, trender og utvikling og inkorporere dem i IMMUNEs faglige programmer.

selfhood

Hos IMMUNE er vi opptatt av å maksimere potensialet til hver enkelt person og organisasjon, og styrke deres styrker, interesser og ambisjoner.

motivasjon

Vi fremmer ubegrenset nysgjerrighet, en proaktiv holdning og avvik. Vi vil at studentene våre skal stole på at instinktene deres jobber for å finne smarte løsninger.

social media, digitization, faces

En unik metodikk

Sak som skal løses

Vi utviklet oss fra den tradisjonelle "case study" til "case som skal løses" der studentene lærer ved å løse uløste saker som selskaper bidrar med.

Læring ved å gjøre

Kunnskap tilegnes naturlig gjennom en 100% praktisk læringsmetodikk som kondenserer sentrale teoretiske kunnskaper.

Peer to Peer Learning

Profesjonell suksess er dypt forankret i samarbeid, åpenhet, samhandling og fellesskap, som alle gjenspeiles i hvert trinn i læringsprosessen.

Humanvitenskap og myke ferdigheter

Alle programmer tildeler 20% til utvikling av humaniora og myk kompetanse for å utvide vår forståelse av verden gjennom et tverrfaglig prisme.

Kontinuerlig læring

Transformasjon er den eneste konstanten i teknologien. Dette er grunnen til at vi kontinuerlig oppdaterer programmene våre og holder oss foran de siste innovasjonene og applikasjonene deres.

Innovativ vurdering

Vi gir studentene detaljert informasjon om deres prestasjoner, ferdigheter og nøkkelkompetanser for deres profesjonelle suksess.

Mestere nok

Programmene dekker de essensielle aspektene for å gi en global visjon av teknologiene og dykke ned i de mest relevante områdene, og trene fagpersoner som skiller seg ut i dagens marked.

motivasjon

Vi fremmer motivasjon som en motor for å lære, og gir klassene en smidig læringsdynamikk. Vi oppfordrer til ubegrenset nysgjerrighet, en proaktiv holdning og avvik.

IMMUNE i media

"Instituttet for teknologisk utdanning IMMUNE åpner i Madrid. I det lærer studentene på en praktisk måte gjennom prosjekter foreslått av selskaper"

ED Digital økonomi

"Juan Riva; administrerende direktør og grunnlegger av IMMUNE: Vi ønsker å bli sentrum for dyktighet i Europa"

økonomen


" Immune Technology Institute : På jakt etter de 50 beste teknologiske talentene i Spania"

GrunnenSteder

Madrid

Address
Paseo de la Castellana,89
28046 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss