Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere markedsføring i IM

Hvis du studerer Digital Marketing, i IM vil du multiplisere din profesjonelle opplæring

20 grunner til å velge IM:

Kvalitativ, pedagogisk, brukbar, økonomisk, teknisk

KVALITATIVE GRUNN

I. Studere ved den største digitale handelshøyskolen i verden. Mer enn 150 lærere som underviser fra våre sentre, distribuert over Spania, Irland, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia, etc; mer enn 40 spesialiserte programmer innen digital markedsføring, mer enn 7000 studenter fra 26 forskjellige land, og et eget forlag med mer enn 14 bøker utgitt.

II. Dobbeltgrad Etter fullført opplæringsprogram vil studenten få et diplom akkreditert av Abat Oliba universitet og, på profesjonelt nivå, av IM. International Marketing Institute

III. Vi har ISO 9001: 2008-sertifisering i kvalitetsstyring, vi overholder UNE 66181-standarden som anerkjenner vår kvalitet på nettbasert opplæring.

IV. Tilknyttet og akkreditert av Abat Oliba-universitetet, Cenfotec-universitetet i Costa Rica, og vi er en del av organisasjonene FEDE (European Federation of Schools), ANCED (National Association of eLearning and Distance Centers) og Adigital (Spanish Association of the Economy Digital), blant andre.

PEDAGOGISKE Årsaker

V. Effektiv pedagogikk: Vi stikker av fra fillerinformasjon, vi er effektive. Begge i notatene, som lærere.

Frihet til å organisere som du ønsker, studere i den rekkefølgen du vil og levere når du vil.

VI. Fakultetet. Lærersøkprosessen er intens og krevende. Vi har gode fagfolk innen digital markedsføring som liker å overføre erfaringene sine. Lærerne våre gjør oss flotte.

VII. Omfattende støtte fra lærere: Du vil ha alle lærerne gjennom hele opplæringen, ikke bare mens du studerer faget deres.

VIII. Omfattende støtte fra senteret: Vi ønsker at mange IM-ambassadører skal lykkes verden fremover. Vi vil gjøre det som er i våre hender for å gjøre det lettere for deg å bli en. Vi legger ikke hindringer.

IX. Studiemodalitet. Vi har tre modaliteter etter studentenes behov: eLearning (100% online), Blended eLearning (face-to-face og online-kombinasjon) og Summer School, intensive kurs i løpet av månedene juni og juli.

X. Vi underviser i tre forskjellige typer klasser:

 1. Ansikt til ansikt klasser *:
  dynamiske klasser rettet mot å anvende teoretisk kunnskap i det mest praktiske terrenget.
 2. Virtuelle klasser:
  online klasser fokusert på å løse studentenes spørsmål på en praktisk måte
 3. Ansikt til ansikt masterclasses:
  konferanser med høyt kvalifiserte foredragsholdere for å publisere den siste utviklingen innen digital markedsføring, som studenter kan delta i Barcelona, eller se forsinket gjennom vårt virtuelle campus.

ARBEIDSRESONER

XI. Arbeidsutveksling og praksis. Mer enn 40% av studentene våre som praktiserer praksis, ender opp med å bli ansatt av selskaper.

XII. Forbindelse med sektoren: sektoren trenger arbeidere og studenter trenger arbeid. Vi fungerer som en kontakt for å møte tilbud og etterspørsel.

XIII. Avtaler med store digitale selskaper som Ebay og for tiden, i samarbeid med Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, osv. ... I tillegg følger vi det spanske arbeidsdepartementet innen sitt prosjekt for ungdomsentreprenørskap og sysselsettingsstrategi.

XIV. I bedriftsopplæring Spesialiserte råd til bedrifter, vi hjelper HR-avdelingen med å velge den beste opplæringen i henhold til behovene til bedriftens ansatte

ØKONOMISKE GRUNN

XV. Demokratisering av trening. I IM ønsker vi at alle skal studere digital markedsføring på et høyt nivå, så vi justerer prisene på alle våre treningsprogrammer, og er de mest konkurransedyktige i markedet.

XVI. Gratis finansiering. I IM tilbyr vi deg muligheten til å finansiere treningen din hos oss GRATIS uten interesse, eller hvis du vil ha flere avgifter eller dele dem i tide, kan du gjøre det med Banc Sabadell, til 0% rente.

XVII. Bonusopplæring for alle ansatte gjennom Tripartite Foundation. Hvis selskapet ditt har nok kreditt, er vår opplæring 100% bonus.

XVIII. ISIC internasjonale kort. Alle studentene våre har det internasjonale studentkortet med rabatter og eksklusive fordeler (museer, elektronikk, butikker, turer osv.) I mer enn 120 land.

TEKNISKE GRUNN

XIX. Fasiliteter. Alle klasserommene våre har en datamaskin per HPs siste generasjons student **, digitale tavler, store og moderne rom, og et høyt ytende fiberoptisk Wi-Fi-nettverk (300 Gb) med Aruba-utstyr, det mest avanserte i markedet.

XX. Pedagogisk plattform. Vårt virtuelle campus er skreddersydd for oss og studentenes behov. Det er noe av det mest komplette og brukbare som finnes. Tilgjengelig 24 timer i døgnet for alle studenter, med tilpassede lærere og veiledere som vil følge deg under opplæringen.

(*) Denne modusen er bare for ansikt til ansikt-studenter

(**) Utstyr tilgjengelig på Barcelona hovedkvarter. Resten av arenaene, for å konsultere.

HVA BEVEGER OSS?

Tilby den beste opplæringen innen digital markedsføring og gjør den tilgjengelig for alle . Digital markedsføring skal ikke være eiendelene til noen få selskaper.

Derfor genererer vi flere jobber og forbereder flere fagpersoner på å integrere seg i arbeidsmarkedet . Uavhengig av studentenes opprinnelse, med like muligheter for alle .

Vi utdanner, inspirerer og samarbeider med et fellesskap av studenter, studenter, professorer og fagpersoner i sektoren, og fremmer et livlig og aktivt nettverk. Et relasjonssystem for å støtte hverandre i det intrikate digitale miljøet.

I IM MÅ DU FINNE

 • Respekt for mennesker, institusjoner og hva de representerer.
 • Forsvar for etisk atferd , integritet og tankefrihet.
 • Åpen læringsmodell , som kombinerer formelle og uformelle metoder for bruk av nye teknologier og deres muligheter.
 • Dynamisering av arbeidsmarkedet, sammenkobling av studenter og bedrifter. Reintegrering av profiler i arbeidsmarkedet.
 • Kvalitet i prosessene, tjenestene og vårt kall til samarbeidsdeltakelse i handlingene våre.
 • Demokratisering av trening
 • Nærhet til å nærme seg avstander og at online blir noe nært og kjent.
 • Implikasjoner: Målet vårt er det samme som studenten, at instituttet skal være den beste profesjonelle innen digital markedsføring.

Steder

Barcelona

Address
Carrer del Comte d'Urgell,
143 Planta 5.

08036 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
Calle María de Molina, Nª 54
planta 5

28006 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania