Les den offisielle beskrivelsen

School page option 1

Universitetsånd

Kallet til å lære og å forandre verden

Et universitet innebærer kunnskap, forskning og kunnskapsoverføring. Imidlertid ønsker vi mer.
Vi er mennesker som dedikerer vår tid og krefter for å lære for å forandre verden. Du kan se denne ambisjonen i UIC Barcelona aktiviteter. Det er i vårt DNA.

Har universitetet erfaring du alltid drømt om

Plassering av hver student i hjertet av alt betyr at du er hovedperson i UIC Barcelona.

Dette er vår forpliktelse til deg, reflektert av individuell oppmerksomhet, små klassegrupper, et vennlig undervisningsorgan, støttende tjenester og alt du trenger for å forbedre dine ferdigheter.

Bygg broer til profesjonell virkelighet

Vi er knyttet til samfunnet og til selskaper. Klasser praktiseres og læres av aktive fagfolk. De suppleres med et arbeidsplassprogram. Av alle disse årsakene har UIC Barcelona en av de beste ansettelsesnivåene i det katalanske universitetssystemet.

I Barcelona og i forbindelse med verden

Flerkulturelt Barcelona gir en overordnet bakgrunn av talent og kunnskap.
Vi har også internasjonale avtaler og utvekslingsprogrammer med universiteter i utlandet. Noen av våre studieprogrammer er undervist delvis på engelsk; Du kan til og med ta hele studiet på dette språket.

akkreditering

Universitat Internacional de Catalunya begynte offisielt sin akademiske virksomhet i oktober 1997. Organisk lov 11/1983 om universitetsreformen (LRU) sammen med 26/1984 parlamentsloven i Catalonia, etablerte det rette rettslige rammeverket for etableringen av et universitet med kapasitet til å tildele offisielle diplomer. Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) tok fullt ansvar for å gjennomføre dette faglige prosjektet.

School page option 2

Topp grunner til at en student bør vurdere å studere ved UIC Barcelona

 1. Internasjonal opplevelse i en av de mest spennende byene i verden: Barcelona
 2. Høyt kvalifiserte professorer og fagfolk som elsker å lære med et internasjonalt tenkemåte
 3. Offisielle grader og praktisk trening
 4. Internasjonale internships
 5. En høy grad av ansettelsesevne
 6. Den optimale måten å forbedre språkkunnskapene på
 7. Personlig veiledning og råd for alle programmer og til alle studenter
 8. Nettverk og kontakter
 9. Utvikling av lederskap og entreprenørskap
 10. Fortsett opplæring: Master, postgraduate og Ph.D. programmer

tjenester

Overnatting: Hvis du trenger overnatting i løpet av din tid på universitetet, vil du kunne søke om studentboliger, leiligheter og rom som er spesialdesignet for dine behov.

Sport: Studerende på UIC Barcelona betyr å utvikle seg som en person. Vi oppfordrer elevene til å være involvert i idrett og fysiske aktiviteter. Universitetet forfremmer og organiserer sportsaktiviteter, konkurranser og gir rabatter og andre fordeler til studenter slik at de kan få tilgang til andre fasiliteter og organisasjoner i Barcelona.

Coaching og rådgivning: Rådgivning og coaching tjenester designet for studenter å oppnå sine personlige og faglige utfordringer.

Studentliv

Student Services: hjelper deg med å oppnå det som er viktigst: dine personlige mål.

Det organiserer et bredt spekter av kulturelle, sportsrelaterte, sosiale og akademiske aktiviteter. Tjenesten gir informasjon og veiledning om faglige, administrative og utenlandske studier på universitetet.

UICs Student Services er ansvarlig for å informere og gi råd til universitetsstudenter om hvordan man skal håndtere sine papirarbeid og også andre ekstracurricular problemer.

Alumni: UIC Barcelona relayer sin akademiske filosofi til samfunnet gjennom sitt samfunn av 12.000 nyutdannede. Denne filosofien er utmerket på jobben, individet plassert i sentrum av alt, lyst til å tjene og konstant søken etter sannhet.

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spanish (Spain)

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

International University of Catalonia

Mastergrad i arkitektur og design Business Management forsøker å sikre at du vil kunne skape særegne verdier for yrket ditt gjennom forretningskunnskap. Denne kunnskapen ... [+]

Innenfor forretningsområdet i den tekniske / kreative verden er det en merkbar mangel på fagfolk med kunnskap som er spesifikke for deres spesifikke disiplin og ferdighetene til å utvikle og skikkelig administrere et selskap.

Mastergrad i arkitektur og design Business Management forsøker å sikre at du vil kunne skape særegne verdier for yrket ditt gjennom forretningskunnskap. Denne kunnskapen vil styrke din evne til å utvide virksomheten din og øke sjansene for å bli med de ledende selskapene i din bransje, som har behov for fagfolk med teknisk kunnskap og et allsidig, innovativt og strategisk forretningssinn.

