Les den offisielle beskrivelsen


Om oss

CEU IAM Business School (Institutt for Avansert Management) er Business School i CEU-gruppen. der fagfolk som ønsker å lede sitt felt på en etisk og varig måte, blir trent.

Vi er den største utdanningsgruppen i Spania . Grunnlagt for over 85 år siden av den katolske sammenslutningen av propagandister (ACdP), har gruppen mer enn 25 utdanningsentre der mer enn 200 offisielle kurs . er lært. Over 250 000 studenter har passert gjennom klasserommene og mer enn 4000 fagfolk jobber hver dag for å gi deg den beste utdanningen.

CEU-utdanningsgruppen, som heter San Pablo CEU University Foundation, er et prosjekt fra den katolske sammenslutningen av propagandister (ACdP) . Stiftelsens oppgave er å bidra til forbedring av samfunnet gjennom toppkvalitetsutdanning, og tilbyr en pedagogisk modell i samsvar med prinsippene om kristen humanisme , verdiene som overføres til oss av evangeliet og handling i det offentlige liv i rettssaken og til forsvar for mennesker.

Målet med CEU-gruppen er å søke faglig og profesjonell fortreffelighet , innovasjon i sine pedagogiske prosjekter og opplæring av studenter i menneskelige verdier og dyder .

Kjennetegnene til CEU IAM Business School er lederskap og etikk som svar på en stadig mer digital, global og stadig foranderlig verden. Vi er forpliktet til varige og bærekraftige verdier og prinsipper for å lede mennesker og organisasjoner.

Vi har sterke internasjonale samarbeidspartnere , samt delte programmer med amerikanske institusjoner som Berkeley, University of California (rangert topp 1 offentlige universiteter og topp 4 i Global Universities Ranking US News), Babson College (verdens anerkjente institusjon for entreprenørskapsutdanning ) og Senter for kreativt lederskap (rangert topp 5 i lederskap, finansielle tider).

Institutt for avansert ledelse (CEU IAM) Business School er også medlem av AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business).

Internasjonale avtaler

Institutt for Avansert Management (CEU IAM) Business School (Institutt for Avansert Management) er Business School av gruppen CEU. Den knytter sin faglige ekspertise til den internasjonale projeksjonen til elevene, og styrker tilbudet i internasjonale programmer. Målet er å opprettholde den globale visjonen takket være interkulturalitet og berikelse som ulike visjoner bidrar til.

CEU tilbyr internasjonale programmer på Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Forskningsinstituttet for Avansert Management (Kobe, Japan), Berkeley University Fordham University USA) og University of Chicago (USA)

Personlig utvikling

Institutt for Avansert Management (CEU IAM) Business School gir alt du trenger for å utvikle seg i din karriere. Den har en profesjonell karriere som hjelper studenter gjennom hele prosessen og etter uteksaminering fra studier. Det gir også mulighet for å få tilgang til CEU Emprende , et spesifikt program for å støtte entreprenørskap, hvor fødsel av nye og varige forretningsinitiativer finner sted.

Den profesjonelle karriereavdelingen grupperer CEUs relasjoner med en rekke selskaper for å finne løsninger som møter rekrutteringsbehov og karriereutvikling, ambisjoner for kandidater. Mer enn 4500 avtaler inngått med ulike selskaper over hele verden.

Programmer gitt i:
  • Spansk
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Finanssektoren er full av stimulerende jobbmuligheter. Videre trenger både store og små bedrifter og søker ledere med solid økonomisk bakgrunn. Av denne grunn har vi oppr ... [+]

Finanssektoren er full av stimulerende jobbmuligheter. Videre trenger både store og små bedrifter og søker ledere med solid økonomisk bakgrunn. Av denne grunn har vi opprettet et program som gir et helhetlig syn på finansverdenen, både i sitt forretningsområde og i bank- og finanssektoren.

Tilgangsprofil

Profesjonelle og ledere som arbeider i økonomistyring av selskaper, finansdepartementer, bank og finansmarkeder, samt fagfolk fra utenfor finansmarkedet som trenger en solid finansiell base for å kunne utvikle seg i sin faglige karriere med garantier.

Mastergraden er rettet mot personer som ønsker å jobbe på følgende områder: Finansielle avdelinger til store bedrifter eller familiebedrifter (økonomi, administrasjon, styringskontroll, statskasse mv.), Investeringsledelse (kapitalforvaltning, privat bank, eiendomsinvestering , familiekontor, forsikringsselskaper, kollektive investeringsfond, hedgefond, venturekapitalfond eller frøkapital mv.), kommersiell bankvirksomhet (detaljhandel, bedrifts- og forretningsbank, forbrukerfinansiering, etc.), investeringsbanker (bedriftsfinansiering, strukturert finansiering , verdipapirer og derivater meglerhandel, handel, forskning, etc.), offentlig bank (utviklingsbanker, multilaterale finansinstitusjoner), vurdering, rådgivning eller finansiell rådgivning.... [-]

Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
400 timer
Campus
Les mer på norsk
Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Vårt program tar sikte på å forbedre, oppdatere og styrke juridisk og skattekunnskap fra unge fagfolk fra et praktisk perspektiv, men med samme vekt og fra samme praktisk ... [+]

Vårt program tar sikte på å forbedre, oppdatere og styrke juridisk og skattekunnskap fra unge fagfolk fra et praktisk perspektiv, men med samme vekt og fra samme praktiske perspektiv, søker den å vise dem de ikke-tradisjonelle tekniske behovene til yrket.

Vi er overbevist om at kun ved å bli kjent med disse kundenes behov, uansett om de er interne i en organisasjon eller ekstern hvis konsulenttjenester tilbys til tredjepart, kan de fagfolk som starter sin karriere fokusere deres råd om de aspekter der kunden oppfatter og mottar merverdi.

TilgangsprofilUniversitetsstudenter eller personer som starter sin profesjonelle karriere og ønsker å kombinere opplæring med sine profesjonelle aktiviteter.Profesjonelle fra advokatfirmaer, konsulentfirmaer, firmaer som gir juridisk rådgivning til selskaper og generelt alle som ønsker å utvide sin kunnskap om nasjonal og internasjonal skattlegging.Fagfolk i finanssektoren som krever opplæring i beskatning.Program... [-]
Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
300 timer
Campus
Les mer på norsk
Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Den internasjonale master i digital virksomhet (MDIB) er en banebrytende mastergrad som spesialiserer seg i de viktigste disipliner av det digitale miljøet, som studenten ... [+]

Den internasjonale master i digital virksomhet (MDIB) er en banebrytende mastergrad som spesialiserer seg i de viktigste disipliner av det digitale miljøet, som studentene vil få muligheten til å oppleve i digitale praktikplasser i selskaper som ligger i Washington DC.

MDIB gjør det mulig å mestre nye digitale styringsverktøy for bedriftsvekst. Den kombinerer en strategisk og analytisk tilnærming, og utforsker sentrale problemstillinger: digital økosystem og styring, digital markedsføring og kommunikasjon, innovasjon og entreprenørskap, økonomi og drift eller Big Data.

Nyheten til MDIB er at den lar elevene umiddelbart bruke de ferdighetene som læres i sitt digitale internshipprogram i Washington med ledende amerikanske institusjoner.... [-]

Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
600 timer
Campus
Les mer på norsk
Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Programmet representerer en uovertruffen mulighet for nyutdannede og unge fagfolk med opptil 3 års erfaring som ønsker å bygge vei til ansvarsområder i selskapet, og bruk ... [+]

Programmet representerer en uovertruffen mulighet for nyutdannede og unge fagfolk med opptil 3 års erfaring som ønsker å bygge vei til ansvarsområder i selskapet, og bruke en metode som gjør det mulig for studenten å utnytte alt sitt lederskap og potensial. Og dette oppnås ved å bringe innhold og interesser nærmere, konsolidere kunnskap om de nyeste ledelsesteknikker som er nødvendige for å oppnå profesjonell suksess i et globalt, dynamisk og mangfoldig miljø.