Med denne mastergrad, vil du motta trening som trengs for å sette Project Management Professional eksamen og bli en sertifisert prosjektleder med Project Management Institute (USA).... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
International University of Catalonia

Denne mastergraden er et innovativt, internasjonalt og tverrfaglig utdanningsprogram som lærer studentene hvordan man skal operere de mest presserende oppfordringene til ... [+]

Handle om

Denne mastergraden er et innovativt, internasjonalt og tverrfaglig utdanningsprogram som lærer studentene hvordan man skal operere de mest presserende oppfordringene til å bygge mer motstandsdyktige og bærekraftige byer gjennom byplanlegging og design, og hvordan å lage en tilstrekkelig politikk og styringsmodeller. Dette ettårige programmet gir de mest oppdaterte perspektiver, metoder og verktøy for å håndtere trusselen om klimaendringer, naturkatastrofer og de sosiale og tekniske forandringene som kreves for å minimere miljøpåvirkningen av dagens globale urbaniseringstrender samtidig som de adresserer sosial rettferdighet.

Grunner til å studere denne mastergradenInternasjonale professorer og et globalt tverrfaglig perspektiv: Denne mastergrad har blitt innrammet og støttet av International Urban Resilience Research Network, og programmet er undervist av professorer fra noen av de mest prestisjetunge universitetene og forskningsinstitusjoner som arbeider med byspenst i forskjellige deler av verden. Programmets globale og tverrfaglige perspektiv (det omhandler miljø, samfunn, økonomi, planlegging og politiske aspekter ved bystudier) gjør det mulig for studenter å lære om og forstå fleksibilitetsutfordringer på et internasjonalt, nasjonalt og lokalt bynivå takket være det tette forskningsnettet og lærer partnere involvert i denne mastergraden.Bredt utvalg av jobbmuligheter: Programmet støttes av de mest prestisjefylte fundamentene, nettverkene og byråene som arbeider i dag med by og samfunnets motstandskraft. Det inkluderer en obligatorisk stillingsperiode, som gir studentene tilkoblinger og arbeidserfaring som trengs for å sikre en vellykket og internasjonal karriere. En lang liste over byer fra forskjellige kontinenter har også lovet sin støtte til mastergradsprogrammet i form av arbeidsplassmuligheter i deres bymoduler.Bridging forskning og praktisk erfaring med en nyskapende pedagogisk modell:... [-]
Spania Barcelona
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
International University of Catalonia

Denne mastergraden gir deg den kunnskapen og erfaringen du trenger for å fremme entreprenørskap, med særlig vekt på finansiering som nøkkelfaktor. Innen den nåværende mak ... [+]

Denne mastergraden gir deg den kunnskapen og erfaringen du trenger for å fremme entreprenørskap, med særlig vekt på finansiering som nøkkelfaktor. Innen den nåværende makroøkonomiske konteksten blir risikokapitalindustrien og private equity-selskapene i økende grad et finansieringsalternativ i egen regi for bedrifter, gitt mangel på eksisterende kreditt.

Barcelona skiller seg ut siden det har et stort antall enheter som spesialiserer seg både i private equity og corporate finance som støtter og finansierer utviklingen av nye selskaper.

I noen kretser er Barcelona nå presentert på samme måte som Silicon Valley ble presentert i USA på en gang.

På UIC Barcelona satser vi på å fremme en entreprenørånd og etablering av selskaper i vårt samfunn, og derfor tilbyr vi deg den beste utdanningen på dette feltet.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
10 måneder
Campus
Les mer på norsk
International University of Catalonia

Begynn trening som en kulturell leder og posisjon deg selv i en fremvoksende industri som skaper arbeidsplasser. UIC Barcelona-masterprogrammet i kunst- og kulturforvaltn ... [+]

Akademisk år 2017-2018: 9. utgave

Begynn trening som en kulturell leder og posisjon deg selv i en fremvoksende industri som skaper arbeidsplasser. UIC Barcelona-masterprogrammet i kunst- og kulturforvaltning tar en praktisk, internasjonal tilnærming til feltet.

Du vil få grundig kunnskap fra et entreprenørperspektiv om arbeidsprosesser involvert i kulturelle produkter og tjenester. I tillegg til fag på sentrale områder, inkluderer programmet også fag som fremmer lederskap og bruk av ny teknologi.

Studentene lærer også om arbeidsdynamikken til de to spesialiseringsbanene: bildekunst og kulturarv og kreative kulturindustrier. Målet er å sikre at du skaffer deg en multifaglig, tverrfaglig profil slik at du kan jobbe innen kulturpolitikk, institusjoner og prosjekter. Dette masterprogrammet er nært knyttet til byen Barcelona, ​​som kan skryte av et førsteklasses kulturpanel og mange internasjonale prosjekter.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Social Media