TilgangsprofilPå grunn av sin tverrfaglige karakter er masterstudiet fokusert på kandidater og kandidater fra flere akademiske opprinnelser.Biosanitær (Farmasi, Veterinær, Bioteknologi, Kjemisk).Teknikere (Ingeniører av alle spesialiteter, arkitekter, etc.).Sosialt (lov, psykologi, PR, historie og humaniora).Firma (ADE, økonomi, markedsføring, reklame, etc.).Med ingen eller liten yrkeserfaring. Deres spesialisering reiseruter tillater tilgang fra flere akademiske opprinnelser og for studenter å tilpasse løpet av mastergraden.program... [-]
Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
5000 timer
Campus
Les mer på norsk
Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

De største selskapene i bilindustrien trenger fagfolk med spesialisert opplæring og utdanning på dette feltet. Det er et presserende behov for personell med spesialprofil ... [+]

De største selskapene i bilindustrien trenger fagfolk med spesialisert opplæring og utdanning på dette feltet. Det er et presserende behov for personell med spesialprofiler for bransjen med solid kompetanse i virksomheten. Denne mastergraden gir internships i bedrifter i bilindustrien.

Tilgangsprofil

Kurset er rettet mot fagfolk og trenere som ønsker å spesialisere seg i bilindustrien og som er utdannet i økonomi, engineering, markedsføring og lov.

Program

Programmet består av 11 moduler.

Industrien. Beskrivelse, funksjon og grensesnittSentral og funksjonell struktur av produsentenSentralstruktur av produsenten. Finansiell strategi og ledelseSalgsavdelingen. SalgsområderEtter-salgsavdelingenForhandlerenEksterne økonomiske aktørerLedelse. LederegenskaperServiceavdelingForhold til samfunnetTurnus* * Praktikopplæringen begynner på slutten av mastergradsstudiet med en minimumsperiode på 3 måneder og maksimalt 6.Automotive business prosjektMål... [-]
Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
400 timer
Campus
Les mer på norsk
Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Executive Master's Degree i byplanlegging og utvikling på skolen er referansen i Spania med to tiår med erfaring akkumulert i sin heltid versjon og tolv år i sin Executiv ... [+]

Executive Master's Degree i byplanlegging og utvikling på skolen er referansen i Spania med to tiår med erfaring akkumulert i sin heltid versjon og tolv år i sin Executive versjon.

Planleggerne fra MUOT skiller seg ut på grunn av deres tverrfaglige perspektiv, samtidig som de demonstrerer et utmerket forberedelse for å møte de utfordringene som dagens byer gir. En ytterligere bemerkelsesverdig egenskap er deres suksess på arbeidsmarkedet og okkupasjonen av høyt stillte stillinger i institusjoner og selskaper knyttet til forvaltningen av byutviklingsprosjekter og fremtidens fremtid.

Her presenteres du med en utmerket mulighet for kvalifisering i et felt med økende etterspørsel etter kvalifisert personell, og ikke glemme muligheten for internshandlinger hos ledende selskaper i feltet.... [-]

Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
640 timer
Campus
Les mer på norsk
Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Hensikten med dette masterkurset er å trene den første generasjonen teknologiske advokater, med reell kunnskap og erfaring som gjør at de kan samhandle i dette digitale m ... [+]

Tiden er kommet for at rettssektoren skal spille sin rolle i den digitale revolusjonen, og denne mesteren vil hjelpe deg med å gjøre det.

Takket være den omfattende kunnskapen om hver teknologi fra både det juridiske og tekniske perspektivet som vil bli kjøpt på slutten av programmet, vil advokaten ha alle de nødvendige verktøyene for å forstå verden i dag og i morgen, og vil møte den nye juridiske situasjoner med selvtillit, innsikt og forretningssyn som bare de dyktigste og kvalifiserte fagfolkene som trent i alle disse teknologiene vil ha.

Hensikten med dette masterkurset er å trene den første generasjonen teknologiske advokater, med reell kunnskap og erfaring som gjør at de kan samhandle i dette digitale miljøet med trygghet, selvtillit og forståelse.... [-]

Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
350 timer
Campus
Les mer på norsk

CEU Institute for Advanced Management